- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Cildim yağlı olduğu için uzun yıllardır sivilce sorunu yaşıyorum , ne kadar temizleyip bakım yapsamda yine çıkıyor , eskiden daha çok çıkıyordu doktorun verdiği sivilce kurutucu hap büyük ölçüde işe yaramıştı ama tabi tamamen geçmemişti, 3 4 sene geçti şimdi yüzümde yine çok sayıda sivilce çıkmaya başladı özellikle burnumda ve çenemde bugün cildiye doktoruna gittim ben yine o haplardan yazar diye tahmin ettim ama yazmadi , magnis krem ve oximin jel yazmış birde monodoks diye bir hap yazmış, internetten araştırdım kremler hakkında pek bilgiye ulaşamadım iyi gelir mi bilmiyorum kullanınca görücem artık, ama hap için okuduklarım beni korkuttu çoğu hap bende aşırı mide bulantısı yapıyor , mideye çok dokunan bir hap olduğunu bol suyla içilmesi gerektiğini ve içince uzanilmamasi gerektiğini yazıyor, eczacı kadında bu hapı bol suyla içiceksin ve 30 dk ayakta durucaksin dedi İlk kez böyle birşey duydum hapın kutusunu okudum icildikten sonra dik durun yazıyor, aranızda daha önce bunlardan kullanan var mı?