• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuzum erkek gibi

Claramichy

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
381
681
18
32
Oncelikle hepinize merhaba. Yuzum erkek sakali gibi cikiyor. Dogdugumdan beri boyle. Oyle olunca lisede agdaya basladim simdi batik olarak cikiyor. Asla sacimi toplayamiyorum mesela. Ya da insanlar yuzume bakinca utaniyorum. Agda yaptiktan 3 gun sonra simsiyah cikiyor. Hormon testi yaptirdim. Regl olmadim 2 yil boyunca sonra doktora gittim ve bi sorun yok dedi. Senelerce ugrastim ama cozumu yok. Lazer epilasyonu da denedim. 3 ay kadar cikmadi sonra eskisinden daha beter oldu. Yaklasik 5-6 doktora gittim hepsi hormonlarin normal dedi. Artik bu durumdan cok utaniyorum.

Hormonlarınız sınırda olup referans değerini geçmediği için normal demişte olabilirler.

Hormonlarla değilde başka bi rahatsızlığınızda olabilir.

2 yıl regl olamamak ciddi bi problem araştırılmalıdır.

Endokrine gidin tüm hormon testleriniz yapılsın eğer oda hormonal bişey bulamazsa şüphelendiği hastalıklar için başka bi doktora yönlendirir.

Hormonlarınız sınırda olup referans değerini geçmediği için normal demişte olabilirler.

Hormonlarla değilde başka bi rahatsızlığınızda olabilir.

2 yıl regl olamamak ciddi bi problem araştırılmalıdır.

Endokrine gidin tüm hormon testleriniz yapılsın eğer oda hormonal bişey bulamazsa şüphelendiği hastalıklar için başka bi doktora yönlendirir.
Ona da gittim. Hic bir problem bulunmadi. Cozum olarak d. Kontrol hapi verildi adetim duzene girsin diye ama birakinca hep eskiye dondu.

Hormonlarin normal cikmasi tuhaf. Normalde erkeklik hormonunun yuksek oldugu kisilerde tuylenme oluyor insaALLAH iyi bir cozum cikar karsina.
Batik olmamasi icin tuy dokucu kremmi kullansan acaba?

Birde internet reklamlarinda gordum.jilet, agda, tuydokucu krem degil. Tuy docuku mendil cikmis. Mendille siliniyorsun ovalayarak tuyleri dokuyor
Belki daha iyi olabilir mi senin icin?
Azaltiyormus diye yazmislar ama reklam bilemeyiz gercekligini asla. Ama pahaliydi galiba fiyatini hatırlamıyorum ama.

Oncelikle hepinize merhaba. Yuzum erkek sakali gibi cikiyor. Dogdugumdan beri boyle. Oyle olunca lisede agdaya basladim simdi batik olarak cikiyor. Asla sacimi toplayamiyorum mesela. Ya da insanlar yuzume bakinca utaniyorum. Agda yaptiktan 3 gun sonra simsiyah cikiyor. Hormon testi yaptirdim. Regl olmadim 2 yil boyunca sonra doktora gittim ve bi sorun yok dedi. Senelerce ugrastim ama cozumu yok. Lazer epilasyonu da denedim. 3 ay kadar cikmadi sonra eskisinden daha beter oldu. Yaklasik 5-6 doktora gittim hepsi hormonlarin normal dedi. Artik bu durumdan cok utaniyorum.
Ayy canım yaa ne biçim bi insanmis o epilasyon yapann...

Ama şöyle kii travestiler bile epilasyon yaptırıp killarindan kurtuluyor düşün kii onlar erkek sakal traşı oluyorlardi bir zamanlar...
Bence sen önce iyi bir hastaneye ve iyi bir doktora git tekrar muayene edip hormonlarına bakilsin...

Daha sonra tekrar lazer yaptır...
İnşallah biran evvel kurtulursun..

Hormonlarin normal cikmasi tuhaf. Normalde erkeklik hormonunun yuksek oldugu kisilerde tuylenme oluyor insaALLAH iyi bir cozum cikar karsina.
Batik olmamasi icin tuy dokucu kremmi kullansan acaba?

Birde internet reklamlarinda gordum.jilet, agda, tuydokucu krem degil. Tuy docuku mendil cikmis. Mendille siliniyorsun ovalayarak tuyleri dokuyor
Belki daha iyi olabilir mi senin icin?
Azaltiyormus diye yazmislar ama reklam bilemeyiz gercekligini asla. Ama pahaliydi galiba fiyatini hatırlamıyorum ama.
Agdayla bile 3 gune cikarken oyle biseye cesaret edemem sanirim.

Ona da gittim. Hic bir problem bulunmadi. Cozum olarak d. Kontrol hapi verildi adetim duzene girsin diye ama birakinca hep eskiye dondu.

Bende yıllarca onlarca kadın doğumcuya gittim. Enuzun adet görememem 9 ay
yılda 2 yada 3 kez adet oluyodum. O da 40 gün sürüyodu
Kimisi zayıfsın sen hastalık olmaz dedi
kimisi tüplerin hassastır dedi
kimisi kendini böyle kabul et dedi.

Saçlarım avuç avuç dökülüp bıyık çene sakala dönünce cildiyeye gittim o çözdü
pcos

testlerin duruyo mu ?

Ayy canım yaa ne biçim bi insanmis o epilasyon yapann...

Ama şöyle kii travestiler bile epilasyon yaptırıp killarindan kurtuluyor düşün kii onlar erkek sakal traşı oluyorlardi bir zamanlar...
Bence sen önce iyi bir hastaneye ve iyi bir doktora git tekrar muayene edip hormonlarına bakilsin...

Daha sonra tekrar lazer yaptır...
İnşallah biran evvel kurtulursun..
Kac doktora gittim bir bilseniz. Ustelik estetisyen bi akrabam ve epilasyonumu onun oldugu merkezde yaptirdim en son. Kurtulmama ihtimalim yoktu. Ama hep yeniden basliyor.

Bende yıllarca onlarca kadın doğumcuya gittim. Enuzun adet görememem 9 ay
yılda 2 yada 3 kez adet oluyodum. O da 40 gün sürüyodu
Kimisi zayıfsın sen hastalık olmaz dedi
kimisi tüplerin hassastır dedi
kimisi kendini böyle kabul et dedi.

Saçlarım avuç avuç dökülüp bıyık çene sakala dönünce cildiyeye gittim o çözdü
pcos

testlerin duruyo mu ?
Testlerim malesef yok. Endokrinolojiye cildiyeye kadin doguma hepsine gittim. Ve hepsi alaninda uzmandi. Ilacla bile adetlerim 2 gunden fazla surmedi.

Back