Lekeler, Çiller Yüzümdeki lekem tamamen geçti.

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

fato45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
243
5
En başından anlatayım arkadaşlar. Yüzümde küçüklükten beri var olan ama çok dikkatli bakınca belli olan küçük çillerim vardı. 4 yıl önce elmacık kemiğimin üzerine gelen yerde bir lekenin çok belirgin olduğunu farkettim. Leke gittikçe koyulaşıyor ve büyüyordu.Neredeyse bir bozuk para büyüklüğüne geldi. Bir sürü doktora gittim ve hepsi krem verdiler. Çoğunu denedim. Ama geçmedi. En son iki yıl önce eşimin ayağında bir siğil çıktı onu doktora götürünce ben de gösterdim yüzümdeki lekeyi. O da aynı hastanede bulunan plastik cerraha yönlendirdi. Lekeyi cerrah lazerle yaktı.(bildiğiniz yanık oldu) Sonra yanık tedaviisi uyguladı. İki seansta geçer dedi.Ama bir seansta bile lekem geçti. İkinci seansı tayinimiz çıktığı için yaptıramadım orda. Şu anda Eski lekemin sadece kenarında kalan fazla belirgin olmayan küçücük bir leke kaldı. Onu da en kısa zamanda iyi bir doktor bulup yaktıracağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…