yüzüm cok yaglı

ganimet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
85
0
40
kızlar yuzum cookk yaglı cok rahatsız oluyorum sureklı yıkıyorum ama bı faydası yok ne yapmalıyım yardımsenağlama

Bol bol su içmelisin cnm günde 2 lt.Benim de yağlıydı cildim suyla kurtuldum.Ayrıca yıkaman daha da yağlanmasına neden olur.Yağlı ciltler için çıkarılmış ürünleri kullan nemlendiriciyi ihmal etme ve su iç bol bol

Evet sabunla yıkamak cildi kuruttuğu için yağlandırıyo.. Bence de bol bol su iç ve sık sık tonikle..

cildi aşırı yıkadığımızda cilt buna tepki olarak daha fazla sebum üretiyor. bu nedenle çok yağlanır.
günde sadece 2 defa öneriyorlar.
gençlükte yağlı cilt hiç arzu edilmez. faydasını yaşlandığınızda farkedersiniz. yaşıtlarınızdan daha geç kırışırsınız.
fakat yağlı cildin sarkma duru mu da var .....

kesinlikle katılıyorum cilt daha çok yağlanarak tepki veriyor ben de prensip olarak sabunlara karşıydım fakat oriflame fairness serisindeki sabunu kullandım ve çok memnun kaldım fazla kurutmuyor cildi ardından da optimals balance serisindeki losyon nemlendiriciyi kullanıyorum büyük ölçüde engelliyor parlamayı.

gün içerisinde sık sık pudralardım cildimi. fakat yine kk forumlarında tavsiye edilen 4 TL gibi komik bir fiyattaki bir pudra bana çok iyi geldi. Catherine Arley'in pudrası yıllar içinde kullanıp da bitirdiğim yüzlerce matlaştırıcı pudradan çok daha kalıcı. tavsiye ederim canım.

selam
benimde ciltim asırı yaglı.. yaglı ciltler icin tek kesin cozum sabah aksam cildi temizlemek icin sabunla yıkamaktır.. ardından da tonik tabiki.. ancak sabun cok onemli.. gercekten cogu sabun cildi beter yapıyor.. sececeginiz sabun cildi hem rahatlatmalı hem arındırmalı hemde kurutmamalı...ben uzun zamandır aleo-veralı urunler kullanıyorum vede cok memlunum.. hicbir cilt sorunumda kalmadı.. tavisye ederim.. ama tabi kullandıgınız aleo-vera urunun aleo bilim konseyi onaylı olmasına da dikkat edin yoksa hicbir ise yaramaz..

benim de cildim çok yağlı ve aşırı derecede terliyorum

Merhaba benim cildim karma, fakat birkac sene oncesine kadar benimki de cok ama cok yagliydi burnum hep islak gibi dururdu(( Cildiyeciye gitiim bir iki kez, bana ucu gri bilyali Cleocin marka ilac yazdirmisti, onu kullandim bir kremle beraber, ve cok faydasini gordum...

kil de kurutur ama daha sağlıklısı(bence) maden suyunu buz kalıplarına bosaltın ve dondugu zaman yüzünüzde gezdirin. yaglı ciltler için önerilen bir yöntem bu. sivilcelerin çıkmasını da engelliyormus maden suyundaki minerallerden dolayı.

Son düzenleme:
benimde yüzüm aşırı yağlı.aslında şöyle bi durumum var ben kocaelinde okuyorum yazın istanbula evime geliyorum.oradayken bu yağlanmadan dolayı bi sıkıntı çekmiyorum ama istanbula gelince günde en az 2 kere yıkıyorum yüzümü.bulunduğunuz yere göre de değişiyor yani.şu maden suyunu dondurma işini duymuştum ama hiç denemedim.deneyen var mı?

Kızlar bence yosun sabunu kullanın hem çok ferahlatıyor hemde hiç yağlandırmıyor. Ama benim gibi kuru cildi olanlar kullanmasın çok gergin yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…