Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı sefa kremi..
Mutlaka denemelisin.
kızlar yuzumde kocaman leke olusmustu daha sonra bunu cevresınde bır kac leke daha olustu kac tane doktora gıttım verdıklerı ılacları kullandım en son sıvas numune hastanesınde bır doktora gorundum ve doktor bana bunların sıgıl oldugunu soyledı yuzumde hem lekeler var hemde kucuk kucuk kabartılar var hemen orda yuzume sprey gıbı bırsey sıktı ve bana ürederm dıye bı krem verdı verdıgı kremı kullanmaya basladım ancak yayılıcak dıye cok korkuyorum lekelerımde baya kotu zaten sızın onerebılecegınız sıgıle ıyı gelen ekstradan bırseyler varmı??yardımcı olun lutfen![]()
Selam bayanlar yüzümdeki siğillerle 8 yıldır savasıyordum.Yapmadığım teknik kalmadı.Gitmediğim hoca gitmediğim üfürükcü,yemediğim içmediğim sey,gitmediğim doktor kalmadı.Denediklerimi bir bilseniz deli dersniz.stresten daha da cok arttı sayısını bile bilmiyorum tatlı tatlı kasınıp çoğaldırlar.makyajla kapatamayacak kadar çoktu.görenler yüzündekiler ne böyle diyorlardı onlar bunu söyleyince daha cok kafaya takıyordum.herkes tüm doktorlar yakalım dediler sadece yapmadığım sey buydu yaktırmadım.Çünkü iz kalacağını biliyordum içimdeki umutla yaktırmadım.Bu yıl evde olduğum için bi de internette araştırayım dedim ve bu sitede benim gibi olan sizleri kesfettim.işe ilk başta ceviz yağıyla başladım ceviz yağı hafifletti basta geçiyor sandıım ama maalesef bi safhaya kadar 2 hafta denedim tamam hiç işe yaramadı değil ama belli bir süreden sonra aynı yerde saymaya başladı.Daha sonra NİBULEN'i kullanacağım dedim gittim aldım eczaneden 6.5 liraydı sanırım 2 gündür kullanıyorum inanamayacagım decerede hızlı bi sekilde iyi geldi.umarım duraksamadan 1 haftada atarım bu siğilleri.Bu NİBULENi tavsiye eden arkadastan allah razı olsun.allah herseyi gönlüne göre versin.8 yıllık derdimden kurtulacağım inşallah gidisat bu yönde tekrar teşekkürler.
2 kez kriyoterapi yaptırdım.yarın yine doktora gidicem.çenem kıkırmızı.böle işe lanet olsun.kurtulamadım gitti.ceviz yağı kullandım.verrutol kullandım.şimdi nibulen isimli muğla şiveli kremi kullanıcam.senin yazdıklarına göre bakalım ne olACAKSelam bayanlar yüzümdeki siğillerle 8 yıldır savasıyordum.Yapmadığım teknik kalmadı.Gitmediğim hoca gitmediğim üfürükcü,yemediğim içmediğim sey,gitmediğim doktor kalmadı.Denediklerimi bir bilseniz deli dersniz.stresten daha da cok arttı sayısını bile bilmiyorum tatlı tatlı kasınıp çoğaldırlar.makyajla kapatamayacak kadar çoktu.görenler yüzündekiler ne böyle diyorlardı onlar bunu söyleyince daha cok kafaya takıyordum.herkes tüm doktorlar yakalım dediler sadece yapmadığım sey buydu yaktırmadım.Çünkü iz kalacağını biliyordum içimdeki umutla yaktırmadım.Bu yıl evde olduğum için bi de internette araştırayım dedim ve bu sitede benim gibi olan sizleri kesfettim.işe ilk başta ceviz yağıyla başladım ceviz yağı hafifletti basta geçiyor sandıım ama maalesef bi safhaya kadar 2 hafta denedim tamam hiç işe yaramadı değil ama belli bir süreden sonra aynı yerde saymaya başladı.Daha sonra NİBULEN'i kullanacağım dedim gittim aldım eczaneden 6.5 liraydı sanırım 2 gündür kullanıyorum inanamayacagım decerede hızlı bi sekilde iyi geldi.umarım duraksamadan 1 haftada atarım bu siğilleri.Bu NİBULENi tavsiye eden arkadastan allah razı olsun.allah herseyi gönlüne göre versin.8 yıllık derdimden kurtulacağım inşallah gidisat bu yönde tekrar teşekkürler.
2 kez kriyoterapi yaptırdım.yarın yine doktora gidicem.çenem kıkırmızı.böle işe lanet olsun.kurtulamadım gitti.ceviz yağı kullandım.verrutol kullandım.şimdi nibulen isimli muğla şiveli kremi kullanıcam.senin yazdıklarına göre bakalım ne olACAK