Yüzümdeki ayva tüyleri :(

Gamzenil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
14
1
36
Antalya
Öncelikle selam.. ne zamandan beri bu tüyler hakkında yapılan yorumları okudum ama dayanamadım bende bir konu açayım dedim. Yanağımdaki tüylere o kadar takmış durumdayım ki. aynaya yakından bakasım gelmiyor gerçekten bir de güneşe çıktığında çok belli oluyor. daha önce ağdayla aldırdım birkaç kez sonrada karınca yağı sürdüm fakat ağdanın hem cildimi yıpratıp zedelediğini. hemde birkaç tane sivilcenin çıkarttığını gördüm ( ki hemen bıraktım). cildiyeye gittim '' bu tüyleri lazer görmez çok ince '' dediler . ama işte takıntı değil mi.. bir şekilde kurtulmak istiyorum iğneli epilasyonuda denedim acısına dayanamadım. tek tek gözeneklere iğne battığı için.. yardımcı olurmusunuz kızlar

bence cok fazla sıyahlasmamıssa aldırm. bana cıldıye ıple aldır agda kullanma dedı. yada ıncedır senın tuyler ıple alcan

Canım seni çok iyi anlıyorum.Bende aynı durumdayım.Ben nd yag fotona cihazı ile lazer yaptırıyorum. Şuan için memnunum. Fakat birde vaniqa isimli bi krem var yüz tüyleri için.Bi taraftandan da ondan mı alsam diyorum. Benim epeyce azaldılar ama tamamen bitmediler. Şimdi ayna ile güneş yüzüme baktım baya belli oluyor bana göre. Rahatsız edici bişey kesinlikle.

merhaba gamzelin,
seni cok iyi anliyorum cunku benimde yüzümde tüylenme var, arada cimbizla aliyorum, bi kerede agdayla almistim fakat bendede sivilcelenme oldu, burda bi topikte okumustum killari aldiktan sonra limon suyunu ve tuzu karistirip killari aldigin yere su degdirmeden sürüyorsun 3 gün boyunca ve zamanla azalma oluyormus, ben denedim fakat 3 gün yapamadigimdan bi faydasini göremedim.
senin tüylenme tam olarak hangi yüz bölgende? benim elmacik kemiklerim orda ve kalinlar igneli epilasyon düsünüyordum bende ama cok acidigini belirtmissin tirstim biraz

buara bende takıntı yaptım resmen ağlayasım gelior kimsenin yüzüne bakamıyorum yüzüme elimle kapatarak konuşuyorum yüzümü kaşırmış gibi falan yapıyorum ...iple alsam daha sert çıkar ağda sivilce yapıo lazer bilmiyorum en son çare o galiba

able210 benim bildigim yani duydugum ipin kalinlastirmadigi hatta incelttigi yönde, genellikle biyigi felan iple alirlar daha kalin cikmasin diye ama insandan insana fark ediyormus demek,
bide agda herkeste sivilce yapiyor galiba :44:

mrb arkadaslar aynı sorun bende de var.bende tüğlerden çok yok ama siyah...agda yada iple aldıramıyorum tahriş oluyor cildim.tüğ sarartıcı işimi görüyordu ama gebe olduğumdan dolayı onuda kullanamıyorum .şu anda çok rahatsız oluyorum tüğlerden ...
ne yapabilirim sizce?

arkadaslar bioder geldi aklima simdi, ise yariyomudur aceba:44: aranizda deneyen varmi?

benim kuzenimin kızı kullandı canım Bioderin yüz için olanını..
çok esmerdir ve yüzündeki kıllar da esmerdi..
1 yıla yakın düzenli kullandı,şimdi ise tüyleri çok azaldı ve kalanlarda bayağı inceldi..
ama dediğim gibi,o çok düzenli kullandı..

ama bildiğim kadarıyla bioderi sir ada ile beraber kullanmak gerekiyo...o şekilde tabiki azaltıyor...

valhala cevabin icin tskr ederim
benimkilerde esmer senin kuzen sabirliymis ben bir sene düzenli yapamazdim heralde, onu kullanmadan önce tüyleri yani killari agdayla/ iple/ cimbizla almak gerekiyor dimi?

arkadaşlar ben sir, ip, cımbız hepsini kullanmış biri olarak rahatça söyleyebilirim ki birbirlerinden hiç farkları yok. sir de siyahlatıyo ip de. cımbız malum zaten. ben halihazırda çene altımı falan iple alıyorum ve günden güne çoğaldıklarını hissediyorum. amacım siyahları almak ama ip siyah falan dinlemiyo yakaladığı bütün tüyleri çekiyo. dolayısıyla siyah tüyler günden güne çoğalıyo. kafayı yiycem. yüzde lazer işe yaramıyor 2-3 senemi verdim sonuç yok diyen o kadar çok kişi var ki. ben kararımı verdim iğneli yaptırıcam yer araştırıyorum. yara vs oluyomuş ama geçiyomuş kesin çözüm sadece iğneli. acı konusuna gelince emla kullanmayı düşünüyorum. ama acısına katlanabilir miyim diye bi emlasız deniycem ve yüzümün reaksiyonunu ölçmek için ufak bi bölgeye deniycem. inşallah herkes yüzündeki tüylerden kurtulur sosyal hayatımızı etkiliyor resmen.

internette bakindigimda bioderi sadece ayda üc defa kullaniyorsun oda killari kökünden aldiktan sonraki üc gün aslinda pek zahmetli degil ama ben buralarda bulamam galiba:44:

insaallah kurtuluruz, kesinlikle katiliyorum sosyal hayatimizi cok etkiliyor, ben bazen arkadaslarimin yüzüne bakiyorum onlardada varmi diye, arada cok taktigim zaman...

internette bakindigimda bioderi sadece ayda üc defa kullaniyorsun oda killari kökünden aldiktan sonraki üc gün aslinda pek zahmetli degil ama ben buralarda bulamam galiba:44:

yüzüme öle kimyasal şeyler kullanmak istemiyorum ben yaa ama buna bi çare bulmak lazım offfff

insaallah kurtuluruz, kesinlikle katiliyorum sosyal hayatimizi cok etkiliyor, ben bazen arkadaslarimin yüzüne bakiyorum onlardada varmi diye, arada cok taktigim zaman...

aynen ben de öyle yakından konuşamıyorum. belli olmuyo vs diyolar ama ben elimle kontrol ediyorum sürekli diken diken nasıl belli olmaz avutuyolar işte. :) gün ışığında aynaya bakınca ayan beyan görünüyolar işte. inşallah iğnelide aradığımı bulurum. sizle de paylaşırım.

aynen banada diyorlar belli olmuyor diye (hatta annem kiziyor strese sokuyorsun kenidini diye) ayni seyleri yasiyoruz insallah ise yarar igne, haberini bekliyor olacagim

kızlar hele ki bu tüylerle sevgiliyle buluşmak çok büyük bir işkence dimi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…