Yüzüm vücuduma göre daha koyu renkte, bu neden olur, çaresi var mıdır?

olmuyoreskisigibi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2023
92
24
8
Öncelikle beyaz tenli olduğuma eminim. Kollarım, karnım, bacaklarım bu gibi yerlerim resmen süt beyazı ama cildim bu renk değil hatta kafasına göre resmen renk değiştiriyor yüzüm. Mesela bir sabah bembeyaz şekilde uyanıyorum birkaç saat sonra cildim sarılaşıyor, tuhaf bir renk alıyor yani buğday desen değil beyaz desen değil hastalıklı ruh gibi bir görüntü. Bir tek renk değiştirmeyen yer alın bölgem orası hep beyaz. Yüzümde baya bir renk eşitsizliği, lekeler var ondan da kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Mesela çenemde sarı bir leke var asla gitmiyor o kadar serum kullanmama rağmen. Demir eksikliğimde bayağı var şu sıralar ilaç kullanıyorum, diğer vitaminlerim de hep düşüktü. Cilt alt tonumdan da emin olamıyorum damarlarım mavi, mor renkte ama hiç pembe alt tonlu gibi görünmüyor yüzüm. Hep hasta gibi görünüyorum. Bu arada beyaz ten takıntım yok yanlış anlaşılmasın. Ben sadece o hastalıklı, garip görünen tenden kurtulmak istiyorum. Fondötensiz dışarı çıkamıyorum, makyajsız çok solgun duruyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Back