arkadaslar bioder geldi aklima simdi, ise yariyomudur aceba:44: aranizda deneyen varmi?
arkadaşlar ben sir, ip, cımbız hepsini kullanmış biri olarak rahatça söyleyebilirim ki birbirlerinden hiç farkları yok. sir de siyahlatıyo ip de. cımbız malum zaten. ben halihazırda çene altımı falan iple alıyorum ve günden güne çoğaldıklarını hissediyorum. amacım siyahları almak ama ip siyah falan dinlemiyo yakaladığı bütün tüyleri çekiyo. dolayısıyla siyah tüyler günden güne çoğalıyo. kafayı yiycem. yüzde lazer işe yaramıyor 2-3 senemi verdim sonuç yok diyen o kadar çok kişi var ki. ben kararımı verdim iğneli yaptırıcam yer araştırıyorum. yara vs oluyomuş ama geçiyomuş kesin çözüm sadece iğneli. acı konusuna gelince emla kullanmayı düşünüyorum. ama acısına katlanabilir miyim diye bi emlasız deniycem ve yüzümün reaksiyonunu ölçmek için ufak bi bölgeye deniycem. inşallah herkes yüzündeki tüylerden kurtulur sosyal hayatımızı etkiliyor resmen.
internette bakindigimda bioderi sadece ayda üc defa kullaniyorsun oda killari kökünden aldiktan sonraki üc gün aslinda pek zahmetli degil ama ben buralarda bulamam galiba:44:
insaallah kurtuluruz, kesinlikle katiliyorum sosyal hayatimizi cok etkiliyor, ben bazen arkadaslarimin yüzüne bakiyorum onlardada varmi diye, arada cok taktigim zaman...
yüzüme öle kimyasal şeyler kullanmak istemiyorum ben yaa ama buna bi çare bulmak lazım offfff
aynen ben de öyle yakından konuşamıyorum. belli olmuyo vs diyolar ama ben elimle kontrol ediyorum sürekli diken diken nasıl belli olmaz avutuyolar işte. :) gün ışığında aynaya bakınca ayan beyan görünüyolar işte. inşallah iğnelide aradığımı bulurum. sizle de paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?