• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzük tepsim ve alyanslarımıs:)

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
çok özendim bende ekleyeyim dedim:) aradık taradık bu kadar düzünü hiç bir yerde bulamayınca özel yaptırdık:)

Eklentiler

• $tepsi.webp
    $tepsi.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 865
Masallah canim mutluluklar dilerim darisi basimiza 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun canım:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet:) bu fotoğraf sitede yayınlamak için çekilmişti o yüzden öyle detay olmuş:) butik tasarımlar yapıyorum ve internet üzerinden satıyorum da bu sebeple öyle bir foto oldu normal bir foto değil yani:)

hayırlı olsun zeynep hanım darısı başımıza diyelim :nazar: ne tür tasarımlar yapıyosunuz =)

Çok beğendim ben tepsiyi :)
hayırlı olsun Allah ağzınızın tadını bozmasın, mutluluklar:16:

hayırlı olsun zeynep hanım darısı başımıza diyelim :nazar: ne tür tasarımlar yapıyosunuz =)

Teşekkürler:)
kına, nişan vb hediyelikler süslemeler konsept tasarımları vs yapıyorum ben. önce hobi olarak başladım, şimdi öğretmenlikten fazla vaktimi almaya başladı:) bilmiyorum site ismi vermek doğru olurmu burdan ancak www.mutlubalon.com sayfası bana ait. inceleyebilirsin:)

kına, nişan vb hediyelikler süslemeler konsept tasarımları vs yapıyorum ben. önce hobi olarak başladım, şimdi öğretmenlikten fazla vaktimi almaya başladı:) bilmiyorum site ismi vermek doğru olurmu burdan ancak www.mutlubalon.com sayfası bana ait. inceleyebilirsin:)

hmmm anladım peki yeriniz nerde yani bunları yaptıgınız biyer varmı yoksa evinizdemi yapıyosunuz

Gördüğüm bir çok çirkin yüzük tepsilerinden kat kat güzel. Tasarımcı olduğunuz belli olmuş :)

Sitenizi inceleme fırsatı buldum ancak hiçbirinde fiyat belirtmemişsiniz, neden?

Sitenizi inceleme fırsatı buldum ancak hiçbirinde fiyat belirtmemişsiniz, neden?

sitemiz seri üretim yapan bir site değil o yüzden. insanların ihtiyaçlarına bütçelerine göre her ürün düzenlenerek hazırlanıyor. bu yüzden barkod yazar gibi ürünlere fiyat biçmek hem mümkün değil hem de doğru değil

Back