Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktor kontrolünde antibiyotik tedavisi gördüm şuan krem ve bazı karışımlar veriyor doktor aşama aşama onları uyguluyoruz.
Aslında o bilindik hapı kullanmam gerekirdi muhtemelen ama ısrarla istemedim daha önce 2 sefer kullandım malesef uzun bir aradan sonra tekrar çıktı bende.
Doktor kontrolünde antibiyotik tedavisi gördüm şuan krem ve bazı karışımlar veriyor doktor aşama aşama onları uyguluyoruz.
Aslında o bilindik hapı kullanmam gerekirdi muhtemelen ama ısrarla istemedim daha önce 2 sefer kullandım malesef uzun bir aradan sonra tekrar çıktı bende.
Malesef doktora gitmeden hiçbir çare bulamadım 3. Kez yaşamama rağmen hatta kullandığım bazı kozmetiklerin tetiklediğini düşünüyorum. Sizdekilerin içi dolumu?
Malesef doktora gitmeden hiçbir çare bulamadım 3. Kez yaşamama rağmen hatta kullandığım bazı kozmetiklerin tetiklediğini düşünüyorum. Sizdekilerin içi dolumu?
Aynen öyle derinin altında çok kötü görünüyorlardı niye çıkıyorlar neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum 32 yaşındayım artık bu sorunu birdaha yaşamam sanıyordum ama durum bu. İNŞALLAH son olur.