yüzük tepsim ve alyanslarımıs:)

Masallah canim mutluluklar dilerim darisi basimiza 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun canım:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet:) bu fotoğraf sitede yayınlamak için çekilmişti o yüzden öyle detay olmuş:) butik tasarımlar yapıyorum ve internet üzerinden satıyorum da bu sebeple öyle bir foto oldu normal bir foto değil yani:)

hayırlı olsun zeynep hanım darısı başımıza diyelim ne tür tasarımlar yapıyosunuz =)

Çok beğendim ben tepsiyi :)
hayırlı olsun Allah ağzınızın tadını bozmasın, mutluluklar

hayırlı olsun zeynep hanım darısı başımıza diyelim ne tür tasarımlar yapıyosunuz =)

Teşekkürler:)
kına, nişan vb hediyelikler süslemeler konsept tasarımları vs yapıyorum ben. önce hobi olarak başladım, şimdi öğretmenlikten fazla vaktimi almaya başladı:) bilmiyorum site ismi vermek doğru olurmu burdan ancak www.mutlubalon.com sayfası bana ait. inceleyebilirsin:)

hmmm anladım peki yeriniz nerde yani bunları yaptıgınız biyer varmı yoksa evinizdemi yapıyosunuz

Gördüğüm bir çok çirkin yüzük tepsilerinden kat kat güzel. Tasarımcı olduğunuz belli olmuş :)

Sitenizi inceleme fırsatı buldum ancak hiçbirinde fiyat belirtmemişsiniz, neden?

Sitenizi inceleme fırsatı buldum ancak hiçbirinde fiyat belirtmemişsiniz, neden?

sitemiz seri üretim yapan bir site değil o yüzden. insanların ihtiyaçlarına bütçelerine göre her ürün düzenlenerek hazırlanıyor. bu yüzden barkod yazar gibi ürünlere fiyat biçmek hem mümkün değil hem de doğru değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…