• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüm biber surulmus gibi yaniyor !!!

aslan06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
333
166
103
Gece 2 gibi yattim ve 3 gibi yuzumde bir yanmayla uyandim , yuzumu kiyakim sabunladim fayda etmedi. Sabah 5 gibi acile gittim yuz felci baslangici dedi, igne yapti gonderdi sabah cildiyeye git dedi gittim alerjik bisey yok dedi , neyin nesi bu basina gelen varmi? Resmen aci surulmus gibi yaniyor igne batar gibi aciyo . lutfen yardim!!!!

Gece 2 gibi yattim ve 3 gibi yuzumde bir yanmayla uyandim , yuzumu kiyakim sabunladim fayda etmedi. Sabah 5 gibi acile gittim yuz felci baslangici dedi, igne yapti gonderdi sabah cildiyeye git dedi gittim alerjik bisey yok dedi , neyin nesi bu basina gelen varmi? Resmen aci surulmus gibi yaniyor igne batar gibi aciyo . lutfen yardim!!!![/Q Çok geçmiş olsun.ama bence hemen internette araştırıp konuyla ilgili uzman dr.a gidin.buralarda vakit kaybetmeyin...
Gece 2 gibi yattim ve 3 gibi yuzumde bir yanmayla uyandim , yuzumu kiyakim sabunladim fayda etmedi. Sabah 5 gibi acile gittim yuz felci baslangici dedi, igne yapti gonderdi sabah cildiyeye git dedi gittim alerjik bisey yok dedi , neyin nesi bu basina gelen varmi? Resmen aci surulmus gibi yaniyor igne batar gibi aciyo . lutfen yardim!!!!
Çok geçmiş olsun.ama bence hemen internette araştırıp konuyla ilgili uzman dr.a gidin.buralarda vakit kaybetmeyin...

Dr gittim kimse net bisey diyemiyor . bende basina gelen varmi diye arastiriyorum daha kimse boyle birseyle karsilasmamis cevremde . :(

Dr gittim kimse net bisey diyemiyor . bende basina gelen varmi diye arastiriyorum daha kimse boyle birseyle karsilasmamis cevremde . :KK43:
Anladım ama çok iyi araştırın.Bende bir ara öyle değil ama başka türlüsü oldu.Tutuldu yüzüm üzüntüden oldu.sonra geçti.başka bir sefer de sol kolum tamamen uyuştu hiç bir şey yapamıyordum.Kendiliğnden sallanıyordu istem dışı ama uyuşuk hareket ettirmiyordum.Korkunçtu o an asla unutamam.buz koymaya çalıştım ama uzun bir süre devam etmişti siz yazınca aklıma geldi.

Dun gece yuz yanmam yani sira dayanilmaz bir bas agrisi basladi yataga uzandim ve 10 dk sonra bacaklarimda uyusma ve ignelenme basladi bacaklarimi hissedemedim 40 dk resmen felc oldum . esim masajla bacaklarimi kendime getirdi . bugunde norolojiye gittim emar istedi tani olarak r42 yaziyordu yani denge kaybi . dr uyusma yada yuzumun yanmasiyla hic ilgilenmedi ilk once yasadigim bas donmesine takildi . cok gecmis olsun bluegreenblue.

Dun gece yuz yanmam yani sira dayanilmaz bir bas agrisi basladi yataga uzandim ve 10 dk sonra bacaklarimda uyusma ve ignelenme basladi bacaklarimi hissedemedim 40 dk resmen felc oldum . esim masajla bacaklarimi kendime getirdi . bugunde norolojiye gittim emar istedi tani olarak r42 yaziyordu yani denge kaybi . dr uyusma yada yuzumun yanmasiyla hic ilgilenmedi ilk once yasadigim bas donmesine takildi . cok gecmis olsun bluegreenblue.
Size de canım ya çok üzüldüm.Düzelirsiniz İNŞALLAH.çok ama çok şifalar olsun.Nerede var ise herkese hepimize şifalar olsun.valla benim üzüntüden oldu . aşırı üzüntüden.o zaman önce her şeyi yaptırın ama sonra yüzün yanmasının üzerinde durun mutlaka.tekrar geçmiş olsun canım.

Hebersiz bırakmayın canım.Hem de çok iyi haberler bekliyorum...

Ben sizi gerçekten merak etmiş yazmıştım .aslan06 şaşırdım.başka yerlerde yazılarınız var buraya yok.İyi günler tekrar geçmiş olsun...

Ben bildirimlerinizi hiç görmedim çok üzgünüm Çok şükür iyiyim tedavi gördüm strese dayalı oldugunu söylediler uzak durmam gerekiyormuş ama ne mumkum tekrar özür dilerim

Ben bildirimlerinizi hiç görmedim çok üzgünüm Çok şükür iyiyim tedavi gördüm strese dayalı oldugunu söylediler uzak durmam gerekiyormuş ama ne mumkum tekrar özür dilerim
Rica ederim isterseniz hiç yazmayın ama gerçekten de çok dua ettim üzüldüm size.cevap alamayıp başka yerlerde yazılarınız görünce kızdım .iyi olmanız çok güzel.bir daha olmasın.hep iyi olun hep iyi şeyler yazın :)

Sizin gibi yüreği güzel insanların olduğunu bilmek mutluluk verici. Dualarınız için teşekkürler rabbim gönlünüze göre versin

Sizin gibi yüreği güzel insanların olduğunu bilmek mutluluk verici. Dualarınız için teşekkürler rabbim gönlünüze göre versin
AMİN sizin de ,herkesinde ,benim de ,gönlümüze e göre versin .
Canım geçici dünya ne yaparsak orası için.hainliğe ne gerek var ki.
herkes yardım etsin birbirine.Sizin de yüreğiniz güzel ki beni fark ettiniz:KK19:

Back