- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
-
- Konu Sahibi Yavrumveben
Dizlerde dirseklerde var mı?Bu konunun yeri burası mı bilmiyorum burası degilsede burda kalsa olur mu çünkü bu konudan çok yoruldum ve artık bunalımdayım.Yuzumde kaş civarı burun dudak üstü beyaz beyaz pul pul dökülüyor doktor dermatit diyo biri sedef diyo ne olduğunu çaresini hala bulamadım krem veriylqr biraz geçiyor sonra hop gene başlıyor yüzüm surekli böyle olunca moralim bozuluyor sivilceye bile razıyım bu çok pis bise üstüm başım bile o beyaz dokuntulerden dolayı beyaz beyaz oluyor. Böyle bi durum yaşayan var mı kızlar bana yardımcı olur musunuz
Dizde yok yüz ve kulak arkasıDizlerde dirseklerde var mı?
Ben de sedef hastasıyım bu mevsimde yüzüme atabiliyor lezyonlar, sanırım nemsiz kaldığı için. Çaresi maalesef yok eğer sedefse ama kontrol altına almanın yolları var.
Pul pul dökülüyor muSeboroik dermatit bu, kötü beslenince atak yapar, stres yaşayınca atak yapar. Atopik kremler kullanın geçene kadar. Geçmezse doktora gidin. Belirli bir tedavisi yok ama yıllardır çekiyorum. Ama stres ennnnnn büyük faktör.
Bu kremi nerden alabilirim? Her doktor başka bise diyor biri dermatit biri sedef biri stresten diyo ama pul pul dökülüyor kizariyoEgzama olabilir mi? Bende de var, vichy dermo bayağı iyi gelmişti. Kortizonlu ilaçlar da iyi geliyor ama sonra tekrarlıyor.
Sonradan oluşan çoğu durumun beslenme düzeni değişikliğiyle iyileştiğine şahit oldum. İsterseniz bir araştırın.Bu konunun yeri burası mı bilmiyorum burası degilsede burda kalsa olur mu çünkü bu konudan çok yoruldum ve artık bunalımdayım.Yuzumde kaş civarı burun dudak üstü beyaz beyaz pul pul dökülüyor doktor dermatit diyo biri sedef diyo ne olduğunu çaresini hala bulamadım krem veriylqr biraz geçiyor sonra hop gene başlıyor yüzüm surekli böyle olunca moralim bozuluyor sivilceye bile razıyım bu çok pis bise üstüm başım bile o beyaz dokuntulerden dolayı beyaz beyaz oluyor. Böyle bi durum yaşayan var mı kızlar bana yardımcı olur musunuz
Evet olabilir ama sanırım benim strestenSonradan oluşan çoğu durumun beslenme düzeni değişikliğiyle iyileştiğine şahit oldum. İsterseniz bir araştırın.
Bu dediğiniz kremi baktım birçok krem çıktı tam adı ve rengi nedir acabaEgzama olabilir mi? Bende de var, vichy dermo bayağı iyi gelmişti. Kortizonlu ilaçlar da iyi geliyor ama sonra tekrarlıyor.
Eğer stres kaynaklı ise ne sürseniz tekrarlayacak. O nedenle stres durumunun üstesinden gelmelisiniz.Evet olabilir ama sanırım benim stresten
Evet t bölgem, burun kanatları, alnım, kaşlarım. Cildiyeye gittiniz mi?Pul pul dökülüyor mu
Ever hepsi farklı bise diyo kortizonlu krem veriyorlar.Gene çıkıyor siz neler kullaniyosunuzEvet t bölgem, burun kanatları, alnım, kaşlarım. Cildiyeye gittiniz mi?
Dermoskin ato prebiyotik krem bana çok iyi geliyor.Bu dediğiniz kremi baktım birçok krem çıktı tam adı ve rengi nedir acaba
Cilt bakım rutini yapın, yıkama, tonik, krem her gece mutlaka kullanınEver hepsi farklı bise diyo kortizonlu krem veriyorlar.Gene çıkıyor siz neler kullaniyosunuz
Sedef olma ihtimali çok düşük o zaman. Yine de iyi bir deematoloğa görün derim.Dizde yok yüz ve kulak arkası
Kız kardeşimde var. Saç dipleri, kaşları, kulak içi böyle kepekli gibi oluyor. Doktora gitmişti, geçti. Bazen tekrarlıyor. Yukarıda yazdığım bölgelerde kaşıntı da oluyor. Başka şehirde yaşadığı için hakim değilim tam olarak ne kullanıyor. O kadar dert ettiğini de sanmıyorum.Bu konunun yeri burası mı bilmiyorum burası degilsede burda kalsa olur mu çünkü bu konudan çok yoruldum ve artık bunalımdayım.Yuzumde kaş civarı burun dudak üstü beyaz beyaz pul pul dökülüyor doktor dermatit diyo biri sedef diyo ne olduğunu çaresini hala bulamadım krem veriylqr biraz geçiyor sonra hop gene başlıyor yüzüm surekli böyle olunca moralim bozuluyor sivilceye bile razıyım bu çok pis bise üstüm başım bile o beyaz dokuntulerden dolayı beyaz beyaz oluyor. Böyle bi durum yaşayan var mı kızlar bana yardımcı olur musunuz
Pullanmaya etki eder miDermoskin ato prebiyotik krem bana çok iyi geliyor.