• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki tüyleri almalımıyım?(fotoğraflı)

İzmir'de yaptırıyorum Aysel hanıma. İyi bir uzman bulursanız hiç vakit kaybetmeyin. Bu zamana kadar boşuna psikolojimi bozmuşum boşuna üzülmüşüm.

bacım iğneli bende düşünüyorum göğüs ucuna.. yaptırdığın merkezin adı ne? bende izmirde yaşıyorum... aysel hanımın soy adı nedir.. cevaplarsan eğer ilk işim gidip görüşmek olucak ...

bacım iğneli bende düşünüyorum göğüs ucuna.. yaptırdığın merkezin adı ne? bende izmirde yaşıyorum... aysel hanımın soy adı nedir.. cevaplarsan eğer ilk işim gidip görüşmek olucak ...

google'da aratabilirsiniz çıkıyor.."aysel epilasyon izmir" olarak aratın..bende aysel ablaya gidiyorum adım elvan.

bu kıl meselesini çok uzun süredir kafama takıyorum.bildiğiniz takıntı oldu artık.yaşım 16 ve yüzümde rengi fotoğraftakinden 3-4 ton daha açık tüylerim var ve çok sinirimi bozuyorlar.aldırmak istiyorum ama ailemdekiler izim vermiyor,akneye eğilimli ve yağlı bir cildim var ama yinede tüyleri almak istiyorum.zaten aldıktan sonra şu limon ve tuz karışımı uygulayacağım kollarımda falan çok etkili oldu.sizce almak için en iyi yöntem hangisi?lütfen yardım ablalarıım :((Eki Görüntüle 672029

canım benım yuz tuylaerım var hemde acip ama su an hiç belli degil , kuaförde agda kullandım yüzümde sivilce batık cıktı ve kurtulmam uzun sürdü , iple aldırdım canın cook yanıyor ve hiçbirseye degmiyor sivilceye devam ,
cok rahatsızsan yüz tüy sarartıcılar var ayda bir onu kullan beyaza hatta ten rengine yakın oluyor hiç belli bile degil ,alman sarısındların yüzündede tüy gördüm ama sarı sarı tenlerine uygun gayet güzel oluyor :) bence bi dene agda veya ipten daha zararlı cıkmazsın :)

canım bence alma karınca yağı kremi kullan ya da bioder ve türevi tüy azaltıcı krem kullan aldırdın mı cildin mahvoluyo arkadaşımın yüzü tahriş olmuştu kimine iyi gelmiyo

bence hormonal olarakda test yaptırman gerekebilir canım...kuzenimin öyleydi bir de karnı sırtı da kıllıydı hormonlarına baktırdı.erkeklik hormonu yüksek çıktı ilaç kullanıyor...

bence hormonal olarakda test yaptırman gerekebilir canım...kuzenimin öyleydi bir de karnı sırtı da kıllıydı hormonlarına baktırdı.erkeklik hormonu yüksek çıktı ilaç kullanıyor...

benim birazcık var ben iple aldırıyorum ayda bir...kesinlikle bir çözüm üretmelisin kadında hiç hoş olmuyor...kol kılları da öyle...

merhaba canım ben de yüzüm için iğneli düşünüyorum. kol bacak genital bölgeme lazer yaptırıyorum ama onun acısına bile dayanamazken iğneliye nasıl dayanırım diye düşünüyorum. emla krem de uyuşturmuyomuş. çok acıyo mu merak ediyorum???

Merhaba canım. Sanırım bu acı kişiden kişiye değişiyor. Sinek ısırığı gibi bir acı oluyor ama dayanılmayacak kadar değil. Benim canım çok tatlıdır ben bile korkmadan yaptırdıysam herkes yaptırabilir. Birde tüylerden tamamen kurtulacağını düşününce insanın aklına acı falan gelmiyor :) İşin ehli birisini bulduktan sonra hiç korkmayın. Gerçekten büyük rahatlık. en son yaptıralı 3 ay oldu ne yüzümde tüy var ne bıyığım var tertemiz oldu çok şükür. Çok kötüydü benim yüzüm.

ağda veya ip kesinlikle kullanma derim çünkü hem sivelce yapar hemde aldığın yerlerde iz kalır birde çoğalma riski var :53: hem bence çokta kötü değil hiç aldırmasanda olur bence ama çok rahatsız oluyosan iğneli yada lazerle aldır ..

benimde aynı böyle cildim almanı tavsiye etmem ileride lazer falan yaptırırsın çok canını sıkarsa ama yüz görünen ve hasssas bölge ne olur ne olmaz dokunma derim

Ben yüzüme iğneli epilasyon yaptırıyorum. Yanaklar, favori, çene altı, kaş üstü ve çok memnunum çünkü bitti. Herkeste olan görünmeyen ayva tüyleri var ama çok az yine de onları da aldıracağım. İz falan kalmadı. Ama 1 yıldır yaptırıyorum seans araları uzun ama her seans 3 saat çalışıldı. Onun dışında göğüs ucuma yaptırdım o da bitti. Koltuk altımda tek tüy tüyler kaldı toplam 2 seans çalışıldı koltuk altıma çünkü yüzeye gelmeyen tüyler vardı. Yani kısaca işin ehli birisi tarafından yapılınca iğneli epilasyon kalıcı oluyor ve iz kalmıyor.

Lady selam,

Igneli icin kime gittin? Iletisim bilgisi verebilir misin ulasmak icin?
Bir de gogus ucu icin sakincali olan bir durum var mi? Doktora falan sordun mu??
Bende hem yuzume hem de gogus ucuma istiyorum. Cok aciyor mu :((

İğneli epilasyona git kesinlikle alma kendin çoğalabilir. Benim seninkilerden daha çok ve iğneli epilasyona başladım.

Back