- Konu Sahibi kirmizigitar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok özendim bende ekleyeyim dedim:) aradık taradık bu kadar düzünü hiç bir yerde bulamayınca özel yaptırdık:)
çok özendim bende ekleyeyim dedim:) aradık taradık bu kadar düzünü hiç bir yerde bulamayınca özel yaptırdık:)
Hayırlı olsun canım mutlu olursun inşallah ismin zeynep mi
evet:) bu fotoğraf sitede yayınlamak için çekilmişti o yüzden öyle detay olmuş:) butik tasarımlar yapıyorum ve internet üzerinden satıyorum da bu sebeple öyle bir foto oldu normal bir foto değil yani:)
hayırlı olsun zeynep hanım darısı başımıza diyelimne tür tasarımlar yapıyosunuz =)
Teşekkürler:)
kına, nişan vb hediyelikler süslemeler konsept tasarımları vs yapıyorum ben. önce hobi olarak başladım, şimdi öğretmenlikten fazla vaktimi almaya başladı:) bilmiyorum site ismi vermek doğru olurmu burdan ancak www.mutlubalon.com sayfası bana ait. inceleyebilirsin:)
Teşekkürler:)
kına, nişan vb hediyelikler süslemeler konsept tasarımları vs yapıyorum ben. önce hobi olarak başladım, şimdi öğretmenlikten fazla vaktimi almaya başladı:) bilmiyorum site ismi vermek doğru olurmu burdan ancak www.mutlubalon.com sayfası bana ait. inceleyebilirsin:)
Sitenizi inceleme fırsatı buldum ancak hiçbirinde fiyat belirtmemişsiniz, neden?