• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüm çok kaşınıyor

rumeysha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
294
5
48
41
İstanbul
hemen hemen 1 aydır yüzüm özellikle banyodan sonra çok kızarıyor ve aşırı kaşınıyor ama bu sabah banyo yapmadığım halde kaşıntıdan öldüm ve biraz sonra işe gidicem suradım çok feci halde ve benm yüzüm 1 ay öncesine kadar çok pürüssüzdü aynı zamanda beyaz tenliyim ilk defa başıma böle bir şey geldi ne yapmalıyım

yazmayıda unuttum sigara kullanmıyorum ve hiç kullanmadımda devamlıda makyaj yapan biri değilim :( çok canım acıyor

hemen hemen 1 aydır yüzüm özellikle banyodan sonra çok kızarıyor ve aşırı kaşınıyor ama bu sabah banyo yapmadığım halde kaşıntıdan öldüm ve biraz sonra işe gidicem suradım çok feci halde ve benm yüzüm 1 ay öncesine kadar çok pürüssüzdü aynı zamanda beyaz tenliyim ilk defa başıma böle bir şey geldi ne yapmalıyım

güneş kremi sürerek çıkın yüzde doksan güneşe alerjiniz var

ama güneştede fazla durmuyorum yani iş yerim hemen evimin yanı yani güneşe 1 dkk bile çıkmıyorum gün içinde

kullandığınız bir cilt ürünüde alerji yapmış olabilir isterseniz bir cildiyeye görünün ama bu dönemlerde en sık rastlanan alerjiden kaynaklı kaşıntılar oluyor

Yanma,batma,kaşınma hissi varsa ve tam olarak ne olduğunu tanımlayamıyorsanız zona belirtisi de olabilir mutlaka doktora görünün bence

Back
X