- 24 Mayıs 2015
- 11
- 1
- 36
-
- Konu Sahibi AYSEGULLL123
Böyle şeyler bana pek uygun değil gibime geliyor.kocanın yanında değişiyosa sende gizli çekim yap kanıtla
bu kaynana seni huzursuz etmek için ayrılmanızı istemiyor..hiç dinleme..Arkadaşlar ben evleneli 2 yıl oldu.Kayınvalidem ile aynı evde yaşıyoruz.Para biriktiyoruz taşınmak için ona alındı.Size ben bakmıyor muyum falan dedi.Görümcemler taşınınca böyle şeyler demedi.Tamam yinede eşim yakınlardan alalım.Ya da biriktirince bidaha konuşuruz dedi.Sonra ne yapsam kızıyor beğenmiyor eleştiroyr.Arkadaşları geldi.Orada onunkadar beceriksiz gelin görmedim falan diyor.Heryerde eleştiriyor.Kendi arkadaşlarımı eve çağrmıştım.Oradada bana sataştı.isterseniz çaylarıda herzamanki gibi ben yapayım.bir kere yaptıysa yapmıştır bu arada.Yalan dolan hepsi.Beni küçük düşürecek.Görümcem geldimi daha kötü oluyor.Vallahi bunlar olsa yine iyi.
Kocam eve geldimi melek gbi oluyor.Kocama eleştirdiğimdede doğal olarak anlamıyor.Abarttığımı düşünyor.Burada belki hafif görunmuştur biraz lütfen abartma demeyin.Ne yaşadığımı bilemessiniz.
Güzel fikir bence.aynısını sende ona yap o o dilden anlar
eşin gelince melek gidince cadı gelin ol
Birazcıcık utanıyorum ama en iyi yöntem bu.Çok teşekkür ederim deneyeceğimaçık açık konuş.insanlar konuşarak anlaşır en azından kendini ifade edersin.böyle uzuluyorsun haberi bile yok.sen anne ol gerekirse o gelin.yani al karşına anne bi kahve yapayim içelim de anlat...
eşine konuştuğun sürece sen haksız olacaksın madem farklı davranıyor.
o sebeple annesiyle konuş
Uzuluyorda biraz...Ayni evin icinde yaşamakla hatta etmisin sen.insanin özeli kalmiyor. Iki kadin bir evde olmaz kiraya cik bu düzelmez