Yüzümdeki az tüyleri sarartayım mı? Yoksa sirlemi alayım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gri00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
271
5
118
29
kızlar yaklaşık 5 aydır falan yüzümü şeker ağdayla alıyorum amaa 3-4 gün sonra kökleri görünüyor sanki jiletlemiş gibi duruyor. (çok kötüü bi görüntüüüüüüü yüzümü saçlarımla kapatıyorum) favorilerimm biraz var ama yüzümdeki tüyler az gibi. uzun değiller yani.

sizce yüzümü ayda 1 falan kuaförde sarartayyımmı yoksa sirlemi aldırayımm?

lütfen bana yardımcı olun. sizi seviyorum. çok öptümmm

Merhaba Tatlım;
En güzeli ve kesin çözüm lazer epilasyon. ama iyi bir firma araştırman gerekiyor. seans başı 40 tl falan. ve en fazla 10 seansta bitiyor.
Bence ağda, sarartma falan hem para hem zaman kaybı. Benim arkadaşım yaptırdı çok memnun. (not: sakına parayı baştan verme, her seansta vermelisin. tecribeyle sabittir:)))

hayır canım lazer veya iğneli. hepsine karşıyım. ablam yaptırdı. dahada kalınlaştı tüyleri. çok kötü oldu. bazı insanlara yaramıyor. para kaybı yani.

aynı konuda baska bır topıcte yaptıgım yorumu aynen kopyalıyorum cnm

bence kesınlıkle elını sürmemeliydin. bende o hataya düştüm yıllar evvel yaklasık 11/ yıl önce ve öncelerı ıyıydı az cıkıyodu sonra cogaldı her hafta kuafore gıdıp sir yaptırıyodum ama sonraları onuda bıraktım. sonra epılator ve cımbızla kendım almaya basladım. halada öyle. yıllarca kabusum oldu. ınsanlardan cekındım vs vs. dırek oraya bakıyolar bu arada öncelerı sadece faullerde ( yazılışınıda bılmıyoum) vardı sonra butun yuzum erkeklerın oldugu gıbı cogaldı.. hala hergun alıyorum malesef.... sakın sakın denemeyın

napcam ama böyle erkek gibimi dolaşçamm canım

hayır canım lazer veya iğneli. hepsine karşıyım. ablam yaptırdı. dahada kalınlaştı tüyleri. çok kötü oldu. bazı insanlara yaramıyor. para kaybı yani.

artık kurtulus yok alıscaksın mecbur.lazer yaptırdım agda cımbız ıp hepsını denedım yınede kotu

artık kurtulus yok alıscaksın mecbur.lazer yaptırdım agda cımbız ıp hepsını denedım yınede kotu

en iyisi bırakayım kendi haline :) kalınları ellemeyim inceleri sarartayım.. nasl fikir? :S başka çarem yok gibi

canım hakılısında ınan sımdı daha köt benım yınede sen bılırsın erkek gıbı kalın ve sert cıkıyo benım

ben esmerim buğday tenliyim tüy sorunum fazla yok ama ben yüz için yapılmış minik ağda bantlarını kullanıyorum sakal gibi de çıkmıyo tüy gibi çıkıyo bi de tüy sarartıcı kullanıyorum ohh misss

canım peki hangi marka sarartıcı kullanıyorsun. ? bide uzattımı tüylerini? eczanedenmi aldın sarartıcıyı?

Selamlar,

lazer ve iğneli epilasyon iyi yapılmadığı zaman geri tepdiğini bende biliyorum ama ben yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım ve kesinlikle çok memnunum, ilk önce lazer istemiştim ve lazerin benim cildimle uyumlu olmadığını öğrendiğimde büyük hayal kırıklığı yaşamıştım. lazerden önce tüyleri jiletle temizledikleri için sonrasında kıl kökleri daha da güçleniyor ve sakal gibi oluyor.

iğneli epilasyonu da iki farklı yerde denemiştim ilk tecrübem çok kötüydü resmen işgenceydi ve sonrasında ödem oluyordu ve 4-5 gün dışarı çıkamıyordum. ikinci gittiğim yer mükemmeldi epilasyonu yapan kişinin 15 yıllık tecrübesi vardı artık hiç bıyığım çıkmıyor yüzümdeki tüyler artık gözüme gözükmüyorlar (tabi bahsettiğim şey 8 yıl önceydi)

ben iğneli epilasyondan çok memnunum

Ben bu durumda igneli epilasyon oneriyorum sizlere. Lazer once tuyleri kalinlastirir cunku jiletlemek gerekiyor sonra kalinlasan tuyleri yokeder ama suresi uzun ve kesin garanti vermiyorlar yillar sonra tekrar cikma olasiligi var diyorlar. Igneli epilasyona gelince, uzun yillar once ablam yaptirdi bazende ara ara yaptiriyor. Ilk epilasyona gittiginde yuzunde sakal gibi vardi ama gercekten bir erkek sakali gibi cene ve yanaklar tuy ile kapli idi. Ailem kuafore gitmesine izin vermedi(ne yazikki kisa vadede ergenlik doneminde oldugu icin onun moralini cok bozdu ama ama ilerisi icin dogru bir karar oldu) ve ilk isleri doktor oldu hormon kontrolu icin sonra ise bir komsumuzun tavsiyesi ile igneli epilasyona basladi ( 1998-99). Epilasyondan sonra killarin cok buyuk kismi bir daha cikmadi ve o mukemmel bir sonuc elde etti ablam. Tabi devam etmesi gerekmesine ragmen o tuyler iyice azalinca epilasyonu birakti ama tekrar bu sene basladi( tuyleri yok denecek kadar az bunlar yuzunde kalmisti cunku kendisi epilasyona devam etmedi aciya dayanamiyor diye). Ama soyle soyleyeyim sonuc mukemmel. Eger yuzunuze yaptiracaksaniz kesinlikle igneli epilasyon oneriyorum sizlere ki bu sene bende denedim hem igneli hem lazer(lazer koltukalti, bikini ve bacak icin , igneli ile hic belli olmayan benim taktigim alnimda ki ayva tuyleri icin) ve ben sadece igneli epilasyona bir kez gittim cunku Turkiye den ayrilmak zorundaydim neyse. Simdi alnimda eskisine gore cok az tuy var ama iki seans daha gitmis olsa idim hic kalmayacakti onlar. Igneli epilasyon icin iyi bir yer secin cunku en onemlisi bu hem yuzunuzun delik desik olmamasi icin hem de tuylerden kurtulmaniz icin. Aksi takdirde sonuc husran olur. Birde yuzunuzde her seans icin cok uzun sure calismasin( 30 dakika ya da kisa makbul bence) yoksa cok fena sisebiliyor ki ben bu hatayi yaptim ( ablamdan bilmem lazimdi ama ) zombie olmustum resmen cok fena:))) Benden tavsiyeler bunlar agdaya yada lazere vereceginiz parayi lutfen igneli epilasyona verin ve kurtulun tuylerden ki ben resmen tuy gordukce vucudumun herhangi bir yerinde deli oluyorum (hep boyleydim bu arada:) ).

tüylerin az ise sarartmanı öneririm.ben yıllarca sarartttım bir artış olmadı...

Merabalar kızlar, ben de 23 yaşındayım şu yaşıma kadar da yüzümdeki tüyleri hiç almadım, dudak üstü tüylerim dışındaki tüylerim de zaten yok gibi, sarı ve kısacık. Ama geçenlerde bir arkadaşım bıyıkların çıkmış dedi, daha önce başka arkadaşlarım aldırma belli olmuyor falan demişlerdi, karar veremedim. Sarı gibi aslında, ince ama yakından bakıldığında orada tüy olduğu belli oluyor. Almaya başlasam mı karar veremiyorum ve buradaki yorumlar da beni korkuttu

canm benced e alma aldıkça gürleşir o sarı tüylerin simsiyah olur

Ben Bakirkoy'de kiliseye yakin biryerde biri vardi ona gittim. Ablam ile konusup adresini alip buraya yazarim telefonda tabi kadinin adi Ayse. Bu isi yaptigi yer cok luks bir yer degil ama isini iyi yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…