Ahhh Bende çok muzdaribim Komedonlardan inşallah geçer siiznde en kısa zamanda ben de gideceğim doktora bakalım nasıl bir yol izleyeceğim..Doktor kontrolünde antibiyotik tedavisi gördüm şuan krem ve bazı karışımlar veriyor doktor aşama aşama onları uyguluyoruz.
Aslında o bilindik hapı kullanmam gerekirdi muhtemelen ama ısrarla istemedim daha önce 2 sefer kullandım malesef uzun bir aradan sonra tekrar çıktı bende.
İNŞALLAH geçer sivilceye dönüştü bendekiler onları kurutmak için çok uğraştık. Şuan leke ve izler kaldı İNŞALLAH biran önce kurtuluruz.Ahhh Bende çok muzdaribim Komedonlardan inşallah geçer siiznde en kısa zamanda ben de gideceğim doktora bakalım nasıl bir yol izleyeceğim..
Ahh inşallah ya bende minik beyaz beyaz hiç bir kremde kullanamdım sizin memnun kaldığınız nemlendirici vs varmıİNŞALLAH geçer sivilceye dönüştü bendekiler onları kurutmak için çok uğraştık. Şuan leke ve izler kaldı İNŞALLAH biran önce kurtuluruz.
Malesef doktora gitmeden hiçbir çare bulamadım 3. Kez yaşamama rağmen hatta kullandığım bazı kozmetiklerin tetiklediğini düşünüyorum. Sizdekilerin içi dolumu?Ahh inşallah ya bende minik beyaz beyaz hiç bir kremde kullanamdım sizin memnun kaldığınız nemlendirici vs varmı
Evet beyaz ve baya derinin altında pütürlüde görünüyor maalesef sizinde mi öyleydiMalesef doktora gitmeden hiçbir çare bulamadım 3. Kez yaşamama rağmen hatta kullandığım bazı kozmetiklerin tetiklediğini düşünüyorum. Sizdekilerin içi dolumu?
Aynen öyle derinin altında çok kötü görünüyorlardı niye çıkıyorlar neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum 32 yaşındayım artık bu sorunu birdaha yaşamam sanıyordum ama durum bu. İNŞALLAH son olur.Evet beyaz ve baya derinin altında pütürlüde görünüyor maalesef sizinde mi öyleydi