• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki Siğiller İçin Dua Okur Musunuz?

pofudukterlik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
181
291
103
Merhaba yüzümde siğiller var ve okuyunca geçen çok kişi duydum, okutmak istiyorum ama şu an imkanım yok. 2 tane yüzümde çıktı. Benim için okuyabilir misiniz lütfen? Ve yüzünde siğil çıkıp geçiren var mı neler yaptınız?

Doktora gitmek çok mu zor?
Doktora gittim tedavim devam ediyor ama yüzümde olduğu için cerrahi tedavi ilk seçeceğimiz değil dolayısıyla uzun bir süreç ve ilaçlı bir tedavim var.Böyle şeylere inanan biri değilim çok da aptalca gelir ama asıl bunu saçma bulanlarda işe yaradığını gördüm. siğilin plasebo ile geçtiği çoğu kaynakta geçer. siğilime her gün sövmek de geçmesi için bir seçenek mesela .

Doktora gittim tedavim devam ediyor ama yüzümde olduğu için cerrahi tedavi ilk seçeceğimiz değil dolayısıyla uzun bir süreç ve ilaçlı bir tedavim var.Böyle şeylere inanan biri değilim çok da aptalca gelir ama asıl bunu saçma bulanlarda işe yaradığını gördüm. siğilin plasebo ile geçtiği çoğu kaynakta geçer. siğilime her gün sövmek de geçmesi için bir seçenek mesela .
Sövmenin daha çok işe yarayacağını düşünüyorum. 🤣

İncir ağacı geçiriyo diye duymuştum . Yaprağını kırıp içindeki sıvıyı sürüyosun.

Sövmenin daha çok işe yarayacağını düşünüyorum. 🤣
Bence de, dini görüşüm yok aslında ama hazır benim yapacağım bir şey değil, hem de inanmayanlara daha çok plasebo tutuyor dediler. :( El ayaklarımdakilere beklemeden cerrahiye gittim ama yüz bu plasebo deyip her şeyi deniyoruz nabalım

Back