- 10 Eylül 2022
- 35
- 32
- 8
- 28
- Konu Sahibi Zeynaaaaaa
-
Tüy dökücü yada azaltıcı kremler var bir danışıp kullansan...Arkadaşlar merhaba. Esmer bir kadınım ve yuzumdeki tüyler beni cok rahatsiz ediyor. Yaklaşık 3 senedir ağda ile alıyorum. Ancak sorun şu ki bir haftayi gecmeden tekrar cikmaya basliyor ve yuzum sivilceleniyor. İnstagramda yüzdeki tüyleri almada ustura kullandıklarını gördüm. Daha once kullanan var mi cogalma ya da kalinlasma yapiyor mu
Tüy azaltici olarak karinca yumurtasi yagi kullaniyorum ama acikcasi pek etkisini goremedim kremi de hic denemedim ama usturayla ayni mantik degil mi sonucta kokten dokulmuyorTüy dökücü yada azaltıcı kremler var bir danışıp kullansan...
Teşekkür ederimBen cesaret edemezdim.
Peki tuylerde kalinlasma vs olmadi miTüy dökücü yüzü çok tahriş ediyor. Bir kere ağda yaptığımda yüzümdeki deri kalktı kanadı ondan sonra ağdayı bıraktım. Hala o ağdanın izi duruyor su çiçeği izi gibi. ben şahsen ustura ile alıyorum. bebek gibi bir cilt oluyor sivilce yapmıyor bende. tavsiye ederim.
Olmadı daha azaldı benimki açıkçası lise dönemim gibi yüzümde kıl fışkırmıyor diyebilirimTeşekkür ederim
Peki tuylerde kalinlasma vs olmadi mi
Ama trendyol vs. tüm internet sitelerinde tüy dökücü etkili kremler var, hatta eczaneye gidersen daha etkili olanını verebilirler sana, onları genelde genital bölge için kullanıyorlar çok da etkili oluyor.Tüy azaltici olarak karinca yumurtasi yagi kullaniyorum ama acikcasi pek etkisini goremedim kremi de hic denemedim ama usturayla ayni mantik degil mi sonucta kokten dokulmuyor
Peki tuylerde kalinlasmaTüy dökücü yüzü çok tahriş ediyor. Bir kere ağda yaptığımda yüzümdeki deri kalktı kanadı ondan sonra ağdayı bıraktım. Hala o ağdanın izi duruyor su çiçeği izi gibi. ben şahsen ustura ile alıyorum. bebek gibi bir cilt oluyor sivilce yapmıyor bende. tavsiye ederim.
Yaa cok teşekkür ederim bende deneyecegim mutlakaOlmadı daha azaldı benimki açıkçası lise dönemim gibi yüzümde kıl fışkırmıyor diyebilirim
Yaa bunu da bir arastirayim cok teşekkür ederimAma trendyol vs. tüm internet sitelerinde tüy dökücü etkili kremler var, hatta eczaneye gidersen daha etkili olanını verebilirler sana, onları genelde genital bölge için kullanıyorlar çok da etkili oluyor.
Anladim cok teşekkür ederimBen ara sıra kaş ve yüzümde kullanıyorum usturayı hiç sorun yaşamadım hala eskisi gibi tüylerim
Anladim cok teşekkür ederimBen bazen aciliyetim varsa kullanıyorum. Çoğalmadı kalınlaşmadı da. Ağdadan sonra nasıl çıkıyorsa öyle çıkıyor.
Araştırırken genelde kullanıcı yorumlarını oku ve ürün puanlarına bak onlar hiç şaşmaz.Yaa bunu da bir arastirayim cok teşekkür ederim
Tamamdır cok sağolunAraştırırken genelde kullanıcı yorumlarını oku ve ürün puanlarına bak onlar hiç şaşmaz.
Ben ara sıra favorilerime kullanıyorum zaten daha önce kullandığım bi ilaç sonucu yüzümde tüylenme oldu öncesinde yoktu. Daha ne kadar artabilir diye korkmuyorum zaten olumsuz bi etkisi de olmadı. Ama elmacık kemiklerimin üstüne pek değdiremiyorum ordan çekiniyorum birazArkadaşlar merhaba. Esmer bir kadınım ve yuzumdeki tüyler beni cok rahatsiz ediyor. Yaklaşık 3 senedir ağda ile alıyorum. Ancak sorun şu ki bir haftayi gecmeden tekrar cikmaya basliyor ve yuzum sivilceleniyor. İnstagramda yüzdeki tüyleri almada ustura kullandıklarını gördüm. Daha once kullanan var mi cogalma ya da kalinlasma yapiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?