• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzük takma meselesi

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.669
6.063
198
arkadaşlar sevgilimle evlenmemize daha 2 sene var lakin dün yüzüklerden konu açıldı.
yani ben klasik alyanslardan hoşlandıgımı söyledim sevgilim ben takamayabilirim dedi.
sebebi; onda sinir yapması.
evet metal, gümüş saat bile takamaz. ama altın da sinir yapar mı acaba? böyle bir şeyle karşılaşan var mı?:KK57:
tabi güven yüzüğe bağlı değil ama banane yüzük taksın:110:

bence bahane gibi geldi kulagima.. taki hic sinir yaparmi? insan seve seve takar o alyansi, hatta hic cikarmak bile istemez.
bence sen tekrar sor kendisine: yüzük takmaktan mi cekiniyor yoksa bir problemmi var?
bide yüzük yerine dövme teklif et bakim :KK33:

metal , Gümüş takamıyor. biz 5 seneden beri beraberiz en klasik hediye olan saati bile hediye edemedim. yarım saat en fazla. ama altın farklı olur diye düşündüm. ısrar ettim tabi ne demek yüzük takmamak :KK53:

bence bahane gibi geldi kulagima.. taki hic sinir yaparmi? insan seve seve takar o alyansi, hatta hic cikarmak bile istemez.
bence sen tekrar sor kendisine: yüzük takmaktan mi cekiniyor yoksa bir problemmi var?
bide yüzük yerine dövme teklif et bakim :KK33:

ilk defa duydum böyle bir şeyi. niyet aramamak lazım fakat alışmalı bence

metal , Gümüş takamıyor. biz 5 seneden beri beraberiz en klasik hediye olan saati bile hediye edemedim. yarım saat en fazla. ama altın farklı olur diye düşündüm. ısrar ettim tabi ne demek yüzük takmamak :KK53:

2 seneye kadar düşünceler değişir... o zaman seve seve takar. Senden önce takar hatta:KK76:

erkeklerın altın takması zaten dınen ve bılımsel olarak ıyı degıl gümüş de takamıyorsa yanı allerjı yapıorsa çok da bu konu uzerınde durmamalısın

akik yüzük de takabılır ılla metal takmak zorunda degıl yanı ama yıne de taksın onu da takamam dıyosa allerjık bı sebepten o zzaman bısey deme

erkeklerın altın takması zaten dınen ve bılımsel olarak ıyı degıl gümüş de takamıyorsa yanı allerjı yapıorsa çok da bu konu uzerınde durmamalısın

akik yüzük de takabılır ılla metal takmak zorunda degıl yanı ama yıne de taksın onu da takamam dıyosa allerjık bı sebepten o zzaman bısey deme
evet metal saat falan da takamıyor kordonu metalden başka birşey olursa belki anca. ama yüzük işte başka bir şey sonuçta. altın takması günah mi erkeklerin? duymamıştım.
aa akik felan hiç aklıma gelmemişti iyi fikirmiş:)

evet metal saat falan da takamıyor kordonu metalden başka birşey olursa belki anca. ama yüzük işte başka bir şey sonuçta. altın takması günah mi erkeklerin? duymamıştım.
aa akik felan hiç aklıma gelmemişti iyi fikirmiş:)
yanı ıslam dınınce caiz değil bilimsel olarak da altın kadınlık hormonu salgılanmasına neden oluyor bı arastırmada okumustumhıc metal takamıosa bence akık taksın takmalı yanı
,

Back