Yüzümdeki tüğler

Birakitamolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5.042
Puanlar
158
Kızlar konuyu dogru yeremi açıyorum bilemedim fakat sanki herkes burayı takip ediyomus gibi gördüğümdenn buraya aciyim dedim.benim derdim Yüzümdeki tüyler yanaklarımiii ve alnimi aldirmiyorumm sadece çene ve bıyık bölgemi aldiriyorum. Ama yanaklarimda gözüme batıyor. Pis gibi lekeli gibi aldirsam cogalirmi?yüzünü aldiran farklı tavsiyelerde bulunmak isteyenlerin yorumlarını bekliyorum.tesekkur ederim şimdiden

Ben 2 ayda bir falan alnımı da yanaklarımı da alıyorum. Alerjiden dolayı sivilce oluyor ama 1 hafta falan sonra geçiyor.

Kızlar konuyu dogru yeremi açıyorum bilemedim fakat sanki herkes burayı takip ediyomus gibi gördüğümdenn buraya aciyim dedim.benim derdim Yüzümdeki tüyler yanaklarımiii ve alnimi aldirmiyorumm sadece çene ve bıyık bölgemi aldiriyorum. Ama yanaklarimda gözüme batıyor. Pis gibi lekeli gibi aldirsam cogalirmi?yüzünü aldiran farklı tavsiyelerde bulunmak isteyenlerin yorumlarını bekliyorum.tesekkur ederim şimdiden
evet herkes ya dert sahibi ya dert dinlemekten okumaktan zevk alıyor..yüzündeki tüyler için epilasyon yaptır imkanın varsa...olmazsa kuaförde sir ağda yaptır..iplikle aldır...

Ben bilgi sahibi degilim canim ama dua etmek geldi icimden sana zor bi durum.. Rabbim safii ismi ile yardimcin olsun tez vakitte kurtul insallah beterin beteri var sukret haline canim benim..

Ben sir ağda ile aldırmaya başlamıştım şimdi artık kendim alıyorum. Çok şükür bir sorunla karşılaşmadım. Artma falan olmadı. Bir kez aldırıp deneyebilirsiniz sivilce olacak mı diye. Ya da iğneli epilasyon yaptırabilirsiniz maddi durumunuz yeterse.

Hepinize tek tek çok teşekkür ederim ilginiz için sanırım iple aldircam. Tüylü gezmektense 2 3 gün çıkarsa sivilcelerle ugrasrm.ins çoğalma olmazda pırıl pırıl bi cildim olur ahh ahh çok çektim cook cilt olarak cok sorunluyum. Kollarim putur putur bacaklarim batık dolu genital bölgemi hiç solemeyim. Kurtulamiyorum

Hepinize tek tek çok teşekkür ederim ilginiz için sanırım iple aldircam. Tüylü gezmektense 2 3 gün çıkarsa sivilcelerle ugrasrm.ins çoğalma olmazda pırıl pırıl bi cildim olur ahh ahh çok çektim cook cilt olarak cok sorunluyum. Kollarim putur putur bacaklarim batık dolu genital bölgemi hiç solemeyim. Kurtulamiyorum
reglilerinde düzensizlik var mı ? hormonlarına hiç baktırdın mı ?

canım sir ağdayla aldırsan kuaförde daha kolay olmaz mı
ben öyle yapıyorum

Benimde çenemin altında çıktı sarartıyordum ama zamanla çoğalttı sanki tüy sarartıcı. Çok bakımlıyımdır kokoş derler bana o halde bile hiç bulaşmıyacağım bu işe sonuçta yüz bu. Birde ağda sarkıtabilir çenee altını falan

allah kahretsin o tüyleri çenemin kenarında bir adet tüy vardı koyu renkli onu keşfedip kopardığım günden beri uğraşıyorum bu yuzdeki tüylerde neredeyse 1 bucuk yılda 1 den 16 ya cıktılar çıldırıyorummm :mad:

Reglimin 3 aydır günleri değişti bi ayin başında bi sonunda kıl çok fazla hormonlar da kesin sorun var ama hormon ilaçları kilo yapıyormuş kullanmak istemiyorum kuaforumede ne zaman yüzumu de al desem asla der ama çok taktım agda bıyık bölgemde ve cenemde bile sivilce yapıyor ipe dayanabilirsem iple aldircam inşallah çoğalmaz. Bi cesaret gidicem yarın yine kadınlar kulubnde eski tarihli bi yazı okudum.limon ve tuz öneriyorlar aldirdiktan sonra.hem uzun süre cikmiyormus hemde tüyleri azaltiyormus

Reglimin 3 aydır günleri değişti bi ayin başında bi sonunda kıl çok fazla hormonlar da kesin sorun var ama hormon ilaçları kilo yapıyormuş kullanmak istemiyorum kuaforumede ne zaman yüzumu de al desem asla der ama çok taktım agda bıyık bölgemde ve cenemde bile sivilce yapıyor ipe dayanabilirsem iple aldircam inşallah çoğalmaz. Bi cesaret gidicem yarın yine kadınlar kulubnde eski tarihli bi yazı okudum.limon ve tuz öneriyorlar aldirdiktan sonra.hem uzun süre cikmiyormus hemde tüyleri azaltiyormus

Aynen böyle devam edin, sağlığınız için hormonlardaki sorunu umursamayın, kılla tüyle yünle uğraşın. Sağlıksız olursanız, genetik olarak aşırı şanslı değilseniz doğru düzgün cildiniz olmaz temel kural o, etraftan duyduğunuz kilo yapıyormuş safsataları değil. Kullandım, spora ve beslenmeme dikkat etmeme rağmen kilo sorunum oldu doktor da sebep bulamadığı için bıraktım demiyorsunuz ilaçları.

canım yüz için ndiyot lazer yaptır o çoğaltmıyor zaman geçtikçede bitiyo zaten diğer bütün şeyler geçici oluyo.. eğer beyaz tenli ve tüylerin koyuysa çok güzel sonuçlar alırsın

Vallahi haklısınız hormonlara baktirmak lazım .dahiliye yonlendiriyormus sanırım. Çünkü birkackez randevu için ugrastim,fakat vermedi.uzman doktorun yönlendirmesi gerekiyor diye.pazartesi yada salı onun içinde giderim olmazsa.her hafta bacaklarimi koltuk altımi alıyorum kas bıyık aldırıyorum abartmiyorum her Pazar bunları yapıyorum bende bıktım.

Fazla beyaz tenliyim lazer hiç düşünmedim yüzüm için.leke falan yapar diye korkuyorum.zatn cenemle yüzümün renk farkı var

Back