Lekeler, Çiller yüzüm yandı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

rose01

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
602
0
kızlar saçımı düzleştireceğiz derken saç düzleştirici yüzüme değdi ve yandı inşallah geçer ve izi kalmaz. iz kalmaması için bildiğiniz birşeyler varmı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım.eğer geçmeyecek gibiyse bir cildiyeciye görün derim.hemencecik geçer umarım

saf (hakiki)zeytinyağını bi cezveye koy içine bildiğin beyaz mumlar var ya onlardan at bi tane aonra cezveyi ocakta kısık ateşte ısıt.mum iyice eriyince altını kapar.karışımı bitmiş bi krem kutusuna koyabilirsin.sonra buzdolabunda bi süre beklet soğusun.onu yaranın üzerine sür.hiiiç bişeycik kalmaz inşallahopuyorumnanaktankalan kremi de dolapta saklayabilirsin Allah korusun tekrar benzer bi durum olduğunda işe yararyerimsenibentekrar geçmiş olsun canımmm

saf (hakiki)zeytinyağını bi cezveye koy içine bildiğin beyaz mumlar var ya onlardan at bi tane aonra cezveyi ocakta kısık ateşte ısıt.mum iyice eriyince altını kapar.karışımı bitmiş bi krem kutusuna koyabilirsin.sonra buzdolabunda bi süre beklet soğusun.onu yaranın üzerine sür.hiiiç bişeycik kalmaz inşallahopuyorumnanaktankalan kremi de dolapta saklayabilirsin Allah korusun tekrar benzer bi durum olduğunda işe yararyerimsenibentekrar geçmiş olsun canımmm

hah bende bunu söylicektim ama beyaz mum değil bal mumu ile yapılır bunun aslı
inan en ufak bi iz dahi kalmaz bunu yaparsan

Yanık olduğunda anında kantaron yağı sürünce geride iz kalmadan geçiyor. Eli kızartma yağıyla yanan bir yakınım kantaron yağına batırdı elini, ne yanma ne iz kaldı geriye. Aklınızda bulunsun.

silverdin ve madecassol sürersen ne leke kalır ne de başka birşey aynı şey bnmde basıma geldi hemde dudağımın hemen ustu..:) ama bunları surunce gectı..

hepinize teşekür ederim aktardan kantaron yağı aldım inanmazsınız dün çektim bu resmi ve sadece bir gün sürdüm bu yağı alt taraf tamamıyla geçti üstte sadece çok az kaldı inanamadım kızlar

ya dun sabah masa yaparken gozumun hemen altina masa degdi ve yandi hemen zeytinyagi surdum ama simdi napacam??gecer mi bu leke???

X