• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller yüzümdeki siğillerden nasıl kurtulurum??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Benim de siğilim vardı nereden duydum hatırlamıyorum ama yeşil eriği 2ye bölüp üzerine tuz atıp siğil olan yeri ovmuştum. 3 yada 4 kere tekrarlamıştım işe yaramıştı. Geçmiş olsun.

Aynı sefa denen bir bitkiden üretiliyor. Bu Anadolu da bitki egzama ve ve sedef (psoriasis) tedavisinde kullanılıyormuş. Farmakologların üzerinde çalıştıkları bir bitki. Farklı firmalar tarafından üretiliyor. Eskiden sadece aktarlarda satılırdı. Şimdi eczanelerde de var.

Bir arkadaşımın kızının elinde çok sayıda siğil vardı. Okuttu olmadı. Kriyo yapıldı ama kırmızı mor izleri kaldı.. Aynı sefa dediler. Her akşam ovalayarak sürdüler. Bir aya yakın kullandılar. Şimdi küçük prensesin elleri pamuk gibi : ))

canım benimde bekarken el parmaklarımda çıkmıştı nerden duydum hatırlamıyorum şuan ama incir yaprağının sütünü siğile sür geçer demişlerdi,ben bi kaç gün denemiştim ve geçti..2002 yıllarında falandı uzuuun yıllar geçmiş:1:ama yüzün için hassas olabilir doktora gitmeni öneririm ben el parmaklarımda diye denemiştim işe yaradı:34:geçmiş olsun canım inşallah çabuk geçer..

benimde ayağımda var ameliyatla aldırdım dahada çogaldı şimdi 15 günde bir dondurma tedavisi uygulatıyorum kuculuyor. devlet hastahanelerinde de yapıyorlar.

tesekkur ederım kızlar hepınıze cok saolun:14::14::14:

Kardesimde de sigil vardi hatta sigiller doktor asit ve krem verdi ayrica sigil bandi biz bunlari kullandik kardesimde gecti cok sukur ve tekrarlamadi.

Selam bayanlar yüzümdeki siğillerle 8 yıldır savasıyordum.Yapmadığım teknik kalmadı.Gitmediğim hoca gitmediğim üfürükcü,yemediğim içmediğim sey,gitmediğim doktor kalmadı.Denediklerimi bir bilseniz deli dersniz.stresten daha da cok arttı sayısını bile bilmiyorum tatlı tatlı kasınıp çoğaldırlar.makyajla kapatamayacak kadar çoktu.görenler yüzündekiler ne böyle diyorlardı onlar bunu söyleyince daha cok kafaya takıyordum.herkes tüm doktorlar yakalım dediler sadece yapmadığım sey buydu yaktırmadım.Çünkü iz kalacağını biliyordum içimdeki umutla yaktırmadım.Bu yıl evde olduğum için bi de internette araştırayım dedim ve bu sitede benim gibi olan sizleri kesfettim.işe ilk başta ceviz yağıyla başladım ceviz yağı hafifletti basta geçiyor sandıım ama maalesef bi safhaya kadar 2 hafta denedim tamam hiç işe yaramadı değil ama belli bir süreden sonra aynı yerde saymaya başladı.Daha sonra NİBULEN'i kullanacağım dedim gittim aldım eczaneden 6.5 liraydı sanırım 2 gündür kullanıyorum inanamayacagım decerede hızlı bi sekilde iyi geldi.umarım duraksamadan 1 haftada atarım bu siğilleri.Bu NİBULENi tavsiye eden arkadastan allah razı olsun.allah herseyi gönlüne göre versin.8 yıllık derdimden kurtulacağım inşallah gidisat bu yönde tekrar teşekkürler.

2 limon kabuğunu rendele, yarım kavanoz elma sirkesinde, karanlık bir odada, kapalı bir şekilde 1 hafta beklet.. sabah akşam sür, bir kaç gün içinde kaybolurlar.

Son düzenleme:
canım Türkiyede'ki hatta dünyadada adı bilinen 1 numaralı cilt doktoru Kolsuz Agop'tur. İstanbul şişlide yeri. eğer çözüm bulamadıysan ona bir görün derim.

kızlar yuzumde kocaman leke olusmustu daha sonra bunu cevresınde bır kac leke daha olustu kac tane doktora gıttım verdıklerı ılacları kullandım en son sıvas numune hastanesınde bır doktora gorundum ve doktor bana bunların sıgıl oldugunu soyledı yuzumde hem lekeler var hemde kucuk kucuk kabartılar var hemen orda yuzume sprey gıbı bırsey sıktı ve bana ürederm dıye bı krem verdı verdıgı kremı kullanmaya basladım ancak yayılıcak dıye cok korkuyorum lekelerımde baya kotu zaten sızın onerebılecegınız sıgıle ıyı gelen ekstradan bırseyler varmı??yardımcı olun lutfen:14::14::14::14::14::14::14::14:

siğil duası ne zaman okunur

Peygamberimiz hanımlarından birinin elinde siğil görünce ona şu duayı okumasını tavsiye etmiş ve o hanımı o dertten kurtulmuş. “Allâhümme yâ musağğırel kebiyri ve mükebbires-sağıyri sağır mâ bi”

Üç tane kağıt alınıp her birine (ا د ر ى ) yazılır.her bir kağıda bir fatiha üç ihlas okunup siğillere sürülür. Her gün bir kağıt yakılır.

İri bir tuz tanesi üzerine bir fatiha üç ihlas okunup siğillere sürülür. Daha sonra bu tuz bir bahçeye gömülür.

Sabah kalkar kalkmaz sağ elin işaret parmağı dil ile ıslatılır. Siğil yahut sivilcenin etrafında üç defa daire şeklinde çevrilir. Sonra parmak tekrar ıslatılıp siğil tükrükle yağlanır. Buna bir hafta devam edilir.

İğde ağacından besmele ile bir dal koparılır. Ya rabbi bu dal kuruduğu gibi falancanın siğilleride kurusun denip dal bir kenara atılır.

TEMRE İÇİN:
Terme üzerine hafifçe dokunarak iğne ucu ile zuhruf suresi 79. ayet yazılırsa şifa bulur.

Türkçe Okunuşu: “Em ebremû emren fe innâ mumbrimûn.”
أَمْ أَبْرَمُوا أَمْرًا فَإِنَّا مُبْرِمُونَ Temre olan yer bir çöp ile dıştan içe doğru daire şeklinde çizilerek yukardaki ayet bir nefeste 7 kere olmak üzere 7 kere (top:49) okunur.

Kalem suresi 16-20 . ayetler 7 defa okunur. Her okuyuşta 20. ayet 7 defa tekrar edilir ve termeye üflenir. Buna yedi gün devam edilir.

Bana da akraba olmayan bırını buldum kurdanla kac sıgıl varsa ona gore kaya tuzu ve arpayı kagıda koydu bırlıkde su akan bı yere 7 ıhlas yedınfelak bıldı duaları okudu yanlız
Kurdanla akrabamız olmayan kısı saydı kagıda koydu neneme verdı nenem gıdene kadar hıc konusmadı suya koyana kadar konusulmamması lazım. Yaklasık ıkı haftada kaybaoldu

Onun harıcınde sıgıl olan yerlere pamukla sırke surmen sabah oğle aksam calısıyosanız tabı degısıyor

Selam bayanlar yüzümdeki siğillerle 8 yıldır savasıyordum.Yapmadığım teknik kalmadı.Gitmediğim hoca gitmediğim üfürükcü,yemediğim içmediğim sey,gitmediğim doktor kalmadı.Denediklerimi bir bilseniz deli dersniz.stresten daha da cok arttı sayısını bile bilmiyorum tatlı tatlı kasınıp çoğaldırlar.makyajla kapatamayacak kadar çoktu.görenler yüzündekiler ne böyle diyorlardı onlar bunu söyleyince daha cok kafaya takıyordum.herkes tüm doktorlar yakalım dediler sadece yapmadığım sey buydu yaktırmadım.Çünkü iz kalacağını biliyordum içimdeki umutla yaktırmadım.Bu yıl evde olduğum için bi de internette araştırayım dedim ve bu sitede benim gibi olan sizleri kesfettim.işe ilk başta ceviz yağıyla başladım ceviz yağı hafifletti basta geçiyor sandıım ama maalesef bi safhaya kadar 2 hafta denedim tamam hiç işe yaramadı değil ama belli bir süreden sonra aynı yerde saymaya başladı.Daha sonra NİBULEN'i kullanacağım dedim gittim aldım eczaneden 6.5 liraydı sanırım 2 gündür kullanıyorum inanamayacagım decerede hızlı bi sekilde iyi geldi.umarım duraksamadan 1 haftada atarım bu siğilleri.Bu NİBULENi tavsiye eden arkadastan allah razı olsun.allah herseyi gönlüne göre versin.8 yıllık derdimden kurtulacağım inşallah gidisat bu yönde tekrar teşekkürler.

geçti mi sğillerin bende de anı dert var merak ettim

2 kez kriyoterapi yaptırdım.yarın yine doktora gidicem.çenem kıkırmızı.böle işe lanet olsun.kurtulamadım gitti.ceviz yağı kullandım.verrutol kullandım.şimdi nibulen isimli muğla şiveli kremi kullanıcam.senin yazdıklarına göre bakalım ne olACAK

2 kez kriyoterapi yaptırdım.yarın yine doktora gidicem.çenem kıkırmızı.böle işe lanet olsun.kurtulamadım gitti.ceviz yağı kullandım.verrutol kullandım.şimdi nibulen isimli muğla şiveli kremi kullanıcam.senin yazdıklarına göre bakalım ne olACAK

Canım ya ceviz yagından pek bi fayda göremedim simdi nibuleni de bi hafta kadar kullandım rengi acıldı bayağı sürdüğüm yerler kabuk atmaya başladı geçmedi maalesef ama sanki hafifledi gibi off valla umudu kesmiş durumdayım geçmiyolarrrr ama hiç etkisi olmadı diyemem dediğim gibi biraz hafifledi söndüler sanki.inşallah seninkini geçirir.şimdiden geçmiş olsun.

Back
X