Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
her doktorda yok sanırım ama soğuk ışık diye bişey var ben de IPL lazer akne tedavisi için gidiyordum bu salgın yüzünden yarım kaldı lazerin ardından 15 dk soğuk ışık tedavisi uyguluyorlar lazerin yan etkilerinin (yara, kızarıklık, iz kalma) gibi şeylerin önüne geçiyor eğer internete "soğuk ışık BTL" yazarsanız anlatıyor yaz kış farketmiyor ancak türkiyede sayılı doktor kullanıyormuş bunu
her doktorda yok sanırım ama soğuk ışık diye bişey var ben de IPL lazer akne tedavisi için gidiyordum bu salgın yüzünden yarım kaldı lazerin ardından 15 dk soğuk ışık tedavisi uyguluyorlar lazerin yan etkilerinin (yara, kızarıklık, iz kalma) gibi şeylerin önüne geçiyor eğer internete "soğuk ışık BTL" yazarsanız anlatıyor yaz kış farketmiyor ancak türkiyede sayılı doktor kullanıyormuş bunu
bende kızarıklık yok. eczacıyım ve eşimden boşanınca yüksek lisansa başladım kafam dağılsın diye, ama işti yüksek lisanstı düşünmeye bile vaktim kalmıyor pek. sürekli ödevler var araştırmalar yapıyorum. internette akademik makaleler tarıyorum. k vitamini ciltteki kılcal damar görünümüne iyi gelen ender şeylerden birisi. bilimsel araştırmalar var ve placebo deneklerine oranla baya iyi başarılar alınmış.