• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Yüzüm kirli duruyor.

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Estee Lauder ve Clinique in ürünlerini tavsiye edebilirim, ikisini de severek kullanıyorum ben. La Roche possay i yazanlar yazmış zaten.

Bi de bu aralar Shiseido nun ürünlerini çok övüyorlar, en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum.

Ben de beyaz tenliyim.neutrigina nın peelingli temizleme jeli ve toniğini ayrıca braun un yüz fırçasıyla uyguluyorum jeli nemlendirmek için yağsız gül kremi kullanıyorum.Hem sabah hem akşam tmizliyorum ayda bir de drmaroller yapıp hyaluronik asit sürüyorum ardından kolajen maske yapıyorum maşallah mermer gibi cildim:nazar:yaptığım bakımlar cildime iyi geliyor.

Kızlar benimde hep yüzüm soyuluyor. Kepek oluyor pul pul dökülüyor ve hep kırmızı kırmızı alerji gibi noktaciklar var sivilce gibi. Nasıl geçer acaba ?

Ben de bir soru sorayim buradan. Normal cildiye doktoruna gitsek yuzumuze en iyo gelecek cozumu bize soyler mi acaba? Yoksa sadece hastaliklara mi bakiyorlar?

drmaroller yapıp hyaluronik asit sürüyorum ardından kolajen maske yapıyorum

Ben bunu merak ediyorum, işe yariyor demek ki. Hyaluronic asitin hap olani da var degil mi?

Sizin kullandiginiz bicimde denemek istiyorum. Dermarollerin yuz icin olani mi kullaniyorsunuz? Hyaluronic asiti nerden temin ediyorsunuz?

Haftada bir kez su kaynatip tencereye dokup kafanin ustune bir havlu tutarak yuzunu o sicak sudan cikan buhara dogru tut. Gozenekleri aciyor. Sonrada soguk su vur yuzune. Boylece kan dolasimi hizlaniyor. Surekli yaparsan buyul faydasinu gorucen. Ayrica alerji vs yapmaz yani hassas ten icin cok iyi. :)

Evet bu yöntem çok ancak bazı insanlarda kılcal damar çatlamasına neden olabiliyor. . Özellikle sıcak soğuk kompleks.

bende beyaz tenlıyım
fazlasıyla beyaz
en ufak bırsey cok dıkkat cektıgınden cok dıkkat edıyorum
benım annem estetısyen babamda saf zeytınyaglı sabun ımalatı yapıyor
annemın ve babamın tavsıyesıyle bıldıgın gercek zeytınyaglı sabunla her gece yıkıyorum
bepantan su bazlı kremle de nemlendırıyorum
2 haftada 1 de beyaz kil maskesı yapıyorum
bukadar
Wuuuu çok güzel şeyler öğrendim :)

konuyu takip edeceğim diyet yaptığımdan günde bir kaç tane kayısı kurusu ve bol su tüketiyorum ve her akşam duş alıyorum cildim biraz daha sağlıklı görünüyor. bende kimyasal peeling yaptırmayı düşünüyorum bu ara garnier kullanıyorum hep ama pek etkisi yok . cildim çok yağlı sürekli jelle yıkıyorum bende bu konuda muzdaribim konunu takip edeceğim :)

Ben de beyaz tenliyim.neutrigina nın peelingli temizleme jeli ve toniğini ayrıca braun un yüz fırçasıyla uyguluyorum jeli nemlendirmek için yağsız gül kremi kullanıyorum.Hem sabah hem akşam tmizliyorum ayda bir de drmaroller yapıp hyaluronik asit sürüyorum ardından kolajen maske yapıyorum maşallah mermer gibi cildim:nazar:yaptığım bakımlar cildime iyi geliyor.

Bunların hepsini tek tek araştırmam gerek. Neredeyse hiçbiri hakkında fikrim yok.
Maşallah cildinize de. Daim oksun güzelliği Hoppa

Ben de bir soru sorayim buradan. Normal cildiye doktoruna gitsek yuzumuze en iyo gelecek cozumu bize soyler mi acaba? Yoksa sadece hastaliklara mi bakiyorlar?

Ben de merak ediyorum bunu. Genelde bahsettiğim markayı doktor tavsiyesiyle almış arkadaşlarım. Ben de mi almadan görünsem diyorum eğer gidebiliyorsak.

Neden şaşırdın zadegan :110:

Valla ben de şaşırdım ama belli etmedim ilk cevap bu olunca :-)

konuyu takip edeceğim diyet yaptığımdan günde bir kaç tane kayısı kurusu ve bol su tüketiyorum ve her akşam duş alıyorum cildim biraz daha sağlıklı görünüyor. bende kimyasal peeling yaptırmayı düşünüyorum bu ara garnier kullanıyorum hep ama pek etkisi yok . cildim çok yağlı sürekli jelle yıkıyorum bende bu konuda muzdaribim konunu takip edeceğim :)

Cilt temizliği çok fark ettiriyor. Umarım derdimize derman buluruz. :KK56:

Merhaba herkese :)

Danışmak istediğim bir şey var size. Beyaz tenliyim dönemsel sivilceler dışında cilt sorunum yoktur sanıyordum fakat sanki eskisi gibi durmuyor yüzüm. Kirli gibi geliyor.

Ağız çevremde soyulmalar oluyor ve hafif burun üstünde gözenekler oluşmuş.
Temizleyicim yok. Az makyaj yaparım onu da bebek şampuanı ile temizliyordum (gözlerimde ufak bi sorun olmuştu doktor tavsiyesiyle yıkamaya başladım onunla)
Fakat yetersiz kalıyor sanırım ve temizleyici almak istiyorum.

La roche ürünleri nasıldır ondan almayı planlıyorum kullananların birçoğu memnun kalmış. Sizin fikriniz nedir ? Yüzümü ferahlatacak ve temizleyecek güzel bir ürün tavsiyesinde bulunur musunuz bana ?

Teşekkür ederim şimdiden :)

1 aydır Dr Murad ürünleri kullanıyorum, beni her gören şaşkın :) gözeneklerim, Komedonlarım gitti ve cildim ışıl ışıl :) fiyat aralığınız ne bilmiyorum ama başlangıç kitlerini deneyebilirsiniz. Reklam değil, estetisyen tavsiyesi :)

Garnier saf ve temiz 3 ü bir arada alın önemli olan cilt temizliği .makyaj kötü bir cilde yapılınca kötü duruyor . Birde bazı îndanların yüzünde renkler eşit ılmaz yanaklar farklı olur yada gölgeli olur ondanda olabilir yani size diyeceğim cilt temizliğinize büyük önem verin makyajı hafif yapım

Kızlar benimde hep yüzüm soyuluyor. Kepek oluyor pul pul dökülüyor ve hep kırmızı kırmızı alerji gibi noktaciklar var sivilce gibi. Nasıl geçer acaba ?

cıldınıze kımyasal kullanmayın
maske peelıng yapmayın
suyla yıkayın makyajıda sabunla temızleyın
her sabah ve gece yatarken mutlaka bebanten krem surerek nemlendırın
haftada bır de buhar tutun yuzunuze
2-3 haftaya duzeldıgını goruceksınız
su ıcmelısınız cıldınızı nemlı tutmalısınız

yuzunuze cok havlu sert seylerle dokunmayın kagıtla kurulayın

Ben bunu merak ediyorum, işe yariyor demek ki. Hyaluronic asitin hap olani da var degil mi?

Sizin kullandiginiz bicimde denemek istiyorum. Dermarollerin yuz icin olani mi kullaniyorsunuz? Hyaluronic asiti nerden temin ediyorsunuz?
Merhaba ben dermaroller ımı da hyaluronik asiti de cosmodeep ten alıyorum nete yazarsanız cosmodeep diye sitesi geliyor.kolojen maskemide oradan temin ediyorum çokte memnnunum ürünlerden.yüz için 0,75 mm kullanıyorum.0,5 mm bence pek fayda etmiyor.

Merhaba ben dermaroller ımı da hyaluronik asiti de cosmodeep ten alıyorum nete yazarsanız cosmodeep diye sitesi geliyor.kolojen maskemide oradan temin ediyorum çokte memnnunum ürünlerden.yüz için 0,75 mm kullanıyorum.0,5 mm bence pek fayda etmiyor.

Tesekkurler, bu sekilde memnun kalanlardan dönüt almak guzel oluyor. :KK66:

1 aydır Dr Murad ürünleri kullanıyorum, beni her gören şaşkın :) gözeneklerim, Komedonlarım gitti ve cildim ışıl ışıl :) fiyat aralığınız ne bilmiyorum ama başlangıç kitlerini deneyebilirsiniz. Reklam değil, estetisyen tavsiyesi :)

Siz söyleyince baktım fiyatlarına ama beni şu an aşar bu fiyatlar. Birkaç aya umarim ona ayıracak bütçe edinebilirim :KK48:
Teşekkürler Hoppa

Back
X