• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki çizgiler nasıl geçer?

ivy3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
4
0
86
Aydın
arkadaslar lütfen yardım edin yoksa kafayı yicem yüzümdeki çizgilerden:( ben 19 yasındayım dudak kenarındaki derin mimik çizgilerine ve gözaltımdaki kaz ayaklarına deli oluyorum psikolojim bozuldu...lütfen bildiğiniz bir krem varmı veya yöntem,ne kadar zamanda gecebilir söylediğiniz yöntemle? lütfen cevap yazın çok çaresiz kaldım artık düz bir yüz istiyorumm..:( ::çok üzgünüm:

Valla yardımcı olmak ısterdım ama hıc bılgım yok. Kırısık onleyıcı krem kullansan yardımcı olur sanırsam

normalde yaslılık belırtılerını kapatmak ıcın en ıyı ve uygun urun olarak avon derma full serum tavsiye ederdım cunku tanıdıgım bırcok estetısyen bunu onerıyor hatta kullanıyor ama 19 yasındasın uygun olurmu bılmıyorum

19 yaş kremlere başvurmak için erken bence .. ellerinle yüz masajı yapmayı denesen senin için daha uygun olur. eminim yüzündeki çizgiler abartılcak kadar derin değildir a.s.

19 yas icin uygun kremler bulunur,tam zamani. Nemlendirici yeterli olacaktir. Cilt temizligine,yeterli uyku ve beslenmene dikkat et sengözlerimebaksanab!
Bir sir: Her gun mutlaka yuz kaslarini calistiracak hareketler yap- A, I, O, U, X kaydirigubbakcemile2

Canım Nivea'nın Q10 plus kremleri içinde 2 kat etkili olanlarından kullanabilirsin. 3 haftada mimik kırışıklıklarını doldurmaya başladığı söyleniyor düzenli kullanımla. Aslında ben Nivea ürünlerini pek sevmem ama denedim ve ince kırışıklıklarda etkili oldu diyebilirm. a.s

arkadaşım nıvea Q 10 krem 40 yaş üstü için arkadaşa tavsiyem doğal yuz kremleri suna dumankaya sitesine bakabilirsin

Back