• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki tüyleri ustura ile alsam çoğalır ya da kalınlaşır mı

Zeynaaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2022
35
32
8
28
Arkadaşlar merhaba. Esmer bir kadınım ve yuzumdeki tüyler beni cok rahatsiz ediyor. Yaklaşık 3 senedir ağda ile alıyorum. Ancak sorun şu ki bir haftayi gecmeden tekrar cikmaya basliyor ve yuzum sivilceleniyor. İnstagramda yüzdeki tüyleri almada ustura kullandıklarını gördüm. Daha once kullanan var mi cogalma ya da kalinlasma yapiyor mu

Arkadaşlar merhaba. Esmer bir kadınım ve yuzumdeki tüyler beni cok rahatsiz ediyor. Yaklaşık 3 senedir ağda ile alıyorum. Ancak sorun şu ki bir haftayi gecmeden tekrar cikmaya basliyor ve yuzum sivilceleniyor. İnstagramda yüzdeki tüyleri almada ustura kullandıklarını gördüm. Daha once kullanan var mi cogalma ya da kalinlasma yapiyor mu
Tüy dökücü yada azaltıcı kremler var bir danışıp kullansan...

Tüy dökücü yüzü çok tahriş ediyor. Bir kere ağda yaptığımda yüzümdeki deri kalktı kanadı ondan sonra ağdayı bıraktım. Hala o ağdanın izi duruyor su çiçeği izi gibi. ben şahsen ustura ile alıyorum. bebek gibi bir cilt oluyor sivilce yapmıyor bende. tavsiye ederim.

Ben cesaret edemezdim.
Teşekkür ederim
Tüy dökücü yüzü çok tahriş ediyor. Bir kere ağda yaptığımda yüzümdeki deri kalktı kanadı ondan sonra ağdayı bıraktım. Hala o ağdanın izi duruyor su çiçeği izi gibi. ben şahsen ustura ile alıyorum. bebek gibi bir cilt oluyor sivilce yapmıyor bende. tavsiye ederim.
Peki tuylerde kalinlasma vs olmadi mi

Ben ara sıra kaş ve yüzümde kullanıyorum usturayı hiç sorun yaşamadım hala eskisi gibi tüylerim

Tüy azaltici olarak karinca yumurtasi yagi kullaniyorum ama acikcasi pek etkisini goremedim kremi de hic denemedim ama usturayla ayni mantik degil mi sonucta kokten dokulmuyor
Ama trendyol vs. tüm internet sitelerinde tüy dökücü etkili kremler var, hatta eczaneye gidersen daha etkili olanını verebilirler sana, onları genelde genital bölge için kullanıyorlar çok da etkili oluyor.

Ben cesaret edemezdim.
Teşekkür ederim
Peki tuylerde kalinlasma
Olmadı daha azaldı benimki açıkçası lise dönemim gibi yüzümde kıl fışkırmıyor diyebilirim
Yaa cok teşekkür ederim bende deneyecegim mutlaka

Ben ara sıra favorilerime kullanıyorum zaten daha önce kullandığım bi ilaç sonucu yüzümde tüylenme oldu öncesinde yoktu. Daha ne kadar artabilir diye korkmuyorum zaten olumsuz bi etkisi de olmadı. Ama elmacık kemiklerimin üstüne pek değdiremiyorum ordan çekiniyorum biraz

Back