• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Yüzüm çok berbat durumda :((

Kun fe yekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
1.234
799
123
Merhaba hanımlar tum vucüt lazer epilasyona başladim 7 8 yil önce bacak koltukalti falan iyi durumda yüzümu başladığıma o kadar pişmanimki her gittigimde kadın permatik sürdü şuan isteseme yine giderim öyle anlaşmistik bitene kadar ama gitmek istemiyorum maddi sıkıntılardan başka yere gidemiyordum bu sefer iyi biryere gitmek istiyorum verdigim paraya değsin yani fotograf da yükliycem ıstanbul anadolu yakasında güvenilir bildiginiz yerler varmi yuz bolgesinden memnun kaldiğiniz biryer lütfen konum bir süre taşinmasın
Yazmayı unutmuşum bende pco da var ama diğer bolegelerden memnunum genel olarak

Son düzenleme:
20181105_212604.jpg

Lazere devam edipte dahada cogaltmayin maalesef lazer yuze iyi gelmiyor tam tersi cogu kiside ayva tuyleride uyandirip kalinlasip cogalmaya sebep oluyor bgn hala iyi sonuclar sunan bir isin yok yuz icin soyluyorum bunu bedende gayet olumlu sonuclar aliniyor yani en iyisinede gitseniz mutlu olmayabilirsiniz iyi bir igneli epilasyoncu ile tamamen kurtulursunuz ben igneli tavsiye ederim burada forum var suan yaptiran arkadaslardan bilgi alabilirsiniz
Gecmis olsun

Bende jiletle alıp evde philips lumea yapıyorum ama hiç böyle değil killarim.
Alex makinasıyla yapıyordur inş. Yapiyorsa baya etki ediyor o makina

Lazere devam edipte dahada cogaltmayin maalesef lazer yuze iyi gelmiyor tam tersi cogu kiside ayva tuyleride uyandirip kalinlasip cogalmaya sebep oluyor bgn hala iyi sonuclar sunan bir isin yok yuz icin soyluyorum bunu bedende gayet olumlu sonuclar aliniyor yani en iyisinede gitseniz mutlu olmayabilirsiniz iyi bir igneli epilasyoncu ile tamamen kurtulursunuz ben igneli tavsiye ederim burada forum var suan yaptiran arkadaslardan bilgi alabilirsiniz
Gecmis olsun
1.5 2 senedirngitmiyorum zaten diğer bölgelerden genek olarak memnunumn bir arkadaşım da iğneliye başlaman için önce incelmesi lazim dedi

ben yuzume lazer yaptirdim jiletlemeden yapmislardi ve sonuc almistim hamilelikte biraz cikinca tekrar gittigim baska bi yer jiletledi ve tuyler aynen boyle oldu simdi jiletlettirmeden yaptiriyorum tekrar

Nereye gidiyorsunuz peki bu şekildemiydi sizinki de birde leke yapiyormu
Philips lumea kullanıyorum ben..sizin gibi sertleşmedi ama üç beş tüy için lazere başladım yayılma oldu yüzümde.son altı aydır falan lumea kullanıyorum..mükemmel oldu yüzüm..bırakırsam muhtemelen tekrar çıkar..ama düzenli olarak kullanınca sorun olmayacak gibi..hemde evimde yapmanın rahatlığı var..

Eminim gitmeden bu halde degildidir: ( ben bilerek yuze baslamadim hic.. cunku yuz riskli birde cok hassas cildim var yanarsa hic ugrasamam :ldiye: ( gecmis olsun

Nereye gidiyorsunuz peki bu şekildemiydi sizinki de birde leke yapiyormu
Ben Ankara’da gitmiştim , bana lazer önermişlerdi o kadar belli belirsizdi ki tüyler , sonra bildiğin simsiyah kıl oldular , sonra iğneliyi tavsiye ettiler .. insan her duyduğuna sarılır oluyor ama ben çok memnun kaldım , güneş kremi kullanırsan , kaşımazsan , yüzünle oynamazsan , suyla temasta dikkatli olursan bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ..

Leke yaptığını yada sivilce tarzı izler olduğunu söyleyenler de oluyor ama çok şükür ben öyle bir şey yaşamadım , iyi araştırmak , doğru yere gitmek lazım .. paragöz insanlardan uzak kalmak lazım

Back