- 23 Aralık 2012
- 629
- 103
- 323
Arkadaşım tesadüfen gördüm konuyu,ben yıllar önce aynenn dediğin gibi börek patladı kolum bacağım ve yüzüm yandı bölge bölge,hemen evin yanında şansıma poliklinik vardıkoştum yazın sıcağıydı üstelik:-( gazlı bezle silip pansuman yaptılar ve hergün serumla kendim hafif bastırarak yani soyarak sildim.yani sargı bezine serumu döküp günde 3kez soydum hafif hafif.tavsiye edeceğim tek şey contraxtubex kullanman ilk 15gün.daha sonra üzüm çekirdeği yağı sür hergün mümkünse iki kez.doktor bana yüzündeki iz kalacak dedi bunalıma girdim göz kapağım simsiyahtı yaa kabus gibi dikkatlice cımbızla soymuştum kremi ve yağı yüzüme uyguladım koluma ve bacağıma çok dikkat etmedim sonuç yüzümdee hiiiç bişey yok kolum silikte olsa kaldı bacağı önemsemedim harita gibi bi iz varkorkma canım derin yanık değil kış olduğu içi şanslısın.temiz tut dediklerimi yap hiçbişey kalmaz inşallah.çok geçmiş olsun.
Çok teşekkürler tuannan.Sana da çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.Benim yüzümü de önce izotonik suyla (serum) temizleyip sonra terramycin sürdüler ama 2 gün,sonra doktor normal ılık suyla sil dedi.Yoksa serum da almıştık.Kafama çok yattı dediklerin.Nasipse Salı günü İzmir'imdeki doktordayım,geç kalmış olmam umarım :-(