Yüzümdeki Kılcal Damarlara çare :( Lütfen :(

osge01

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
887
7
senağlama kızlar yüzümde beni çok rahatsız edern kılcal damarlarım var ve ben bunu geçirecek doğal bi ürün biliyor musunuz diye soracaktım fisfisfis
yüzümde sanki uzaydan görünen tren rayı var :kızgın: fondöten bile kapatmıyo ya da çok etkili bi kapatıcımı kullansam :KK43:

merhaba güzelim,
seninki kadar belli olmasada benim de kılcal damar problemim var yüzümde.
dikkat etmen gereken şeyleri söyleyim sana.kesinlikle çok sıcak ya da soğuğa maruz bırakmıyorsun cildini.bonya yaparken mutlaka ılık su kullan cilidine,güneş koruyucusu kullanmdan dışarıda çıkma.ben bunların hepsine çok dikkat ediyorum,önceden daha kızarık olan cilidmin şimdi o görüntüsü baya hafifledi.eğer bunlara dikkat etmezsen,kesinlikle kılcal damarların daha belirgin olacağını söyleyebilirim sana.suna dumankayanın kılcal damarla ilgili bir formulu var,ama ben uygulamadım.suna dumankayanın yazılarını okursan arasından bulabilirsin bu formülü sanırım.birde kılcal damar için tam olmasada yüzdeki kızarıklığı yatıştırmaya yönelik kremler var onlardan kullanmaya başlaya bilirsin.faydası oluyor bayağı.

suna dumankayanın kılcal damarları olanlar için maske formüllleri

bir tutam taze kara üzüm
1 tatlı kaşığı bal
bir sıkımlık Avil krem
1 kaşık yulaf nişastası

Malzemeler karıştırılır.Cilde maske olarak uygulanır.

1tatlı kaşığı patetes unu
1 domates suyu
birkaç damla zeytinyağı

Malzemeler karıştırılıp 20 dak süreyle cilde maske olarak uygulanır.

bunlar işe yarayabilir canım ama bildiğim kadarıyla en iyi çözüm lazer tedavisi.sanırım bu en kesin çözümmüş.

[.birde kılcal damar için tam olmasada yüzdeki kızarıklığı yatıştırmaya yönelik kremler var onlardan kullanmaya başlaya bilirsin.faydası oluyor bayağı.[/QUOTE]rejuvi markasının kılcal damarlar için kullanılan ürünü var.gelelde güzellik merkezlerinde satılıyor.
fiyatı 100 ytl civarındaydı

Kızlar benimde bacaklarımda var. Lazer merkeziyle görüştüm. Tek seansta geçer bunlar dediler.açıkçası tek çözümü lazer kızlar malesef...

Bende de var. Lazer diyorlar ama yaptıran arkadaşlar var mı? İlerde problem yaşayan oldu mu merak ediyorum.

Kılcal Damar (Telenjiektazi) nedir?
Derideki çok küçük kan damarları 1 mm ye kadar genişleyerek gözle görünür hale gelmiştir. Genelde yüz ve bacaklarda görülür.

Yüzümüzde kılcal damarlar neden olur?
Yüzümüzdekiler bazen bir neden olmadan da gelişebilir. Ama en önemli sebep güneştir. Çok güneşlenenlerde boyunda ense gibi bölgelerde üzerinde ağ şeklinde kılcal damarların olduğu kahverengi, kırmızı renk değişikliği olabilir. Kılcal damarlar bazı hastalıklarda, gebelik, alkol ve östrojen alımı, kortizonlu kremlerin uzun süreli uygulanması sonucu da gelişebilirler. Tek olabilir veya gruplar yapabilirler.

Bacaklardaki kılcal damarlar neden olur?
Bacaklardaki damarlar genelde kadınlarda görülür. Genetik, dolaşım problemleriyle ilgili olabilirler. Gebelik sonrası gelişebilir.

Kılcal damarların tedavisi var mı?
Evet. Hasta kozmetik açıdan rahatsız oluyorsa en güvenli ve pratik tedavi lazerdir. Yan etki riski çok azdır
Damarsal oluşumlarda lazer tedavileri nasıl yapılıyor?
Lazer tedavisi derinin damarsal yapıdaki oluşumlarını tedavi etmek için uzun yıllardır kullanılıyor ve daha etkili ve güvenli bir sistem yok denilebilir. Tedavi edilecek soruna göre lazer çeşidi değişir. Yeni lazerler üretilmekle beraber bazı lazerler bazı hastalıkların tedavisinde klasikleşmiştir. Örneğin bunlardan biri Pulse dye lazerdir. Sonuçları çok iyi, yan etkileri azdır. Pulse dye lazerler, yaklaşık 20 yıldır birçok cilt rahatsızlığının tedavisinde kullanılmaktadır. Özellikle şarap lekesinde çok etkilidir. Ve hasta ömür boyu taşımak zorunda olduğu bir lekeden lazerle kurtulabilir. Kılcal damarlarda, kiraz angiomlarında, rozasede(gülleme), güneş hasarına bağlı yaşlanma tedavisinde de çok başarılıdır. Tedavi sırasında sadece lastik çarpmasını andıran hafif bir rahatsızlık duyulur. Uygulama kolaydır ve kısa sürer. Lazer tedavileri seanslar halinde uygulanır.

kızlar benimde yüzümün bi yerinde var ve ondan nefretediyorum.ama nasıl geçer bilmem nerdeyse çocukluğumdan beri var benimkinin bi çaresi yoktur sanmıyorum demi

Kızlar benimde burnumda ve elmacık kemigimin üzerinde yeni yeni çıkmaya başladı fakat lazer yaptırırsam iz kalmasından korkuyorum aranızda lazer yaptıran var mı bu tedavi için .

Kızlar benimde burnumda ve elmacık kemigimin üzerinde yeni yeni çıkmaya başladı fakat lazer yaptırırsam iz kalmasından korkuyorum aranızda lazer yaptıran var mı bu tedavi için .

benimde burun kenarından elmacık kemiği üzerinde vardı yeni çıkmaya başlamışsa koruman gerek 50 faktör güneş kremi kullan sürekli ihmal etme geçen yaz lazer yaptırdım ve tedavi sonuç verdi bitti diye iyi korumadım fakat tekrarladı ayrıca biodermanın yatıştırıcı etkisi olan kremi var yeni kullanmaya başladım ama memnun kaldım

slm arkadaşlar aynı sorun bende de var ve çok rahatsız edici krem kullandınızmı yada lazer yaptıran varmı bana öneriniz nedir.:26:​

k vitamini ampulleri var eczanelerde bunlardan alın çok az miktarda kılcal damarların üzerine uygulayın.

bende kızarıklık yok. eczacıyım ve eşimden boşanınca yüksek lisansa başladım kafam dağılsın diye, ama işti yüksek lisanstı düşünmeye bile vaktim kalmıyor pek. sürekli ödevler var araştırmalar yapıyorum. internette akademik makaleler tarıyorum. k vitamini ciltteki kılcal damar görünümüne iyi gelen ender şeylerden birisi. bilimsel araştırmalar var ve placebo deneklerine oranla baya iyi başarılar alınmış.

senağlama kızlar yüzümde beni çok rahatsız edern kılcal damarlarım var ve ben bunu geçirecek doğal bi ürün biliyor musunuz diye soracaktım fisfisfis
yüzümde sanki uzaydan görünen tren rayı var :kızgın: fondöten bile kapatmıyo ya da çok etkili bi kapatıcımı kullansam :KK43:
IPL lazer var max 4 seans mış dermatologlar yapıyor annem için düşünmüştük ama koronadan dolayı erteledik

X