- 19 Şubat 2023
- 597
- 461
-
- Konu Sahibi depresifbirinsan
Kadın doğumcuya falan gözüktünüz mü ? Belki hormonlarla ilgili bir problem vardır.Merhaba kizlar.
Çok uzgunumkendi mi bildim bileli kıllı bir insanım. Vücudu bir şekilde hallediyorum lazer ile ama yüzümde ki tüyler başıma bela. Biyik ve kaşlarımı ip ile alıyordum. Yüzümde ki kıllar için iğneli epilasyon a gittim hiç bir işe yaramadi aksine arttilar. Ben bu tüylerden nasıl kurtulabilirim. Yüzüme lazer yaptırmaya cesaret edemedim çok olumsuz tecrübe ile karşılaştım. Yüzümdeki tüyleri sarartmak işe yarar mı? Ne yapmalıyım. Yakında maymun gibi bir gözlerim bir dudaklarim tüysüz kalacak
Ustura fişkirtir yuze surersen. Nö?İğneli epilasyon işe yaramadıysa lazer hiç yaramaz ama sakalları olan insanlarda işe yarıyor iğneli. Düzenli mi gitmediniz ne oldu acaba?
Ben usturayla hallediyorum da sizde hormon problemi varsa sıkıntı olabilir.
Bende öyle biliyorum, şaşırdım. Artmıyor muUstura fişkirtir yuze surersen. Nö?
Kadın doğumcuya falan gözüktünüz mü ? Belki hormonlarla ilgili bir problem vardır.
Hiş bişe olmuyor yıllardır kullanıyorumUstura fişkirtir yuze surersen. Nö?
Bana da öyle geldi. Polikistik overda falan bu tür sıkıntılar çok oluyor.Hormonal bir sebebi yoksa iğneli epilasyonla bitmeme ihtimali yok.
resmini atsanız çeşidi çok çünküBraun’un mini yüz temizleme makinesini kullanıyorum ben. Artırma gözlemlemedim ama bilemiyorum kimisi artırıyor diyor
resmini atsanız çeşidi çok çünkü
Gitmiştim yıllar önce bir problemim yoktu.Kadın doğumcuya falan gözüktünüz mü ? Belki hormonlarla ilgili bir problem vardır.
Düzenli gittim, gittiğin dönemde hiç sıkıntı yaşamadım.İğneli epilasyon işe yaramadıysa lazer hiç yaramaz ama sakalları olan insanlarda işe yarıyor iğneli. Düzenli mi gitmediniz ne oldu acaba?
Ben usturayla hallediyorum da sizde hormon problemi varsa sıkıntı olabilir.
Gitmiştim yıllar önce bir problemim yoktu.
Yaa güldürdünüz beniİğneli epilasyon ile bitmemesi imkansız hanimefendi bir gorile bile iğneli epilasyon yapilsa sıfır kıl olur. Sanırım iş bilmeyene gittiniz . Hormonlariniza baktirdiniz mi ? Doğa iğneli epilasyonu oneriyorum doğa hanım bu işin bir numarasidir .
Gozuktum bir merkeze ama riskli dediler. Cesaret edemedim.Kıllı biri değilim. Yüzüme diode lazer yaptırıyorum. Yüz için tavsiye edilen cihaz bu. Diğer bölgeler gibi bitmesi hızlı gerçekleşen bir bölge değil bunu bilin