Yüzük takan erkek kıro mudur?

GeceDeniz

muallaktayım
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2007
133
0
96
46
Aydın
:a015:bu konuyu nereye açacağımı bilemedim araştırdm yada ben bulamadım ama sizlere danışmadan yapamazdım çok sinirlerim bozuldu lütfen düşünceleinizi benimle paylaşırsanız sevinicem...Sınıf anneliği yapıyorum 3 senedir bu sene son senemiz 5e gidiyor çocuğum ve velilerle düşünüp güzel kalıcı bir hediye alınsın diye altın yüzük almaya karar verildi ,30 kişiyiz ve sınıfta 24 kişi kabul etti bunu diğerleride durumu belli kişiler şunuda belirteyim öğretmenimiz erkek ve o da bu sene emekli olacak.Velinin biri hem kabul etmedi hemde çocuğunun ağzına laf verip yolamış okula yüzüğü kırolar takarmış çocuk bunu konuşuyor sınıftaa neyse okulda denk geldik o veliyle zaten kendi hediyesini alıp vermişiler ama bana hesap soruyo kadın nerden aklına geldi böyle hediye olurmuymuş ve daha neler neler saydı bana bende dedimki siz hem kabul etmediniz hemde çocukla laf yollamışsınız sınıfa ayıp değilmi dedim konuyu kapattım orda aradan 5 dk sonra eşi geldi bayanın birde o başladı yanımda arkadaşım vardı sen cvp verme diyor bana olabildiğince sakin olmaya çalıştım neymiş bu hediye nereey çekersen oraya gidermiş erkeğe yüzük alınmazmış bende dedimki şahsi bir hediye değil sizde biliyosunuz ve kaldıki çocukların isimleri hep yazılıldı not olarak pakete kondu dedim ve siz içi kötü olan kötü düşünen 10 kişiden birisiniz dedim ama çok sinirlendim dedimki bu kadar öğretmen yüzük takıyor hepsi kıromu? cvp veremedi ben anlamıyorum kıro nedir 30 yaşımdayım ve bu lafı şimdiye kadar hiç kullanmadım ve bu olay olurken başka öğretmenlerde vardı duydular sanırım tartışmayı çok moralim bozuk bir kaç gündür ve sınıf anneliğini bırakmayı düşünüyorum ama sebeb olarak ne göstericem öğretmene bilmiyorum bu olay anlatılmaz çünkü o adam ne dediyse lafın altında kalmadım ama böyle birşeyide haketmedim çünkü 30 kişiden 24ü yanlış düşünüyor olamaz 5 tanesininde durumu belli fakirler sadece bir kişi yaptı bunu size soruyorum altın yüzük takan erkek kıromudur ve böyle bir hediye sınıf adına alınmış bir hediye yalnışmı anlaşılır :çok üzgünüm:

tabikide kro degildir.sadece yüzük erkekde daha dogrusu altın yüz hoş durmuyor ki birde haram oldugu için çogu insan takmaz.ayrıca alışkanlık olmamış erkeklerin yüz takması belirki kişiler nadiren takar.olayı büyüten kişiler çok ayıp etmiş sizinle sakince görüşüp başka bir hediye alalım diye fikir ürete bilirlerdi.sinirlerinizi bozmayın bence vede sakın sınıf anneliginden ayrılmayın.asıl onlar bu davranışlarınla kroluk yapmışlarr nekadar ayıp.

Erkeğin yüzük takması kıroluk mudur bilemem.. Zevk meselesidir.. Takmak isteyen taksın..:sm_confused:
Ama ben eşimin üzerinde alyans dışında hiç bir takıdan hiç hoşlanmam..:1no2:

altin olmadigi sürece bencede kiroluk degildir,
bazilarinda siyah tasli yüzük oluyor, o hos duruyor mesela..
yüzük hediye olarak ayrica güzel bi hediye....

Polat Alemdar yüzükleri var birde böyle koca koca gümüş parlıyo par par.
Benim zevk anlayışıma göre çok iticidir bu tarz yüzükler bir erkekte..

Sonuçta 30 kişiden 25'i bu hediyeye onay vermiş ise , artık hediyeyi beğenmeselerde nafile.
Herkes bir fikir söyleyip onun üzerinde oylama da yapılabilirdi diye düşünüyorum..
Siz kendinizi ve bu 25 kişinin kararını güzel savunmuşsunuz , üzülmeyin.

:a015:bende hoşlanmıyorum eşimin alyansdan başka yüzük takmasından takmazda doğrusu ama olay nerelere vardı yaaa
Erkeğin yüzük takması kıroluk mudur bilemem.. Zevk meselesidir.. Takmak isteyen taksın..:sm_confused:
Ama ben eşimin üzerinde alyans dışında hiç bir takıdan hiç hoşlanmam..:1no2:

okula bile gidesim gelmiyor 2 gündür tamamen soğudum tşk ederim desteğin yorumun için

erkeğin takısı bence sadece alyansı ve saati olmalıdır...ne yüzük ne zincir kolye küpe künye...

saat ve alyans harici takı vs. kullanan her erkek acaip kırodur bence.

alyans dışında hoşlanmam,saati bile spor olmalı ...
ama her ne olursa olsun ,yaklaşım ve tarzları hiç hoş olmamış...

bence onlar pek de hediye alma taraftarı değil..eee herkes hediyeye ortak olup kendileri de olmayınca kendilerini dışlanmış vs ( buraya ne yazacağımı bilmiyorum ) düşünüp çocukça bir şekilde hediye olayını sabote etmeyi düşünmüş ve uygulamış.nacizane fikrim budur

bir erkeğe ,helede bir öğretmene,altın yüzükten başka alınacak daha güzel bir hediye bulabilirdiniz sanırım.....ben sevmem erkekte öyle altın yüzükler.......birde küçük parmağa takarlar, pırlanta yüzük:bbo:. şahsen çok kötü bir görüntüdür bu..... alyans tamam takılırda, süs için altın yüzük pek hoş durmuyor,bence.............

bır erkege ozellıklede emeklı olucakmış...cok daha farklı hedıye alına bılır...
alyans dısında erkekte yuzuk cok hoş durmuyor...
belkı o ogretmende yuzuk yada takılardan hoslanmıyor olabılır..cunku....her erkek hoslanmaz..bu tarz seylerde...
ama kuromudur.... bılemem herkesın zevkı farklıdır...

Bende polet alemdar tarzı yüzüklerden nefret ederim açıkcası :Saruboceq:
Ama sizin dediğiniz yüzük farklı ve kime neden alınıyor orası önemli olan
bence güzel bir hediye olarak düşünülmüştür
o tarz yüzük takan erkekleri hiç kıro olarak nitelendirmedim ben
ayrıca o hediye kararlaştırılmıştır o veliyede parasını vermek düşer
çoğunluk öyle kabul etmiş o adama neki

bir iki tane curuk yumurta karsina cikti diye mesleginden soguma
maalesef bu tur insanlar her yerde var
onlari yok saymak zorundayiz

cahile laf anlatilmaz
anlatsan da anlamaz

tabiki degildir,bu kisisel bir secimdir bana göre
herkes cani ne istiyorsa onu takar ve bu kimseyi yorum yapmak icin hakli cikarmaz...
demekki böyle bir takintilari varmis salla derim...bu sekilde hemen etiketi yapistiran insanlara sinir oluyorum ve zaten karakterlerini belli ediyor,hic üzülmeye degmez canim

ben bir erkeğe ister gümüş, ister altın, ne olursa olsun yüzük yakıştırmıyorum(alyans hariç) ve yüzük takan erkekleri çok itici buluyorum..evliysen takarsın alyansı olur biter..
bence de daha uygun bir hediye bulunabilirdi, mesela saat...
ama o velinin tavrı de doğru olmamış bence, eğer sizin karar verdiğiniz şeyi beğenmiyorsa en azından bir fikir getirseydi...sınıf anneliği çok zor gerçekten bence ayrılma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…