- 6 Ağustos 2018
- 1.342
- 497
- 42
-
- Konu Sahibi nesrinerturk
dermapeni denedim pek bir işe yaramadıİyi bir yer bulun ve dermapen yaptırın.
başvurmuştum dermapen önerdiler yaptırdım pek işe yaramadıBir güzellik merkezine başvurun onlar cilt tipinize göre en uygun uygulamayı önereceklerdir
ve sadece gözenek demek isterdim ama büyük ve belirgin oldukları için yarık tabirini kullandım. Belki de gözenekler çok büyük diye dermapen işle yaramadı
Üzüldüm buna. İnşallah bir yolunu bulabilirim tamamen geçmesini sağlayacak. teşekkür ederim cevabınız için. Böyle sorunu olan ve buna dair çözüm önerisi olan varsa lütfen mesajlarını bekliyorumBenimki yüzeysel birkaç izdi ve hepsini geçirdi. Derin belirgin yarıklar için çok uzun zaman ve daha derin uygulamalar gerek. Tamamen de sıfırlanmaz.
Niye üzülesiniz ölüm dışında her şeyin bir çaresi varÜzüldüm buna. İnşallah bir yolunu bulabilirim tamamen geçmesini sağlayacak. teşekkür ederim cevabınız için. Böyle sorunu olan ve buna dair çözüm önerisi olan varsa lütfen mesajlarını bekliyorum
kullanmadım ama yarıklar belirgin. birkaç kez birşeyler denedim dermapen vb gibi olmadıNiye üzülesiniz ölüm dışında her şeyin bir çaresi varMoral bozmayın, daha derin kimyasal uygulamalar mevcut büyük oranda silikleştirir, rahatsız etmeyecek boyuta gelir. Şu roaccutane kullandınız mı? Kafaya göre kullanılacak bir ilaç değil, doktor verirse verir. Benim arkadaşımın cildini bebek gibi yaptı, bir cildiyeye gitseniz iyi olur.
Bende dogum lekeleri için yüzüme doğumdan kaynakli oluşan çatlaklar için karnima lazer yaptirmaya karar verdim etkili bi yöntemmiş.Yaptiranlari gördüm 2.seansta memnunlar farkediliyor bende yaptiricam canima tak ettiYüzdeki gençken sivilcelenmeden dolayı oluşan çatlaklar yarıkları nasıl giderebilirim, önerisi olan var mı hanımlar ?
sonuçları da paylaşır mısınız yaptırdığınızda. çok teşekkür ederimBende dogum lekeleri için yüzüme doğumdan kaynakli oluşan çatlaklar için karnima lazer yaptirmaya karar verdim etkili bi yöntemmiş.Yaptiranlari gördüm 2.seansta memnunlar farkediliyor bende yaptiricam canima tak etti
Tabiki paylasirim.haftaya basliycam kismetsesonuçları da paylaşır mısınız yaptırdığınızda. çok teşekkür ederim
Çok teşekkürler. Bekliyorum paylaşımlarınızıTabiki paylasirim.haftaya basliycam kismetse
Regl oldum bugun bitmesini bekliyoruz bakalim.Bitince kısmetse başliyoruzÇok teşekkürler. Bekliyorum paylaşımlarınızı
Tamam. Bakalım inşallah işe yararRegl oldum bugun bitmesini bekliyoruz bakalim.Bitince kısmetse başliyoruz