• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuzugu Atasim Geliyor :)))

miseyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
77
35
88
İzmir
Kizlar hani dugun hazirligi tatli telas olurdu? Simdiden gerilmeye basladim, zavalli nisanlim beni multu etmek icin elinden geleni yapiyor ama aileler yokmu...

Sanki ben degil annem ve kayinvalidem evlenecek, ne desem, kafalarina yatmazsa hemen muhalifet oluyorlar :) yuzugu cikarip ikisine veresim geliyor, al siz evlenin diye heheh :)

Tek benim basimami geliyor bu yoksa sizedemi aynisi oluyor? Buyrun sohbete :)

biz de tam tersi. kocaman insan oldular, okudular ettiler diye iki tarafta bana ve sözlüme ne isterseniz onu yapın diyor ve karışmıyor. ilgisizlik hat safada. ortasını bulan yok mu :)

neden bu rahatsızlığınızı onlarla detaylı konuşmuyorsunuz?
mesela ikisi yüzünden gönlünüzün istediğini alamadığınızdan, içinizde hep bir keşke kaldığından bahsedin.
bu işin bir kez olduğundan ve istediğiniz gibi yapmanızın daha iyi olacağınızdan bahsedin.

aynen ben ayrılık derecesıne geldım ailesi yüzünden burnumdan geldi ilk nişanlı aylarımız ne istediğimz düğün yeri oldu, ne istediğmz ev 100 kişinin onayını almak gerekiyo bi iş yapmadan malesef

Benim kayınvalidem ve kayınpederim, sanki kendileri ikinciye evleniyorlar gibi herşeye onlar karar vermeye, herşeyi kendi istekleri gibi yapmaya çalışıyorlar.
Senin de dediğin gibi, yüzükleri çıkartıp onlara takmak istiyorum "hayırlı uğurlu olsunnnnn" diyerekte arkamı dönüp gitmek :33:

Gel gelelim nişanlımı çok seviyorum ve dişimi sıkıyorum.
Bakalım nereden incelecekte, kopacak diye sabırla bekliyorum...
Hayırlısı Allah'tan artık... :31:

biz de tam tersi. kocaman insan oldular, okudular ettiler diye iki tarafta bana ve sözlüme ne isterseniz onu yapın diyor ve karışmıyor. ilgisizlik hat safada. ortasını bulan yok mu :)

ne guzel :(

Konusmaya calissam bile hemen annem "kizim senin iyiligin icin istiyoruz, yada, elaleme mahcup olmayalim" fln gibi bisuru klise laflar... Allah hepimizin yardimcisi olsun ne diyim :)

Bizde ev tadilatı yapıcaz fikir uyuşmazlıkları oluyo mutlaka kırmamayada çalışıyorum ama sonuçta o evde biz oturucaz onlar değil. Allahtan ki sadece teklif edip susuyolar üstelemiyolar yoksa hapı yutmuştuk :50: Zevkler ve renkler bir olmuyor malesef :36:

Allah'a şükür kimsenin karıstıgı yok ama ben yine de gerginlikten patlamak üzereyim eylül ayına kdr böle nası yasarım bilemiorm :)))

Kizlar hani dugun hazirligi tatli telas olurdu? Simdiden gerilmeye basladim, zavalli nisanlim beni multu etmek icin elinden geleni yapiyor ama aileler yokmu...

Sanki ben degil annem ve kayinvalidem evlenecek, ne desem, kafalarina yatmazsa hemen muhalifet oluyorlar :) yuzugu cikarip ikisine veresim geliyor, al siz evlenin diye heheh :)

Tek benim basimami geliyor bu yoksa sizedemi aynisi oluyor? Buyrun sohbete :)

arkadaşım yapmayın etmeyin nişanlınızda aranızda sorun yokken neden diğer kişiler için yüzüğü atma olayına kadar geliosunuz..

beterin beteri var.. derken....müsait olunca bakın ve diğer kişiler ve basit sorunlar için sakın ilişkinize zarar vermeyin...
Mutluluğunuz daim olsun.Allahım bozmasın inş...:nazar:

beterin beteri =http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...ik-2-ay-oldu-hala-icim-acio-duzelirmiydi.html

cnm sizin sorunlarınız daha yeni başlıyor ama süna inan bu evlilik niisanlılık hayatta bikez yşanıyo bırakın dışarda kalanlar astıgı suratlarla soyledigi laflarla kalıyo sız hyatınızı yaşayın herşeyin tadının cıkarmaya bakın şunudaunutmakı sadece bir kez yaşanıyo

Back