Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim özür dilerim şimdiden
4 yaşından beri yüzüyorum bu aralar haftada 2 saat yüzme kursuna gidiyorum kendimi geliştirip yüzücü olmak istiyorum en büyük avantajım suda çok rahatım sizce ne yapmalıyım? iş işten geçmiş mi
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim özür dilerim şimdiden
4 yaşından beri yüzüyorum bu aralar haftada 2 saat yüzme kursuna gidiyorum kendimi geliştirip yüzücü olmak istiyorum en büyük avantajım suda çok rahatım sizce ne yapmalıyım? iş işten geçmiş mi
Yas kac?
Haftada 2 saat yetmez ki
Su cok guzel bir sey boyle bir imkanin varsa asla kaybetme. Yuz bol bol.
Tabi 168 saatte 2 saatle olmaz.
Kolay gelsin......
Nasıl iş işten geçti mi? Yaş yüzünden mi? Kaç yaşındasın ki?
16
imkanım az havuz uzak :/
Spor icin olabilir ama o yuzuculer saatlerce calisiyor.
Ben de senin yasindayken haftada 5 gun 2 saat yuzerdim ki bende okuma yazma bilmiyodum ama yuzuyordum o kadar erken basladim ama lys dersane derken biraktim.
Sporcu olcam dersen duzenli ve sık sık olmali
peki asıl mesleğim bu olur mu yoksa yedek mi olur hobi yani
derslerimde de özel hocam var
Bu kadar az olursa hobi olur.soyle dusun tum hafta boyunca mat sinavina 2 saat calistin yuksek not alir misin? Hayir.
bak ben sporcu olucam universitede de spor akademisi okuycam dersen hocanla konus seni yonlendirsin gec kalma.
ailem kızar gibi geliyo ama hoca aile ile konuşursa sorun çözülür mü
Sen istiyor musun spor akademisini? Iyice her seyiyle arastir. Sonra ailene guzelce anlat.
Hocan ikna edebilir mi bilemem. Yuzme hocalari kacik olur biraz cok istedigini belli etmelisin
Is bulma konusu sıkinti biraz. Gelecegini dusunmeden hareket etme.
Normalde uni. Ne okumak istiyordun?
hukuk veya psikoloji
16
imkanım az havuz uzak :/