Yüzümdeki tüyler inanılmaz fazlalaştı..Bunun için ne yapmam gerekir?

birde bitki dermanın serisi var tüy yok etmek için alicam yakında sana sonucu yazarım ben deniyim öyle al taam mı? Zafer benim olucak tüyler görürsünüz adiler eninde sonunda !:92:

canım ben bitki derman kullandım hiçbir işe yaramadı :) boşa para harcamayın bence

Arkadaşlar öncelikle merhaba...malesef aynı sorun bendede var..önceleri sadece çene altımda vardı bunun için lasere gittimm.sonuç ilk başlarda çok iyiydii ama sonrası bütün yüzümü kapladı.şimdi haftada bir kendim alıorum hazır ağda bantlarıyla.kuaförlere göre daha iyi oluor bence.laseri tavsiye etmemm ama iğneliyi denemedim.ben her akşam soda ile yıkıorum yüzümü hiç el değmeden kurumasını bekliorum cildi sıkılaştırıyor.

merhaba. ben bu klube sadece su yazıyı yazmak ve benım cektıklerımı baska kımse cekmesın dıye kayıt oldum. bıyıklarım ıcın gıttıgım lazer epılasyondan cok memnundum ve cenemde cıkan 3-5 tuy ıcınde o bolgeye lazer yaptırmak ıstedım ancak bunların hepsı 2 sene onceydı 1.5 ay oncesındekı durumum suydu: yüzümün heryerine, cene altıma hatta favorilerime kadar çıkmıs olan tüyler. lazer yaptırdıgım merkez gercekten cok unlu, referanslı bır merkez. bacaklarımda ve bıyıklarımda cok memnun kaldım ancak yuzumu benım ıcın bır kabusa cevırdı. megersem yuzde cok kalın olmayan tuuyler yoksa lazer etkılı degılmıs ve aksıne tuy olmayan yerlerde bıle tuy cıkarıyormus. bende de aynen boyle oldu kı ben hormon bozuklugundan da suphe edıp doktora gıttım fakat tum degerlerım olması gereken gıbı cıktı. 1.5 aydır ıgnelı epılasyon yaptırıyorum. bunun kesın cozum oldugunu zaten bılıyordum yıllardır ama alexandrite lazer daha cok ısıme gelıyordu. bıraz sabır gerektıren bır ıs ama sonucu guzel olacak emınım. ıyı bır yere yaptırmak gerek, her seanstan sonra bepanthene kullanmak gerek cunku hucre yanıleyıcı ozellıgı var. ama bepanthene merhem degıl krem olanını kullanamak gerek. durumumu ozetleyıp bu durumdan muzdarıp olan hemcınslerıme yardımım dokunsun ıstedım. hıc bır zaman agda vs yaptırmadım sadece lazer yaptırdım sımdı ıse ıgnelı yaptırıyorum. boyle bır durumunuz varsa kesınlıkle ıgnelı yaptırmanızı onerırım zıra tek kalıcı cozum bu aksı halde omrunuz boyunca bu sorunla karsı karsıya olursunuz. ınsanın egosunu yerle bır eden bır durum bu maalesef. sorularınız olursa yardımcı olmaya calısırım. ıyı aksamlar...

Merhaba,
Ben de yüzümdeki tüylerden şikayetçiyim.Polikistik over hastasıyım ondan dolayı ama çok şükür hastalığımın sebep olduğu kadar çok yada kalın gibi değiller.Evet erkek gibi değil ama uzun ve rahatsız ediciler.belli oluyorlar oldukça. Doğum kontrol hapı kullandığım dönemlerde de, herzaman yüzümde tüy-kıl vardı ne yazıki zaten varolanlara yardımı olmuyor.
Benim sana sormak istediğim şuı; lazer için gittim ama yeterince siyah olmadıklarından iğneli tavsiye ettiler, ondan da çekiniyorum çünkü yanlış yere vurdukları anda delik olarak kalıyor diye biliyorum. E tabi söz konusu olan yüz olunca da riske edemiyorum. Bu konu hakkında bir bilgin tavsiyen var mı acaba? teşekkür ederim şimdiden

göğüs arasındaki yüzdeki göbekteki tüylerin fazlalaşması yumurtalıkta kist olmasından kaynaklanabiliyomuş ben de bu şikayetten doktora gitmiştim 1cmden küçük 8tane falan gözüktü ultrasonda doğum kontrol hapı kullandım 3ay bu hafta kontrole gidicem ne durumda diye sirden çok epilasyon(lazer değil ama kesinlikle iğneli) iyi olur yaptırdığım yerle ilgili olabilir belki uzman kişilerdi de ama nefret ettim lazerden

Hanimlar veet.in yuz icin kalem sir agdasini duydum dun.ondan kullanan varmi hic?

Back