Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkür ederim. Darısı başınıza. Zaman çabuk geçiyor ama :)
çok kalın yüzük fazla kullanışlı olmuyor canım. Tek taşla birlikte takınca daha kalınlaşıyor.
Birde alırken içinin düz olmasına dikkat et. bizimkinde çıkıntı var iki kenarında da elimizi yıkayınca nemli kalıyor =(
Teşekkür ederim. Darısı başınıza. Zaman çabuk geçiyor ama :)
çok kalın yüzük fazla kullanışlı olmuyor canım. Tek taşla birlikte takınca daha kalınlaşıyor.
Birde alırken içinin düz olmasına dikkat et. bizimkinde çıkıntı var iki kenarında da elimizi yıkayınca nemli kalıyor =(
cok hos olmus canim. Allah tamamina erdirsin insallah.
Bende istiyorum nisan yastigi ama dusununce yatak ortumun renginden olsunki sonra odamda kullanabiliyim diye dusunmustum ben. Makyaj masama koyarim mesela sus olarak, ama kirmizida cok hos duruyor. Iki kurus fazla olsun kirmizi olsun
Abiye yatak ortulerinden pek hoslanmiyorum ama o tarz bir nisan yastigi olsa bence cok hos olur. mesela krem rengi.