Yüzüğüm kokuyor :(

FEDRA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
99
3
38
34
İstanbul
KIZLAR MERHABA;
bEN KONUYU NEREYE AÇACAĞIMI BİLEMEDİĞİM İÇİN BURDAN PAYLAŞMAK İSTEDİM.
ERKEK ARKADAŞIMIN DOĞUM GÜNÜMDE ALDIĞI YÜZÜK PARMAĞIMDA KOKU YAPIYOR.
O KADAR İĞRENÇ KOKUYOR Kİ :17:( AFEDERSİNİZ SİZİDE TİKSİNDİRMEK İSTEMEM) NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM ::26::14:
HER YOLU DENEDİM ÖZELLİKLE ALTINI ISLAK BIRAKMAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA YİNE OLUYOR:50:. YILLARDIR HİÇ BÖYLE BİŞİ OLMAMIŞTI SON 2 AYDIR ŞAŞIRDIM KALDIM:44:

TAKMAK İSTEMİYORUM BU YÜZDEN. BİR ÇÖZÜMÜ OLAN VAR MI ? ONU TAMAMEN ÇIKARIP Bİ KUTUYA KOYMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ :50:

KIZLAR MERHABA;
O KADAR İĞRENÇ KOKUYOR Kİ :17:( AFEDERSİNİZ SİZİDE TİKSİNDİRMEK İSTEMEM) NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM ::26::14:
HER YOLU DENEDİM ÖZELLİKLE ALTINI ISLAK BIRAKMAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA YİNE OLUYOR:50:. YILLARDIR HİÇ BÖYLE BİŞİ OLMAMIŞTI SON 2 AYDIR ŞAŞIRDIM KALDIM:44:

TAKMAK İSTEMİYORUM BU YÜZDEN. BİR ÇÖZÜMÜ OLAN VAR MI ? ONU TAMAMEN ÇIKARIP Bİ KUTUYA KOYMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ :50:

canım madeni nedir yüzüğünün ? Bazen gümüş yüzükleri hiç çıkarmadan taktığımızda parmakta hem renk bırakabiliyor hemde koku yapabiliyor

tuvalete girerken yüzüğü çıkar:27: şaka şaka:23:
ilk defa duydum böyle bişey. umarım halledrsin..

YÜZÜĞÜM GÜMÜŞ TAM TUR TAŞLI YANİ HAVA ALABİLECEĞİ YERLERİ DE VAR
dİORUM YA SON 2 AYDIR KOKUYO ELİMİDE PİS KOKUTUYO
ÇILDIRİİCİMM:14: O KOKUYU SİZE ANLATAMAM Bİ TARİFİ YOK YANİ
BENDE BAŞIMA GELMEDEN ÖNCE BÖYLE BİŞİ HİÇ DUYMAMIŞTIR

YÜZÜĞÜM GÜMÜŞ TAM TUR TAŞLI YANİ HAVA ALABİLECEĞİ YERLERİ DE VAR
dİORUM YA SON 2 AYDIR KOKUYO ELİMİDE PİS KOKUTUYO
ÇILDIRİİCİMM:14: O KOKUYU SİZE ANLATAMAM Bİ TARİFİ YOK YANİ
BENDE BAŞIMA GELMEDEN ÖNCE BÖYLE BİŞİ HİÇ DUYMAMIŞTIR

benim eskiden taktığım gümüş yüzüklerimde hiç çıkarmadağım zaman parmağımda metalimsi bir koku bırakıyordu ve böyle parmağıma sanki çok açık yeşil renk bırakıyordu aynı zamanda kaşıntıda yapıyordu sanırım renk bıraktığı için ve hava almadığı için alerji oluyordu

Yuzugun altinda aralarinda kir birikmistir.yumusak bir dis fircasi ve sabunla fircala ya da bir gumuscuye gidip temizlet.

yuzugun altinda aralarinda kir birikmistir.yumusak bir dis fircasi ve sabunla fircala ya da bir gumuscuye gidip temizlet.

hiç kir yok gümüşleri sigara külüyle parlatırlardı arkadaşlarım onu bile denedim. Saf suda 1 gece beklettim. Karbonatla bile ovdum. Evde yaptıklarım bunlar artık son çare gümüşcüye gitmek heralde
ama önce macunlada bir deniyeyim belki işe yarar
saol canımm

benim eskiden taktığım gümüş yüzüklerimde hiç çıkarmadağım zaman parmağımda metalimsi bir koku bırakıyordu ve böyle parmağıma sanki çok açık yeşil renk bırakıyordu aynı zamanda kaşıntıda yapıyordu sanırım renk bıraktığı için ve hava almadığı için alerji oluyordu

canım galiba benimkide orda bakteri üretiyor. Benimki renk vermiyor ki hava da alıyor 10 gündür takmıyordum. Bugün taktım bi koku yoktu, şimdi yine kokuyorr :(

yüzükmü kokuştu ben mi kokuştum artık bilemiyorum :66:

Belki de gercek gumus degildir.farkli bir maden birsey vs kullanilmistir.gumusun boyle birsey yaptigini hic duymadim

valla yüzüğün koktuğunu ilk kez senden duyuyorum:DD ama hava alıyor renk vermıor dıorsun. taşların arasının hava aldığını düşünüyorsan yüzüğü bir fırçayla güzelce temizledikten sonra şeffaf ojeyle taşların ustunu geçebilirsin. hem taşların düşmesiini engellersin hem aradaki boşukları kapadıgından hava almaz belkı koku olmaz:DD

KIZLAR MERHABA;

çok ilginç...vardır bir alameti diyorum ben..

Sirkeli suyla yıkamayı deneyebilirsin :) Aklımda böyle bir şey kalmış, belki işine yarar :)

Genelde metal yüzükler koku yapar. Gümüşte hiç öyle bir şey duymamıştım. Bir gümüşçüye götürsen iyi olur bence.

yüzüğünüz oksitlenme yapmasın diye iç kısımdan renksiz oje sürün şeffaf olan parlatıcı dediğimiz ojelerden o koruyo yüzükleri ve koku alerji gibi sorunlar ortadan kalkıyo

valla yüzüğün koktuğunu ilk kez senden duyuyorum:dd ama hava alıyor renk vermıor dıorsun. Taşların arasının hava aldığını düşünüyorsan yüzüğü bir fırçayla güzelce temizledikten sonra şeffaf ojeyle taşların ustunu geçebilirsin. Hem taşların düşmesiini engellersin hem aradaki boşukları kapadıgından hava almaz belkı koku olmaz:dd

:d adam bana kırk yılın başı bi yüzük aldı oda kokuyor :))))))) denicem saol canım

Back