Yüzümdeki tüyler inanılmaz fazlalaştı..Bunun için ne yapmam gerekir?

carmennnn

herşeyin hayırlısı :)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
46
Yer
Ankara
arrkadaşlar yüzümdeki tüyler inanılmaz derecede fazlalaştı... yanaklarımdakiler bayaa uzun... gözümün altında bile var nerdeyse... insanlarla konnuşurken gözlerinin o tarafa kaymasından bıktım artık... kimseyle konuşamıorum bu yüzdeeen
bugün bunlardan kurtulmam lazım okulda başlicak... bana ne önerirsiniz... kuaföre gidip sir ağda ile aldırimmii... çenemden alnıma kadar aldırmam lazım...bu ağda işi beni rahatlatıcak buna eminimmm... ama sonrası hakkında endişelerim var... kuru bi cildim var, tahriş olurmu cildim... yada sivilcelenirmiyim... bgünn gitmem lazım nolur acil yardım
:5:

yüz tüyleri hakkında şikayetini bildirmişsin benimde bir arkadaşım var o da düzenli olarak her ay sir ağda yaptırıyor yüzüne. Üstelik onun cildi de sivilceli ve kuru ama kendimde gözlemlediğim kadarıyla tahriş gibi bir şey yok yüzünde yani eğer ki çok rahatsız isen tüylerden o zaman sir ağda yaptır derim ben ama kesinlikle güvenilir birilerine yaptır yoksa batık şeklinde çıkar tüyler.Ama dersen ki tamamen kurtulmak istiyorum o zaman lazer epilasyonu en iyisi biraz pahalı ama yaptırdığın ağda parasını toplasan ona denk gelir.

canım bence fazlalaştıysa hormonlarına da bi baktır derim.hem için rahat eder normal olduğunu bilirsin:34: mesela göbek göğüs vs de de tüylenme varsa bi doktora git tatlım

Son düzenleme:
arrkadaşlar yüzümdeki tüyler inanılmaz derecede fazlalaştı... yanaklarımdakiler bayaa uzun... gözümün altında bile var nerdeyse... insanlarla konnuşurken gözlerinin o tarafa kaymasından bıktım artık... kimseyle konuşamıorum bu yüzdeeen
bugün bunlardan kurtulmam lazım okulda başlicak... bana ne önerirsiniz... kuaföre gidip sir ağda ile aldırimmii... çenemden alnıma kadar aldırmam lazım...bu ağda işi beni rahatlatıcak buna eminimmm... ama sonrası hakkında endişelerim var... kuru bi cildim var, tahriş olurmu cildim... yada sivilcelenirmiyim... bgünn gitmem lazım nolur acil yardım
erim
sakın yapma derim ben 5 yıl yaptım sir ağda yüzümün sağ tarafı resmen sarktı hem yüzü 10 tl sir yapıyorlar ve ayda 3 kez gidiyordum ayda 30 ona vereceğine ayda 100 tl ver lazere git dört beş seansta göreceksin farkı hem uzun vadede daha hesaplı

annem yıllarca yaptı sir ağda değil kendi yaptığı normal ağdayla teni cıvıdı ve kıllar daha biraz daha sertleşmiş..sürekli almak zorunda kaldı tabi.Ben kendimce mantıklı bi yol buldum ama benimkiler az ve ince.epilasyon aletiyle tersi istikamette nazikçe fazla bastırmadan alıyorum tenimi elimle gererek hiç kalınlaşmadı ..Göze sakın yaklaştırma yanakların altını çeneni filan alabilirsin..Alın alınmiyo yalnız orayı da cimbizla:60:

birde bitki dermanın serisi var tüy yok etmek için alicam yakında sana sonucu yazarım ben deniyim öyle al taam mı? Zafer benim olucak tüyler görürsünüz adiler eninde sonunda !:92:

Veet Kullanıma Hazır Sir Ağda Bantları
ben bundan kullanıyorum küçük küçük kes kendin al yüzünü. sir agdadaki gibi cok fazla bir bölge aynı anda cekilmediginden sarkmadA olmaz ben 5 yıldır alıyorum böyle hiçbir sorunum yok. tüylewrin rengide acıldı ve seyrekleşti

merhaba benimde yüzümde tüy var ama çok değil 3-4 bir kere rollon şeklindeki agdayla alıyorum ardında limon sürüyorum sivilce yapıyor tabiki 1 hafta sonra geçiyor ama uzunca bir süre çıkmıyor iyi oluyor bioder tala falan kullanmıştım işe yaramamıştı başka bir topikte arkadaşın biri hamam otu zırnık ilgili birşeyler paylaşmış bende zırnığı bulursam kolumda deniyecem agda yaptıktan sonra zırnık sürülüp bekletiliyormuş yüze yapılmaz bacaga falan denenir bence

Canım daha önce yüzünü ağdayla aldırmadıysan hiç başlama derim. 5 yıldır yüzümü sir ağdayla alıyorum. İlk başlarda çene bölgemde yoktu sadece yanaklarımda biraz vardı bende rahatsız olduğum için aldırmaya başlamıştım. Sonuç dahada çoğalan siyah sert tüyler. Haftada 1 ağdayla almak mecburiyetindeyim. Keşke hiç başlamasaydım diyorum. Ben İstanbuldayım burdaki kuaförler genelde komple yüz + kaşı 20 tl ye alıyorlar. Yani kuaföre gidip tüylerini dahada çoğaltırsın. Bunun yerine kuaföre para saçacağına iğneli epilasyona başla senin için daha iyi olur.

merhaba benimde yüzümde tüy var ama çok değil 3-4 bir kere rollon şeklindeki agdayla alıyorum ardında limon sürüyorum sivilce yapıyor tabiki 1 hafta sonra geçiyor ama uzunca bir süre çıkmıyor iyi oluyor bioder tala falan kullanmıştım işe yaramamıştı başka bir topikte arkadaşın biri hamam otu zırnık ilgili birşeyler paylaşmış bende zırnığı bulursam kolumda deniyecem agda yaptıktan sonra zırnık sürülüp bekletiliyormuş yüze yapılmaz bacaga falan denenir bence

Canım bak carmenede yazdığım gibi eğer yüzünde çok tüy yoksa sakın ağdayla alarak dahada çoğaltma. Canlı örneğiniz var burda. :) Limon sürüyorum demişsin. Şaştım kaldım. Limon sürülürmü hiç napıosun :52: Aşırı sivilce yapar. Aldıktan sonra 1-2 saat hiç bişey sürmemen lazım. Su - ıslak mendil kesinlikle ama kesinlikle değdirme.Ağdayı ağda yağıyla temizleyip daha sonra nemlendirici bir krem sürerekte yağı temizleyebilirsin. Bende ıslak mendil su sürüyordum inanılmaz sivilce yapıyordu. Aman sakın sakın diyorum. :20:
Ben iğneli epilasyona başlamayı düşünüyorum. Size tavsiyem ağdayla dahada çoğaltıp kuaföre para harcayacağınıza sizde epilasyona başlayın bundan birkaç sene sonra benim gibi naptım ben böyle dahada çoğalttım diye üzülmeyin :78:

Sevgiler
Yüz tüyleri sorumlusu :52: :52:

Son düzenleme:
aslında haklısın bende çok yok ama arada alıyor sivilceyi agda yapıyor limon değil limonu sürünce kuruyor sivilce geç çıkıyor hatta kollarımı bacaklarımı alınca limon sürüyorum ben geç çıkıyor cilden cilde fark eder ugraşmamak en iyisi

Veet Kullanıma Hazır Sir Ağda Bantları
ben bundan kullanıyorum küçük küçük kes kendin al yüzünü. sir agdadaki gibi cok fazla bir bölge aynı anda cekilmediginden sarkmadA olmaz ben 5 yıldır alıyorum böyle hiçbir sorunum yok. tüylewrin rengide acıldı ve seyrekleşti

bende baska marka agda bantı kullanıyorum aynı senın yaptıgın gıbı kucuk kucuk kesıyorum yapıstırıp cekıyorum ama benım tek sorunum sıvılce olması sende sıvılce olmuyo mu cnm cekerken agdayı?
ya da sıvılce oluyosa uyguladıgın bı yontem varmı sıvılcelere

arkadaşlar ilgilenen herkese çok teşekkür ederim... öğleye kadar bekledim b konutyu açtıktan sora kims cvp vermedi bende gittim aldırdım... biraz kabardı ve kaşınıo yzüm... ama kaşıntı çok az... biraz kendime güvenim geldi en azından erkek arkımın yüzüne rahatça bakıyorum :)

burada lazer diyenler olmuşş... benim ablam yüzüne lazer yaptırdı... hiç iyi olmadı tüyler kalınlaştı... bende buyüzden ağdaya başvurdum ama cvvpların çoğu yaptırma demiş :((( geç kaldım

yüz çok önemli gerçekten. ilk önce yüzümüze bakılıyor. daha sonra da yaptırabilirsin epilasyon.

bende baska marka agda bantı kullanıyorum aynı senın yaptıgın gıbı kucuk kucuk kesıyorum yapıstırıp cekıyorum ama benım tek sorunum sıvılce olması sende sıvılce olmuyo mu cnm cekerken agdayı?
ya da sıvılce oluyosa uyguladıgın bı yontem varmı sıvılcelere

limon sürüyorum cnm aldıktan 2 saat kadar sonra. limon zamanla kurutuyor sivilceleri. ama alıştım eskisi kadar cıkmıyor sivilce.

bende de var o tüylerden ama çok fazla değiller ben de cımbızla alıyorum hemen sonrada limon sürüyorum bir iki aydır hem inceliyorlar hemde çıkış süreleri uzuyor böyle giderse biteceklermiş gibi inş biterler

bende de var o tüylerden ama çok fazla değiller ben de cımbızla alıyorum hemen sonrada limon sürüyorum bir iki aydır hem inceliyorlar hemde çıkış süreleri uzuyor böyle giderse biteceklermiş gibi inş biterler

cımbızla almayı bende denemek ıstıorum agda cok acıtıyo sıvılce yapıyo ama cımbızda tuyler sert cıkıyomus o yuzden denemek istemıyorum iple almayı becersem ıple alıcam yanak tuylerını ama onu da beceremıyorum :5:

cımbızla almayı bende denemek ıstıorum agda cok acıtıyo sıvılce yapıyo ama cımbızda tuyler sert cıkıyomus o yuzden denemek istemıyorum iple almayı becersem ıple alıcam yanak tuylerını ama onu da beceremıyorum :5:

bence agdaya devam et.. bende agda kullanıyorum . uzayınca ıyı olmuo ama beklemek gerekıo cok kısa olunca gelmıyor agdaya . ama zamanla alısıyo ınsan ya napacaksınkı mecbur lazer falan gecırmıo en ıyı agda evde yapıorum. cımbızla alınmıo cunku yoruluo ınsan tek tek alması zor oluyor.

merhaba. ben bu klube sadece su yazıyı yazmak ve benım cektıklerımı baska kımse cekmesın dıye kayıt oldum. bıyıklarım ıcın gıttıgım lazer epılasyondan cok memnundum ve cenemde cıkan 3-5 tuy ıcınde o bolgeye lazer yaptırmak ıstedım ancak bunların hepsı 2 sene onceydı 1.5 ay oncesındekı durumum suydu: yüzümün heryerine, cene altıma hatta favorilerime kadar çıkmıs olan tüyler. lazer yaptırdıgım merkez gercekten cok unlu, referanslı bır merkez. bacaklarımda ve bıyıklarımda cok memnun kaldım ancak yuzumu benım ıcın bır kabusa cevırdı. megersem yuzde cok kalın olmayan tuuyler yoksa lazer etkılı degılmıs ve aksıne tuy olmayan yerlerde bıle tuy cıkarıyormus. bende de aynen boyle oldu kı ben hormon bozuklugundan da suphe edıp doktora gıttım fakat tum degerlerım olması gereken gıbı cıktı. 1.5 aydır ıgnelı epılasyon yaptırıyorum. bunun kesın cozum oldugunu zaten bılıyordum yıllardır ama alexandrite lazer daha cok ısıme gelıyordu. bıraz sabır gerektıren bır ıs ama sonucu guzel olacak emınım. ıyı bır yere yaptırmak gerek, her seanstan sonra bepanthene kullanmak gerek cunku hucre yanıleyıcı ozellıgı var. ama bepanthene merhem degıl krem olanını kullanamak gerek. durumumu ozetleyıp bu durumdan muzdarıp olan hemcınslerıme yardımım dokunsun ıstedım. hıc bır zaman agda vs yaptırmadım sadece lazer yaptırdım sımdı ıse ıgnelı yaptırıyorum. boyle bır durumunuz varsa kesınlıkle ıgnelı yaptırmanızı onerırım zıra tek kalıcı cozum bu aksı halde omrunuz boyunca bu sorunla karsı karsıya olursunuz. ınsanın egosunu yerle bır eden bır durum bu maalesef. sorularınız olursa yardımcı olmaya calısırım. ıyı aksamlar...

bence kesınlıkle elını sürmemeliydin. bende o hataya düştüm yıllar evvel yaklasık 11/ yıl önce ve öncelerı ıyıydı az cıkıyodu sonra cogaldı her hafta kuafore gıdıp sir yaptırıyodum ama sonraları onuda bıraktım. sonra epılator ve cımbızla kendım almaya basladım. halada öyle. yıllarca kabusum oldu. ınsanlardan cekındım vs vs. dırek oraya bakıyolar bu arada öncelerı sadece faullerde ( yazılışınıda bılmıyoum:52:) vardı sonra butun yuzum erkeklerın oldugu gıbı cogaldı.. hala hergun alıyorum malesef.... sakın sakın denemeyın

Back