Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ülkemizde evlilik yüzüğünü takan erkeklerin az olduğunu düşünürsek ve her erkeğin de altın takmaktan pek hoşlanmadığını düşünürsek (sizin hediye aldığınız kişinin tarzını bilemem) pek uygun bir hediye olmayabilir bu hediye..biz erkek olsun bayan olsun hediye almak istiyorsak emekliolan öğretmenlere yarım altın,çeyrek, cumhuriyet altını bütçeye göre alıyoruz ve güzel bir yemek düzenliyoruz, şık bir kutuda hediyemizi sunuyoruz....böyle de olabilirdi....
ayrıca bu düşünceye katılmayan kişi belki kendine göre haklıdır, ancak tarzı yanlış olmuş..
sınıf anneliğini de bir olay yüzünden bırakmanıza gerek olmadığını düşünüyorum, sevgiler....
kıro nedir:uhm: .
hemde ne kadar çok zor öğrenmiş oldum tşk ederim yorumun içinerkeklere hediye almak ne kadar da zor..bayan olsa çok kolay değilmi?
5 senedir alınabilecek hediyeler alındı zaten son sene olunca artık kalıcı olsun istendi şahsen bende sevmiyorum altın yüzük erkekte ama napabilirdim millet onay verince...bir erkeğe ,helede bir öğretmene,altın yüzükten başka alınacak daha güzel bir hediye bulabilirdiniz sanırım.....ben sevmem erkekte öyle altın yüzükler.......birde küçük parmağa takarlar, pırlanta yüzük:bbo:. şahsen çok kötü bir görüntüdür bu..... alyans tamam takılırda, süs için altın yüzük pek hoş durmuyor,bence.............
bir denmiş kıro lafı ne olduğunu anlsam birde birde beyaz çorap vardır onu giyincede kıro derlermiş .........Bence yüzük takmanın kırolukla bir ilgisi yok... ne alaka kızlar yafisfisfis yakışana yakışıyor valla benim hoşuma gider isterseniz banada kıro diyebilirsiniz..![]()
slm şöyle diyim size kişisel bir hediye fakat şahsımız adına alına birşey değil bunuda biliyoruz ve çocuklarn adları özellikle yazıldı kutuya not olarak ama keşke olmasaydı bunlarsanırım hediyeyi alacağınız kişi çocuğunuzun öğretmeni yüzük bana göre çok kişisel bir hediyedir ve öğretmene verilmesi biraz abes kaçabilir kırolukla yüzüğün alakası yoktur rahmetli Barış'lar Akarsu ve Manço da kullanırdı gayet de karizmatik olurdu... Erkek eğitmene alınacak daha farklı bir hediye daha güzel olabilir evliyse eğer güzel bir gümüş ev eşyası alınabilir dolmakalem takımı hediye edilebilir veya saat bile olabilir ...