• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki ayva tüyleri :(

aynen banada diyorlar belli olmuyor diye (hatta annem kiziyor strese sokuyorsun kenidini diye) ayni seyleri yasiyoruz :34: insallah ise yarar igne, haberini bekliyor olacagim:61:

geçende arkadaşım durup duruken senin yüzün niye tüylendi dedi benimde moralim bozuldu sonra hemen yok yok belli olmuyo dedi öf resmen avutmak için tabi..hiç inanasım gelmio artık belli olmuo diyenlere..benim bukadar belli değildi kızlar iple aldım bir iki kere ya ondan sora bu hale geldi yada hormonal...
sizde varmı hormonal sorunlar adetler falan düzenlimi..

Nd yag fotona işe yarıyor bence. Yani diğer lazerleri göre incelerde daha etkili.Bi araştırın bence kızlar. Bu kadar da problem yapmayın. Benimde var. Benim hormonal bi sorunum yok şuan. bi dönem vardı. O zaman iğneliye gitmiştim ama yüzümde izler kalmıştı. Zamanla geçti ama şuan da az da olsa var. Neyse ben yüzümdeki sarı tüylerle çok oynadığım için grileştirdim onları.Şuan lazere gidiyorum. Birde vaniqayı çok merak ediyorum ama doğru dürüst kullanan yok sanırım.

aynı sorundan bnde müzdalibim :( yüzümde taa lise yıllarımdan oluşma ayva tüyleri var yanaklarımda çenemde hatta boynumda,, yanak ve boynumdakilere çok takmıyorumda çenemdekiler bütün pskolojimi mahvediyor :(( insanlarla konuşurken acaba tüylerimimi inceliyor,, neden suratıma dikkatli bakıyor diye paranoyak oldum resmen.. iğneli epilasyondan bahsetmişsiniz,, bnde ilk defa ocak ayında iğneliye başladım.. bnm cildim beyazdır yani çok bembeyaz değil tabi ama açık kumrala yakın.. yüzümde herhangi bir lekede yoktu.. sivilce izleri hariç tabi.. tam 5 kere gittim en son gittiğimde 2 hafta olucak.. sadece çeneme denettirdim.. çenemde bazı tüyleri cımbızla çekmiştim,, onlar tabi koyulaşıp sertleştiler onları aldrmak için başladım fakat bnm cildim yağlı olduğundan dolayı,, çenede T bölgesine giriyor yani yağlı bir bölge,, oyüzden kırmızı kırmızı lekeler oluştu.. yüzüm beyaz çenem kırmızı kırmızı düşünün yani.. eğer iğneli yaptıracaksanız gerçekten ii bir uzman bulun.. yada dermatoloğa gidin iğneli uygunmu cildinize diye.. ve cildinize uygun iğne bulanızı tavsiye ederim.. kadın çenemdeki tüylere iğneyi batırıp çekerken bütün sarı sarı yağlarda beraberinde geldi :(( yani bnm için iğneli eksi bir durum.. bnde Maranki nin bir kürü vardı sarımsak soğan vs gibi onu denicem :) artık son çare bitkisel şeyler napalım..

ya öyle böyle değil. gerçekten yazdıklarınızla aynı düşüncedeyim :S belli olmuyor takma bilmem ne diyorlar ama. kesinlikle uydurma. elimde ayna ile sürekli evin içinde geziyorum. gün ışığında felaket belli oluyor ve bende dışarı çıkmaya utanmaya başladım :S ve bunları taktıkça çoğalıyorlar gibi hissediyorum çok ilginç ya :( ha bide tabi erkek arkadaşların '' sakallı '' tabiri beni çıldırtıyor.. resmen şaka değil gerçek yani offff çözüm istiyorum ya bıktım resmen mutsuz geziyorum :(

ben iğneli düşünüyordum ama vazgeçtim gibi. bi arkadaşım, bi tanıdığının yiğenine hastanede lazer yaptırdığını söyledi. işe yaramasa yiğenine yaptırmaz diye düşündük. nette bi yerde bir uzman videosu izledim lazerin yüzde işe yaramadığı konusunda yayılan görüşün yanlış olduğunu söylüyor ve lazerlerin çok çeşitleri olduğunu, yüzdeki ince tüyleri dahi gören lazerlerle artık böyle sorunların kalmadığını söylüyor. ne yalan söyleyeyim ben de artık lazer işe yaramaz diye düşünüyordum bunları duydum ve iz vs bıraktığından bahsedilen iğneliden vazgeçtim. işe girince ilk iş lazer inşallah. :97:

ayva tüyleri bendede var ama lazer ve ağda hiç düşünmüyorum ikisinide deneyen arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla işe yaramıyor, ben tüy sarartıcı uyguluyorum şimdilik böyle idare ediyorum napalım :5:

Son düzenleme:
ya bnde bıktım bu yüzdeki tüylerden kızlar ama yüzümde hiç sivilce vb. şeyler olmadığı ve çıkmasını asla istemediğim için yüzüme asla hiçbişey sürmekte istemiyorum of napıcam yokmu çaresi bununnn

sosyal hayatımı resmen batırdı bu kıl tüy olayı, özellikle yüz çok rahatsız edici.
çenemde, boynumda, favorilerde, yanaklarımda falan hep var allah aşkına yok mu bunun çaresi? lazer değil de en azından yüz ağdalarıyla alıp limon-tuz başlığındaki limontuzu uygulasak ya da herhangi başka bişi geçmez mi?

kışın idare ediyodum yine sürekli boğazlı ama artık resmen psikolojim bozuldu mutluluğumu zedeliyo bu tüyler.

ahhh kızlar aynı sorun ben de de var yanaklarımda.
sarartıcı kullanmıştım evet işe yarıyordu fakat resmen uzattı
benim yanaklarımda var resmen karartı var sanki yanağımda şuna bi çözüm buallaım yaaa:((((

yeni ürün gördüm hair off diye kullanan varmı geçici çözüm
Hair Off Facial Buffer - Yüzdeki Tüyler İçin Doğal Tüy Dökücü

• 1 Üründe 3 Fayda – Tamamen Doğal Tüy Dökücü
• Yüzdeki tüyleri giderir
• Cildi nazikçe canlandırır
• Yeni tüyler daha yavaş ve görünmez bir halde uzar

Hair Off eşsiz ve tamamen doğal bir tüy dökücüdür. Erkekler tarafından da kullanılabilir. Diğer geleneksel tüy dökücüler gibi olmayıp, kimyasal madde içermez, yapışkan bantlar yoktur ve acısızdır. Acı verici cımbız kullanmaksızın göze hoş görünmeyen yüz tüylerine güle güle deyin.

Hair Off ile yüzünüzdeki istenmeyen tüylerden masaj yaparak nazikçe kurtulurken, cildinizi yeniden canlandırın ve tüylerden arınmış, ipeksi yumuşaklıkta bir yüze sahip olun. Dahası var! Hair Off ile tüylerinizin çok daha uzun bir zamanda çıktığını ve çok daha az farkedilir olduğunu hissedeceksiniz. Hair Off’un Dünyadaki milyonlarca kadının sırrı olduğuna şaşmamalı!

Hızlı ve kolay rutüşlar için istediğiniz yere taşıyın. Hair Off ile mükemmel ve ipeksi bir yüze sahip olun.

merhaba arkadaşlar yeni bi cihaz çıkmış adı Depiflash Dublex
Kalıcı Tüy Gidermede En Son Yenilik

Lazersiz - İğnesiz - Acısız
Tüm Dünyada tercih edilen yeni sistem DEPIFLASH DUBLEX ile tüylerinizden artık

• En Ekonomik

• En Acısız

• En Kolay

• En Sağlıklı

• En Etkili

biçimde kurtulmanız mümkün.
Nasıl bir sistem ?

Epilasyon sektöründe en etkin sistem olarak geliştirilen DEPIFLASH DUBLEX , faradik akım vasıtası ile kıl kökü faaliyetlerini ve gelişimini yavaşlatarak zayıflatan Depileve Gold Concentrate' nin kıl köküne nüfuz etmesini sağlayan ve içerdiği kromoterapi ile cildi yatıştıran yepyeni bir sistem.

Neden Çift Etkili ?

1. Etki ; ağda sonrası sürülen ve tüylerin gelişimini yavaşlatan serumu kıl köküne doğru indirmeyi destekler.

2.Etki ; kan dolaşımını hızlandırarak cildi aktive eder ve kıl kökünün serumu emmesine, absorbe etmesine yardımcı olur.

Çalışma Metodu

Sir ağda ile boşaltılan foliküller üzerine uygulanan Depileve Gold Concentrate, faradik akım veren depiflash dublex ile kıl köklerine nüfuz eder.

Depileve Gold Concentrate içeriğinde yer alan civan perçemi, arnika, su yıldızı, aynisafa, orman sarmaşığı ve beyaz ballıbaba bitki özleri, kılı oluşturan bir çeşit protein kümesi olan keratin hücrelerinin çoğalmasını önleyerek, içinde kılın beslendiği ve büyüdüğü folikül keselerinin zaman içerisinde küçülmesine yardımcı olur.

Uygulama başlığı üzerinde yer alan LED’ler, kromoterapi etkisi ile cildi yatıştırır.

DEPIFLASH DUBLEX ilk bakımdan itibaren gözle görülür bir biçimde farklılık yaratarak kılların incelip renginin açılmasına ve çıkış sürelerinin uzamasına neden olur.

Tüylerden kurtulma yolunda en az acıyla, en ekonomik ve en etkili sonuçlara ulaştıran bu sistem ile uzmanlar zamandan da büyük oranda tasarruf eder.
yapan yer bulamadım istanbul da yok

kızlar benimde yüzümde ayva tüylerim var ve ben tüğ sarartıcı kullanıyorum ve sarartıktan sonra rahatsız etmıyor okdar fakat tüy sarartıcı tüyleri beslermi bilmiyorum şuan yazıları okuyunca korktum... farkında olmadan tüylerimi besliyorum acaba lütfen gerçkten bilenler cevap yazsınn

evet acayip derecede uzatıyor, ben kollarıma ve çeneme kullandım bütün tüyler uzadı en son kollarıma ağda yaptırdım eski boyuna kavuştular ama daha çok ve sık gibi geliyor, yüzümdekine daha çare bulamadım çenem felaket durumda sakallı oldum resmen, uzun uzun elime geliyorlar ve acayip rahatsız ediyorlar napıcağımı hiç bilmiyorum, utanıyorum çok insan içine karışınca, sanki biriyle konuşurken hep çeneme bakıyolar gibi geliyo :( birisi şunların ağrısız sızısız kesin çözümünü bulsun artık yaaaa :( :(

Benim de hafif tüylerim var yüzümde ve çenemin altında. ağda ile aldırmak istedim sivilcelenir ya da sert çıkar diye vazgeçtim.anlaşılan lazer de korkutucu bir yöntem. Lazeri deneyen arkadaşlar memnun kaldıysa mecbur cesaret edeceğim

yeni ürün gördüm hair off diye kullanan varmı geçici çözüm
Hair Off Facial Buffer - Yüzdeki Tüyler İçin Doğal Tüy Dökücü

• 1 Üründe 3 Fayda – Tamamen Doğal Tüy Dökücü
• Yüzdeki tüyleri giderir
• Cildi nazikçe canlandırır
• Yeni tüyler daha yavaş ve görünmez bir halde uzar

Hair Off eşsiz ve tamamen doğal bir tüy dökücüdür. Erkekler tarafından da kullanılabilir. Diğer geleneksel tüy dökücüler gibi olmayıp, kimyasal madde içermez, yapışkan bantlar yoktur ve acısızdır. Acı verici cımbız kullanmaksızın göze hoş görünmeyen yüz tüylerine güle güle deyin.

Hair Off ile yüzünüzdeki istenmeyen tüylerden masaj yaparak nazikçe kurtulurken, cildinizi yeniden canlandırın ve tüylerden arınmış, ipeksi yumuşaklıkta bir yüze sahip olun. Dahası var! Hair Off ile tüylerinizin çok daha uzun bir zamanda çıktığını ve çok daha az farkedilir olduğunu hissedeceksiniz. Hair Off’un Dünyadaki milyonlarca kadının sırrı olduğuna şaşmamalı!

Hızlı ve kolay rutüşlar için istediğiniz yere taşıyın. Hair Off ile mükemmel ve ipeksi bir yüze sahip olun.[/QU

canım bilgin oldu mu ürünle ilgili??

Back