Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaYüzümdeki saç boyası geçmiyor :(
dün saçımı anneme çikolata kahveye boyattım alnım,şakak bölgem ve çevresine çok bulaştırmış silmeye kalktığımda çok geç olmuştu naptıysam geçmedi hala da duruyor 24 saat oldu bildiğiniz bi yöntem var mı (
Sigara kulu cikariyor. Pamugu hafif nemli bir hale getirip, kule surup cok rahat cikartabilirsiniz. Kolonya da cikariyormus. Ben hep kulu tercih ettim.
bende loreal pure zone toniği var boya yaptıktan sonra alnıma boynuma bulaşan yerlerini siliyorum çıkartıyor.eğer yüz temizleyici tonik varsa evde onunla sil baya bi temizler
Ben elinle demedim ki. Pamugu nemlendirip kule batiracaksin. Ardindan sert bir sekilde sileceksin. Kizaracak, aldirma geciyor hemen kizarikligi da. Bu kadar yani :)
Ben elinle demedim ki. Pamugu nemlendirip kule batiracaksin. Ardindan sert bir sekilde sileceksin. Kizaracak, aldirma geciyor hemen kizarikligi da. Bu kadar yani :)