yüzümdeki minik kabarcıklar !!

senile

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
15
0
6
Balıkesir
merhaba arkadaşlar. yüzüm çok sivilceli değil ama beyaz kabarcık gibi şeyler var. sıkınca beyaz birşey çıkıyor. ışıkta daha belli oluyor.özellikle yanaklarımda var. onlar nedir tedavisi nasıl ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim gerçekten canımı sıkıyorlar :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar. insanlar çok alıngan olduğumu söylüyorlar ama ben öyle düşünmüyorum haklı sebeplerim var. mesela bugün babam bi laf söyledi neden üstüne alınıyorsun dedi. bakın şimdi olay şöyle oldu. kardeşim abla gelmiyor musun pikniğe dedi bende hayır dedim gelmesin uzaylıları sevmem ben zaten dedi babam. bende ne diyorsun sen baba ya durup dururken neden böyle birşey söyledin ne alaka dedim neden üstüne alınıyorsun dedi çok sinir oldum. kardeşim yarım saat sonra babama baba ablam çok uyuz gelmiyor dedi evet oğlum biliyorum dedi tekrar. ne diyorsun baba ya ne yaptım sana saygısızlık olarak algılama bunu ama buna hakkın yok dedim. yine neden alınıyorsun dedi allah allah dedi pis pis güldü. yani siz olsanız ne yapardınız ? sonra annem kalktı bana bağırdı saygılı ol falan diye.delirticekler beni !

evet...ailen bir garip...

baban kendince şaka yapıyor,

annen de haksız yere bağrıyor...

sonuç sadece sen üzülüyorsun...boşver tatlım ya...

evet...ailen bir garip...

baban kendince şaka yapıyor,

annen de haksız yere bağrıyor...

sonuç sadece sen üzülüyorsun...boşver tatlım ya...

hep böyleler. birbirlerinden de nefret ediyorlar. annem bağırmadan 5 dk önce babamın dedikodusun yaptı bana. hepsi deli. boşvermeye çalışıyorum ama her gün böyleler

hep böyleler. birbirlerinden de nefret ediyorlar. annem bağırmadan 5 dk önce babamın dedikodusun yaptı bana. hepsi deli. boşvermeye çalışıyorum ama her gün böyleler
yapacak bir şey yok...

sen kendi ruh sağlığını sağlam tutmaya ve sabırlı olmaya bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…