• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki tüyleri almalımıyım?(fotoğraflı)

lolipoop

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
10
0
0
İstanbul
bu kıl meselesini çok uzun süredir kafama takıyorum.bildiğiniz takıntı oldu artık.yaşım 16 ve yüzümde rengi fotoğraftakinden 3-4 ton daha açık tüylerim var ve çok sinirimi bozuyorlar.aldırmak istiyorum ama ailemdekiler izim vermiyor,akneye eğilimli ve yağlı bir cildim var ama yinede tüyleri almak istiyorum.zaten aldıktan sonra şu limon ve tuz karışımı uygulayacağım kollarımda falan çok etkili oldu.sizce almak için en iyi yöntem hangisi?lütfen yardım ablalarıım :(( $290320131687.jpg

bu kıl meselesini çok uzun süredir kafama takıyorum.bildiğiniz takıntı oldu artık.yaşım 16 ve yüzümde rengi fotoğraftakinden 3-4 ton daha açık tüylerim var ve çok sinirimi bozuyorlar.aldırmak istiyorum ama ailemdekiler izim vermiyor,akneye eğilimli ve yağlı bir cildim var ama yinede tüyleri almak istiyorum.zaten aldıktan sonra şu limon ve tuz karışımı uygulayacağım kollarımda falan çok etkili oldu.sizce almak için en iyi yöntem hangisi?lütfen yardım ablalarıım :((Eki Görüntüle 672029

canım bence alma karınca yağı kremi kullan ya da bioder ve türevi tüy azaltıcı krem kullan aldırdın mı cildin mahvoluyo arkadaşımın yüzü tahriş olmuştu kimine iyi gelmiyo

canım bence alma karınca yağı kremi kullan ya da bioder ve türevi tüy azaltıcı krem kullan aldırdın mı cildin mahvoluyo arkadaşımın yüzü tahriş olmuştu kimine iyi gelmiyo

bende tahriş olmasından ve sivilce yapmasından korkuyorum :(( karınca yağı nasıl kullanılıyor acaba abla bir bilgin varmı?

bence de aldırma ama kendini daha iyi hissedeceksen, seni çok rahatsız ediyorsa daha iyi hissetmen için aldırabilirsin. benim de cildim akneye eğimli. bıyık bölgemi sirle aldırdığımda hep sivilce oluyordu bir sürü. sonra iple aldırmaya başladım, o sıkıntım geçti. yani akneye yatkınım diyorsan sir ağdaya hiç bulaşma. aldırırsan da sadece resimde işaretlediğim yeri ipe aldırmanı öneririm.

$290320131687.jpg

Aldırırsan daha koyu ve kalın çıkabilir. Bence iğneli epilasyon kalıcı bir çözüm olur.

bence de aldırma ama kendini daha iyi hissedeceksen, seni çok rahatsız ediyorsa daha iyi hissetmen için aldırabilirsin. benim de cildim akneye eğimli. bıyık bölgemi sirle aldırdığımda hep sivilce oluyordu bir sürü. sonra iple aldırmaya başladım, o sıkıntım geçti. yani akneye yatkınım diyorsan sir ağdaya hiç bulaşma. aldırırsan da sadece resimde işaretlediğim yeri ipe aldırmanı öneririm.

Eki Görüntüle 672049

peki ip tüyleri azaltıyor mu?

Kesinlikle ip cımbız vb şeylerle alma. Sarartınca da uzuyor tüyler. En etkili ve kalıcı çözüm iğneli epilasyon. Ben tüm yüzümü aldırdım bu ne ki :) Benim gibi hata yapıp lazer ya da photo epilasyona yüzün hiç hiç bulaşma. İyi bir uzman bulursan iz kalmadan iğneli epilasyonla kalıcı olarak kurtulursun bu tüylerden. Yüz için en iyisi iğneli epilasyon. Ama tekrar söylüyorum çok araştırıp iyi bir uzman bulmalısın iz kalmaması ve kısa zamanda tüylerden kurtulmak için.

ben igneli epilasyonun iz birakmasindan korkardim. olanlar ne diyorlar, iz kalan var mi?
lazer epilasyon icin ne diyorsunuz? Tuylerin oldukca koyu renk. Ama lazer icin jiletlemen lazim, ki bu da daha beter yapabilir. Dedikleri gibi bu durumda en mantikli yontem igneli epilasyon.

Ama sakin ha sakin kendi kendine agda/ip/sarartma gibi islere girisme.
bence esmer kizlar sarartinca, tuyler bildigin civciv sarisi oluyor ve eskisinden beter duruyor.
agda ya da iple alirsan da tuy degil sakal gibi cikacaklar, kalinlasacaklar. sakin dokunma.

bence oldugu gibi birak hatta, kotu durmuyor. cok rahatsiz oluyorsan da dedikleri gibi igneli epilasyon yaptir.

ben igneli epilasyonun iz birakmasindan korkardim. olanlar ne diyorlar, iz kalan var mi?
lazer epilasyon icin ne diyorsunuz? Tuylerin oldukca koyu renk. Ama lazer icin jiletlemen lazim, ki bu da daha beter yapabilir. Dedikleri gibi bu durumda en mantikli yontem igneli epilasyon.

Ama sakin ha sakin kendi kendine agda/ip/sarartma gibi islere girisme.
bence esmer kizlar sarartinca, tuyler bildigin civciv sarisi oluyor ve eskisinden beter duruyor.
agda ya da iple alirsan da tuy degil sakal gibi cikacaklar, kalinlasacaklar. sakin dokunma.

bence oldugu gibi birak hatta, kotu durmuyor. cok rahatsiz oluyorsan da dedikleri gibi igneli epilasyon yaptir.

Ben yüzüme iğneli epilasyon yaptırıyorum. Yanaklar, favori, çene altı, kaş üstü ve çok memnunum çünkü bitti. Herkeste olan görünmeyen ayva tüyleri var ama çok az yine de onları da aldıracağım. İz falan kalmadı. Ama 1 yıldır yaptırıyorum seans araları uzun ama her seans 3 saat çalışıldı. Onun dışında göğüs ucuma yaptırdım o da bitti. Koltuk altımda tek tüy tüyler kaldı toplam 2 seans çalışıldı koltuk altıma çünkü yüzeye gelmeyen tüyler vardı. Yani kısaca işin ehli birisi tarafından yapılınca iğneli epilasyon kalıcı oluyor ve iz kalmıyor.

ben sarartıcı kullanıp hem uzattım hep kalınlaştırdım. sonra ağdaya geçiş yaptım, bu sefer sivilcelenme başladı ve çenemde ki tüyler sakal oldu. dolunay epilasyon tarihlerine uyarak iple aldım ve hala da alıyorum, sakal olan tüyler inceldi ve yüzümde artık eskisi gibi tüy yok. zamanla azalıyor. öneririm:34:

Eğer yaşım sorun olmazsa inşallah bir dahaki yıl iğneli epilasyona gidicem.birde benim anlamadığım şey çoğu arkadaşım tüylerimin eskisine göre çoğaldığını söylüyorlar nasıl durdurucam bunu ya?

Eğer yaşım sorun olmazsa inşallah bir dahaki yıl iğneli epilasyona gidicem.birde benim anlamadığım şey çoğu arkadaşım tüylerimin eskisine göre çoğaldığını söylüyorlar nasıl durdurucam bunu ya?

tam gelişim çağındasın o yüzden tüylerin çoğalması normal. durdurman mümkün değil malesef. ço krahatsız oluyosan iple alabilirsin bence. bi kaç yıl sonra da iğneli yaptırırsın

Canım artık iğneli epilasyon çok pahalı değil, bir kaç uzmanla görüş ve epilasyon yaptır.

bende çok taktım bi ara yüzümdeki tüylere öyle fazla da degil ama beni rahatsız etti beni
kuaförüm almadı
sonra lazere gittim oda köklerin yumusak oldugunu almamam gerektiğini söyledi sadece bıyyık üstünü aldı
en güzel yolu bi lazer epilasyon merkezine git gerek varmı öğrenirsin yoksa için rahatlar gerek varsada zaten kalıcı çözüm lazer bi daha hiç ugrasmazsın

iğneli en mantıklı çözüm evet. lazer zaten görmez ve her makina iyi olmadığı için çoğaltabilirdeve buna ip ve ağdada dahil. daha kötü olabilir..

Ben yüzüme iğneli epilasyon yaptırıyorum. Yanaklar, favori, çene altı, kaş üstü ve çok memnunum çünkü bitti. Herkeste olan görünmeyen ayva tüyleri var ama çok az yine de onları da aldıracağım. İz falan kalmadı. Ama 1 yıldır yaptırıyorum seans araları uzun ama her seans 3 saat çalışıldı. Onun dışında göğüs ucuma yaptırdım o da bitti. Koltuk altımda tek tüy tüyler kaldı toplam 2 seans çalışıldı koltuk altıma çünkü yüzeye gelmeyen tüyler vardı. Yani kısaca işin ehli birisi tarafından yapılınca iğneli epilasyon kalıcı oluyor ve iz kalmıyor.

nerde yaptırdınız iğneli eplasyonu bilgi verirmisiniz, bende yüzüm için düşünüyorum

nerde yaptırdınız iğneli eplasyonu bilgi verirmisiniz, bende yüzüm için düşünüyorum

İzmir'de yaptırıyorum Aysel hanıma. İyi bir uzman bulursanız hiç vakit kaybetmeyin. Bu zamana kadar boşuna psikolojimi bozmuşum boşuna üzülmüşüm.

merhaba canım ben de yüzüm için iğneli düşünüyorum. kol bacak genital bölgeme lazer yaptırıyorum ama onun acısına bile dayanamazken iğneliye nasıl dayanırım diye düşünüyorum. emla krem de uyuşturmuyomuş. çok acıyo mu merak ediyorum???

Back