Yüzümdeki tüğler

Kızlar konuyu dogru yeremi açıyorum bilemedim fakat sanki herkes burayı takip ediyomus gibi gördüğümdenn buraya aciyim dedim.benim derdim Yüzümdeki tüyler yanaklarımiii ve alnimi aldirmiyorumm sadece çene ve bıyık bölgemi aldiriyorum. Ama yanaklarimda gözüme batıyor. Pis gibi lekeli gibi aldirsam cogalirmi?yüzünü aldiran farklı tavsiyelerde bulunmak isteyenlerin yorumlarını bekliyorum.tesekkur ederim şimdiden
Benim de pkostan dolayı yüzümde biraz tüylenme var.Aldırmayı hiç düşünmedim.Sarartıcı kremle sarartıyorum,hiç kötü durmuyor o zaman ;)

Benim de pkostan dolayı yüzümde biraz tüylenme var.Aldırmayı hiç düşünmedim.Sarartıcı kremle sarartıyorum,hiç kötü durmuyor o zaman :KK66:
Oda uzatiyormus sanırım canım yukarda bi arkadas kadın doğuma git diye yazmış önce oraya gidip sonra tavsiye ettiklerinizi deniycem teşekkür ederim

Oda uzatiyormus sanırım canım yukarda bi arkadas kadın doğuma git diye yazmış önce oraya gidip sonra tavsiye ettiklerinizi deniycem teşekkür ederim
Evet kadın doğuma gitmen gerekiyor.Polikistik over olabilir :( Bende de var ve yüzümde tüylenme oldu.Ama ne yaparsan yap doğal yolla geçmiyor o tüyler.O yüzden dedim sarart diye.Bende uzama felan olmadı.Belki ciltten cilde değişiyordur..

Evet kadın doğuma gitmen gerekiyor.Polikistik over olabilir :KK43: Bende de var ve yüzümde tüylenme oldu.Ama ne yaparsan yap doğal yolla geçmiyor o tüyler.O yüzden dedim sarart diye.Bende uzama felan olmadı.Belki ciltten cilde değişiyordur..
siyah kıllar yok ama yinede sarartilabilir kremin markasını ogrenebilirsem çok iyi olur.

Ben sir ağda ile aldırmaya başlamıştım şimdi artık kendim alıyorum. Çok şükür bir sorunla karşılaşmadım. Artma falan olmadı. Bir kez aldırıp deneyebilirsiniz sivilce olacak mı diye. Ya da iğneli epilasyon yaptırabilirsiniz maddi durumunuz yeterse.
Sivilce olmaması için bepantene krem kullanılıyor. Yoksa büyük risk.
Ağdayı yapıştırıp çektikten hemen sonra, krem sürülüyor o bölgeye. Hiç sivilce çıkmıyor o zaman.
Sizde krem kullanmamanıza rağmen sivilce çıkarmıyorsa sir ağda çok ilginç.
İstisnasınız.

Hormonlarinizi bi' kontrol ettirin eger problem cikmazsa sir ağda ile aldirabilirsiniz..
Mesela kuaförün birisinde ne zaman yaptirirsam yaptirayim yüzüm sivilceleniyor ve iki hafta gecmiyor. Muhtemelen kullandigi marka degisik..
başka yaptırdığım bir yer var pürüzsüz oluyor. Bazen de kendim aliyorum sir agda azaltiyorda. Sene de iki üç kez yetiyor.

Krem kullanmıyorum ancak işim bittikten hemen sonra ise ağda yağı veya bebe yağı ile nemlendiriyorum. Belki de onun faydası vardır bilemiyorum. Belki de cildimin tepkisidir.

Ben yüzümdeki tüyleri kendim iple alıyorum. Bi çoğalma fark etmedim, ama azalmıyorda. Ağda kullanmak sarkıtr diye duymuştum o yüzden denemedim.

Tahlillerinizi yaptırın yaptırmadıysanız. Tedavi sonrası biter hepsi.
Asla aldırmayın, ayva tüylerde renk değiştiriyor ve kalınlaşıyor. Buna da çoğalma derler işte.

Tahlillerinizi yaptırın yaptırmadıysanız. Tedavi sonrası biter hepsi.
Asla aldırmayın, ayva tüylerde renk değiştiriyor ve kalınlaşıyor. Buna da çoğalma derler işte.

Malesef çıkan kıllar epilasyon yaptırılmadığı sürece yok olmuyor, ama tedavi sürecini başlatmazsanız artmaya devam ediyorlar. Aslında bilimsel olarak jiletle bile aldığınızda hormonların normal olduğu zamanlarda artma olmadığı tespit edilmiş.

Bir sürü ingilizce makale okudum bu konuda, tüyü almadan önce yıllardır orda durduğu için yıpranmış ve son limitine kadar uzamış oluyor, aldıktan sonra taze ve hiç yıpranmamış bir kıl geliyor haliyle daha kalın bundan dolayı daha koyu duruyor. Bir süre almayıp yıpranmasına izin verildiğinde yine eski haline dönüyor.

Bu küçük bilgiden sonra konu sahibi hassas ciltli olduğunu söylediği icin ağda sakıncalı olabilir. Genel olarak dokuyu sarktırma etkisi olduğundan ağdayı önermiyorum diğer yöntenler daha faydalı olabilir.

Bacak, bikini bölgesi batıkları için ise duştan önce kese fırçalarıyla kuru cilde daire şeklinde fırçalama iyi geliyor. Hem kan dolaşımını de hızlandırdığından cildi güzelleştiriyor. Duştan sonra da nemlendirici sürerseniz zamanla pürüzsüz ve yumuşak bir cilde sahip olabilirsiniz.

Ama tabi bütün bunların etkili olması için hormonların düzgün çalışması lazım. Aksi takdirde lazer epilasyon bile 100% etki etmeyebiliyor.

Teşekkür ederim hepinize bugün kuafre gttm Kuaför cogalmaz iple alalm dedi kendi kuafrm deil bi başka kuaför annem müsade etmedi bende annemi kırmak ıstemdm hormonlarıma baktirdiktan sonra aldirmyi düşünüyorum annemden gizli :) aslnda cildimi görseniz neyini aldircan dersiniz ama takıntı iste

Önce bi bioderin yüz icin olanını deneseniz. Ben vücut icin olanından cok memnunum.

Bi de hic tüy almadan da kullanılabiliyo sadece daha gec etki ediyo. Prospektüsünde öyle yazıyo yani. Direk kullanabilirsiniz.

Hic alıp kalıcı bi artıs, sivilce, iz isine girmeden bi bunu deneyin bence.

Eger lazer tercih edecekseniz de yeri cok iyi arastırın. Bıyık bölümünde yanık izi olan bi arkadaşım var çünkü lazer yanıgı. Eylülden beri ugrasıyo kızcagız. Bu yaz sonu lazer kampamyalarına kandı ucuz diye her yere güvenmeyin.

sakallı dolaşmaktansa aldırman daha mantıklı.
aldıran tanıdıklarım var, çoğalma olmuyor.

Aaaay sakın yüzünüze ağda denemeyin yaaa :KK57:

:) sakallı değilim tüy var yüzümde kıl deil çenemi sürekli aldiriyorum zatn yanklrm için konu açtım tatmin edici cevaplar aldm

Ben sakal demedim ki zaten :)
Ha ayrıca sakallı değilsin ama alnında yanağında tüy olacağına çenende sakalın olsun daha iyi. Enazından küçük bi bölge

Ben guzellik uzmaniyim lazer epilasyon isiyle cok yakindan ilgilendim eger yuzdeki tuyler erkek sakali gibi degilse siddetle tavsiye ETMIYORUM bir yaptir iki yaptir sinra gor bak o yanaklarindan nerelere gidiyor tuylerin yuz bolgesi ince ve hassas oldugu icin estetisyenler yuksek joulle calismaktan korkuyor hastqyi yakarim diye o zamanda bitmek yerine arttikca artiyor he sunuda ilave edim lazer epilasyon %100 bitirir diyorsa size bir estetisyen oraya gitmeyin kandiriliyorsunuz lazer epilasyon bitirmezz . Evet bacak bolgesi koltuk alti bolgesi kas ortasi coook azaliyor ama diger bolgeler cok zor ben 50 yasinda kadin taniyorum 20 senedir lazer yaptiriyorum diyen ve hala seyrek de olsa tuyleri olan tamamiyle bitiyor tertemiz oluyorsunuz hikaye arkadaslar inanmayin cihazda cok onemli tabi

Ben guzellik uzmaniyim lazer epilasyon isiyle cok yakindan ilgilendim eger yuzdeki tuyler erkek sakali gibi degilse siddetle tavsiye ETMIYORUM bir yaptir iki yaptir sinra gor bak o yanaklarindan nerelere gidiyor tuylerin yuz bolgesi ince ve hassas oldugu icin estetisyenler yuksek joulle calismaktan korkuyor hastqyi yakarim diye o zamanda bitmek yerine arttikca artiyor he sunuda ilave edim lazer epilasyon %100 bitirir diyorsa size bir estetisyen oraya gitmeyin kandiriliyorsunuz lazer epilasyon bitirmezz . Evet bacak bolgesi koltuk alti bolgesi kas ortasi coook azaliyor ama diger bolgeler cok zor ben 50 yasinda kadin taniyorum 20 senedir lazer yaptiriyorum diyen ve hala seyrek de olsa tuyleri olan tamamiyle bitiyor tertemiz oluyorsunuz hikaye arkadaslar inanmayin cihazda cok onemli tabi
Yüzümde tüyler var kıl deil 5 ay aldirmasam cenemde de sarı tüyden bska aşırı birsey çıkmıyor. Siz daha iyi bilirsiniz tabi aydinlattiginiz için teşekkür ederim. Sanırım vazgeçtim. Hormonlar a baktiricam. Çünkü çok çabuk çıkıyor bacaklarim koltukaltim falan

Back