Yüzüm gülmiyecek mi

AYSEGULLL123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
11
1
36
Arkadaşlar ben evleneli 2 yıl oldu.Kayınvalidem ile aynı evde yaşıyoruz.Para biriktiyoruz taşınmak için ona alındı.Size ben bakmıyor muyum falan dedi.Görümcemler taşınınca böyle şeyler demedi.Tamam yinede eşim yakınlardan alalım.Ya da biriktirince bidaha konuşuruz dedi.Sonra ne yapsam kızıyor beğenmiyor eleştiroyr.Arkadaşları geldi.Orada onunkadar beceriksiz gelin görmedim falan diyor.Heryerde eleştiriyor.Kendi arkadaşlarımı eve çağrmıştım.Oradada bana sataştı.isterseniz çaylarıda herzamanki gibi ben yapayım.bir kere yaptıysa yapmıştır bu arada.Yalan dolan hepsi.Beni küçük düşürecek.Görümcem geldimi daha kötü oluyor.Vallahi bunlar olsa yine iyi.
Kocam eve geldimi melek gbi oluyor.Kocama eleştirdiğimdede doğal olarak anlamıyor.Abarttığımı düşünyor.Burada belki hafif görunmuştur biraz lütfen abartma demeyin.Ne yaşadığımı bilemessiniz.

açık açık konuş.insanlar konuşarak anlaşır en azından kendini ifade edersin.böyle uzuluyorsun haberi bile yok.sen anne ol gerekirse o gelin.yani al karşına anne bi kahve yapayim içelim de anlat...
eşine konuştuğun sürece sen haksız olacaksın madem farklı davranıyor.
o sebeple annesiyle konuş

Ben inan para birikimi yapacam diye ayni evde yaşamayi kabul eden kadiblari anlamiyorum . Resmen delilik olacaklar zat bastan belli. Hic bir özel hayatiniz kalmiyor. Ya allah askina yan odada kaynana kaynibpeder her kimse yatarken ben eşimle nasil iliskiye gireyim akil var mantik var.nasil banyo yapacam? Para mis.özel hayat diye birsey var kirsda oturum huzurum olur. O para hic birikmez inan bana biriksede 10 15 yil sonra bu seferde ben annemi yalniz birakamam diyecek emin olun bundan

Seni kocan anlamiyorsa resti cekeceksin ailenin yanins git ayri ev tut anca ozaman dönerim bitti. Ztn orda oturmayi kabul etmekle basta hatta etmisiniz bari simdk akilli olun

Kayinvaldeyle evlenmek ugruna oturmayi kabul ediyorsunuz olcaklari bile.bile sonrada böyle yapti şöyle yapti ayni evin icinde cicim aylsrni ve evlilgun ilknsenelerni gecirende akil yoktur. Yaşli olur hastalik olur o aYri ne kendi annemi nede eşimib annesini kinseye muhtac etmem. Ama sif öLesine para biriktirmek icin onlar hep hikaye.cikmaya kalk bak annesi neler yapacak size ve kocasiniz cikmicayak. Evkilik 2 kişiyle başlar annesiyle babasiyla sülalesinle degil. Benim kizimi ayni ev icersnde biri istemege gelse hayatta vermem aileleriniz naisl kabul ediyor siz nasil kabul ediyorsunuz anlamiş degilim. Eşimle degil bütün gün kayinvaldeyle oturcam evlenmem daha iyi otururum kendi annemle. Görümcene yapmamis yazmisin yapmaz tabi o öz kizi.

Ayrı eve çıkacağınızı söyleyince bu hallere bürünmüş anladığım kadarıyla.
Keşke önce gizliden birikim yapıp sonra kararınızı açıklasaydınız.
Şu saatten sonra yapmanız gereken ya onun gibi bi melek bi cadı olmak ya da ev işini hızlandırmak.
Gerekirse kredi çekin önden birikiminizi verin kalanını ödersiniz.

Kocan varken sende melek gibi gorun kv ki kocanda dusunur benim eşim iyi davranıyor anneme. Ama kocanda yokken o kötüyse sende onun gibi davranacaksın ki nasıl oluyormuş görsün.

Ben kısa vadede ayrı eve çıkacağınızı sanmıyorum

Iş bulun sabah gidin akşam gelin o da evin işini yapsın yemek vs oldu bitti

Yetişemiyorum vs derse de yorgunum çalışıyorum vs dersin ya da anne sen de haklısın 2 kişinin işi ayrı 4 kişinin ayrı biz evimize çıkınca rahat edersin dersin

Ev alırız diye Kv ile yaşanmaz atasözlerini evlenmeden önce kızlara okutmak lazım azıcık aşım ağrısız başım bir göz oda olsun huzur olsun ne geleninize gideninize karışabilir ne yaptığınız işe o zaman

bu kaynana seni huzursuz etmek için ayrılmanızı istemiyor..hiç dinleme..
ya ben bu kızlara anlam veremiyorum..neden evlenmeden önce kaynanayla oturmam diye şart koşmuyorlar..bir erkeğin aşkına kanıp evleniyorlar sonrada gelsin dertler..

O zaman öyle şeyler yaptığında saygı çerçevesini aşmadan cevap verin.Böyle cevap vermeye vermeye nereye kadar??
Hem ev üstüne ev olmaz derler,nasıl olacak bu iş?

Allah kolaylik versin oncelikle. esinize bi sekilde bu durumu gostermelisiniz baska yolu yok malesef

Sabret ve dua et. Allah herşeyi görüyor. Gün gelicek bu günlerde geçicek. Sabret.

Birazcıcık utanıyorum ama en iyi yöntem bu.Çok teşekkür ederim deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…