Yüzük falı yapanlar

Konu açmak büyük bir olay değil ki. Bir dakikanı alan bir şey. Tutup da mahkemeye gidip dava dilekçesi yazmıyorsun yani :) Günde yüzlerce konu açılıyor ama önemli ama önemsiz. İlim irfanla da gayet uğraşıyorum bu arada, yaz tatilindeyiz canım sıkıldı açtım öylesine konu başlığını.
Peki,iyi eğlenceler :)

Üşenmeyip yapacaktım ki bi an kel olduğumu idrak ettim :KK70: resmen ilk defa bir şeye üşenmeyecektim işte şans :confused:
Evli ve çocukluyum bu arada :rolleyes:

Merhaba sevgili kk üyeleri. İlla ki duymuşsunuzdur bir yerlerden bu falı. Bir alyans yüzüğüne saçınızın telini dolayıp yarısı su dolu olan bir bardağa yüzüğü sarkıtıyorsunuz (içinizden kaç yaşında evleneceğim diyorsunuz) ve belli sayıda bardağa çarpıyor bu da evleneceğiniz yaşı gösteriyormuş. Yapanlar oldu mu olduysa doğru ya da yanlış çıktı mı? Benim 27 çıktı biraz moralim bozuldu açıkçası o zamana kadar doğru kişiyi bulamayacak mıyım diye

Fallara inanan biri değilim ama çevremdekiler hep kesin sonuç deyince içime kurt düştü nedense
Ben yaptım 26 çıktı. 28 yaşındayım bekarım. 27 de kesin değil yani haberin olsun. :KK53::KK53:

Back
X