Lekeler, Çiller yüzümdeki sivilce izlerii ???

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

pantera14

Kapesesezede :(
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
6.461
673
adet olcağım zaman çıkar sivilce tek tük onlarıda katletiorum malesef elim durmuyo bi :KK43:
az az derken şimdi sağ yanak özellikle mahvoldu ya
ben bu izleri nasıl geçirebilirim başına gelen yada tavsiyesi olanlar varmı ??

benımde cıkan sıvılcelerım iz oluyor çay agacı yagını kullanıyorum ben cok memnunum eskı halı izlerım kıpkırmızydı sımdı rahatsız bıle olmuyorum ızlerımın rengı fark edılır derecede acıldı.

benımde cıkan sıvılcelerım iz oluyor çay agacı yagını kullanıyorum ben cok memnunum eskı halı izlerım kıpkırmızydı sımdı rahatsız bıle olmuyorum ızlerımın rengı fark edılır derecede acıldı.

Çay ağacını nerden alabiliriz acaba aktarlardan mı yoksa eczanelerden mi? Birde nasıl kullandınız günde kaç kere veya haftada kaç kere şimdiden teşekkürler :)

Çay ağacını nerden alabiliriz acaba aktarlardan mı yoksa eczanelerden mi? Birde nasıl kullandınız günde kaç kere veya haftada kaç kere şimdiden teşekkürler :)

aynen bilgilendirirmisiniz azıcık bizde kurtulsaaak :)

cok özür bakmamısım hıb bu sayfaya.bana eczacım önerdi uzun seneler sıvılce ızlerıyle bogustum cay agacı merhemı petranın bır urunu ve saglık bakanlıgı onaylı ayrıca cay agacı yagı bunu aktarlarda bulabılıyoruz 7tl gıbı bır fıyat.artı orıflamenın cay gacaı maskesını kullanıyorum ben cok cok ıyı geldı benım yuzume beyaz tenlıyım azıcık bir kırmızılık bıle cok bellı oluyor su anda pudrasız fondatensız cok rahat gezebılıyorum tavsıye ederım

cok özür bakmamısım hıb bu sayfaya.bana eczacım önerdi uzun seneler sıvılce ızlerıyle bogustum cay agacı merhemı petranın bır urunu ve saglık bakanlıgı onaylı ayrıca cay agacı yagı bunu aktarlarda bulabılıyoruz 7tl gıbı bır fıyat.artı orıflamenın cay gacaı maskesını kullanıyorum ben cok cok ıyı geldı benım yuzume beyaz tenlıyım azıcık bir kırmızılık bıle cok bellı oluyor su anda pudrasız fondatensız cok rahat gezebılıyorum tavsıye ederım

peki çay ağacı yagını günde kaç kere nasıl kullandınız etkisini gördünüzmü ??

kayısı yağıda çok iyi geliyo kızlar ulaşamazsanız çay ağacı yağına onu deneyin..

dun kantaron yagı aldım biraz arastırdım cay agacı yagından daha etkılı.dun gece surdum bakalım o nasıl etkı edecek.cay agacı yagımı gunde 1 2 defa parmagımın ustune koyupta ızlerımın ustune suruyorum aksamlarıda kukurtlu sabunla yıkayıp o sekılde tum yuzume suruyorum.sıvılcemı 1 gunde sonduruyordu izde bırakmıyor.ama kesın tedavı ıcın uzun sure kullanmak lazım.

canım kantaron yağı sarımı kırmızı ?? burda gelişmeleri yazarsan sevinirim..bende lekelerle uğraşıyorum

kırmızı aldım ben zaten cılde uygulanan kırmızı oluyormus.gunduzlerı ızler benı cok etkılıyor hafıf pudra suruyorum bende etkılemez zannedıyordum ama dısarı cıkmak bıle ıstemıyorum baktımkı psıkolojım bozuluyor kendımı cekıyorum sosyal hayattan pudra kullanıyorum.ben yagı bıraz fazla surmusum sanırım 2 tane sıvılce cıkarttı sonucları yazarım.

bende aynı dertteyim ya..hatta ben lazerle tedawisini görmek istedim ama maliyeti yüksek geldi bana...bende argan yağını duydum ciltte hızlı hücre yenileme özelliği varmış henüz denemedim ama deniycem...

X