hayır canım lazer veya iğneli. hepsine karşıyım. ablam yaptırdı. dahada kalınlaştı tüyleri. çok kötü oldu. bazı insanlara yaramıyor. para kaybı yani.Merhaba Tatlım;
En güzeli ve kesin çözüm lazer epilasyon. ama iyi bir firma araştırman gerekiyor. seans başı 40 tl falan. ve en fazla 10 seansta bitiyor.
Bence ağda, sarartma falan hem para hem zaman kaybı. Benim arkadaşım yaptırdı çok memnun. (not: sakına parayı baştan verme, her seansta vermelisin. tecribeyle sabittir:)))
aynı konuda baska bır topıcte yaptıgım yorumu aynen kopyalıyorum cnm
bence kesınlıkle elını sürmemeliydin. bende o hataya düştüm yıllar evvel yaklasık 11/ yıl önce ve öncelerı ıyıydı az cıkıyodu sonra cogaldı her hafta kuafore gıdıp sir yaptırıyodum ama sonraları onuda bıraktım. sonra epılator ve cımbızla kendım almaya basladım. halada öyle. yıllarca kabusum oldu. ınsanlardan cekındım vs vs. dırek oraya bakıyolar bu arada öncelerı sadece faullerde ( yazılışınıda bılmıyoum) vardı sonra butun yuzum erkeklerın oldugu gıbı cogaldı.. hala hergun alıyorum malesef.... sakın sakın denemeyın
hayır canım lazer veya iğneli. hepsine karşıyım. ablam yaptırdı. dahada kalınlaştı tüyleri. çok kötü oldu. bazı insanlara yaramıyor. para kaybı yani.
artık kurtulus yok alıscaksın mecbur.lazer yaptırdım agda cımbız ıp hepsını denedım yınede kotu
ben esmerim buğday tenliyim tüy sorunum fazla yok ama ben yüz için yapılmış minik ağda bantlarını kullanıyorum sakal gibi de çıkmıyo tüy gibi çıkıyo bi de tüy sarartıcı kullanıyorum ohh misss
hayır canım lazer veya iğneli. hepsine karşıyım. ablam yaptırdı. dahada kalınlaştı tüyleri. çok kötü oldu. bazı insanlara yaramıyor. para kaybı yani.
tüylerin az ise sarartmanı öneririm.ben yıllarca sarartttım bir artış olmadı...
Merabalar kızlar, ben de 23 yaşındayım şu yaşıma kadar da yüzümdeki tüyleri hiç almadım, dudak üstü tüylerim dışındaki tüylerim de zaten yok gibi, sarı ve kısacık. Ama geçenlerde bir arkadaşım bıyıkların çıkmış dedi, daha önce başka arkadaşlarım aldırma belli olmuyor falan demişlerdi, karar veremedim. Sarı gibi aslında, ince ama yakından bakıldığında orada tüy olduğu belli oluyor. Almaya başlasam mı karar veremiyorum ve buradaki yorumlar da beni korkuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?