Nişan Yüzük Yastığım =)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
tşk ederim :)) çok şık olmuş hemde farklı olmuş :) emeğine sağlık

Çok yaratıcı bir fikir olmuş düşünenlerin yapanların ellerine saglık ben hala karar vermedim tepsimi yapsam diye

farklı ve güzel olmuş ben daha önceden böyle bişey görmemiştim nişanda bizim buralarda tepsi oluyo

ay çok güzel olmuş valla benimde nişan elbisem kırmızı modelini çalabilirmiyim :66:

Aman aman çok şekermiş yaaaaa bayıldım vallahiii :46::46::46:

Teşekkür ederim kızlar. Daha güzelleri sizin olsun. Tabiki yapabilirsin fragaria aynısından ni demek :16:

yastik cok tatli yüzüklerinizde gördügüm kadari ile cok güzel :)

bende kalin yüzük istiyorum bakalim 2 ayimiz kaldi bizimde hemen hemen :8:

yastik cok tatli yüzüklerinizde gördügüm kadari ile cok güzel :)

bende kalin yüzük istiyorum bakalim 2 ayimiz kaldi bizimde hemen hemen :8:

Teşekkür ederim. Darısı başınıza. Zaman çabuk geçiyor ama :)
çok kalın yüzük fazla kullanışlı olmuyor canım. Tek taşla birlikte takınca daha kalınlaşıyor.
Birde alırken içinin düz olmasına dikkat et. bizimkinde çıkıntı var iki kenarında da elimizi yıkayınca nemli kalıyor =(

Teşekkür ederim. Darısı başınıza. Zaman çabuk geçiyor ama :)
çok kalın yüzük fazla kullanışlı olmuyor canım. Tek taşla birlikte takınca daha kalınlaşıyor.
Birde alırken içinin düz olmasına dikkat et. bizimkinde çıkıntı var iki kenarında da elimizi yıkayınca nemli kalıyor =(

hmm ama benim parmaklarim incecik ve uzun degiiil :) o zaman ince yüzük gitmez bana diye kalin olmasini istiyorum :44:

cok hos olmus canim. Allah tamamina erdirsin insallah.

Bende istiyorum nisan yastigi ama dusununce yatak ortumun renginden olsunki sonra odamda kullanabiliyim diye dusunmustum ben. Makyaj masama koyarim mesela sus olarak, ama kirmizida cok hos duruyor. Iki kurus fazla olsun kirmizi olsun:69:

Abiye yatak ortulerinden pek hoslanmiyorum ama o tarz bir nisan yastigi olsa bence cok hos olur. mesela krem rengi.

Back