- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.120
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kımse umursamadı sanırım baska yontemı olan varmı daha pratık bı seyler
merhaba kızlar, bende de aynı problem var ne yazık ki.. yaz aylarında yüzümdeki aşırı terleme beni inanın çok yoruyor ve yıpratıyor. fakat kışın cildim (T bölgesi hariç) aşırı kuru ve pul pul dökülüyor, bu yüzden krem sürmezsem eğer bu kuruluklar zamanla tahriş oluyor ve acıtıyor.
herhangi bir cildiye doktoruna gitmedim henüz, kışın nemlendirici kremlerle bu problemi gideriyorum. fakat yazın özellikle toplu taşıma araçlarında veya tempolu bir yürüyüş sonrası eve girdiğimde yüzümde oluşan aşırı ıslaklık çok bunaltıcı.
internette uzun araştırmalarım sonucu ve DestinaX'ın söz ettiği perspi guard diye bir jel gördüm, hepimiz biliriz ki koltukaltına kullandığımız roll-on veya ter önleyici bilimum ürünleri yüzümüze süremeyiz. fakat bu jelin içeriğinde aluminyum yok ve sadece limon özlü olduğu ve yüz bölgesine de kullanılabileceği yazıyor. sağlık bakanlığı onaylı bir ilaç değil ne yazık ki, fakat buradaki eczanelerin bazılarında satışı var.
yaklaşık 15 gündür gece yatmadan önce yüzüme sürüyorum ve sabah yıkıyorum. bu tam olarak 1 ay böyle sürecek ve 2. aya geçtiğimde 2 gecede bir kullanmaya başlayacağım. bir tüp jel 3 aylık kullanıma yetiyor ve yaklaşık 100 TL fiyatı var. yüzümde herhangi bir yanma, sivilce veya tahriş yapmadı. kullanımı kolay ve kötü kokmuyor. umarım istediğim sonucu alabilirim :)
herkese bol şans..
canım naptın nasıl gidio perspi jel bende alacam ama perspi mi alayımmaxim in yüziçinolanından mı karar veremedim
1 ay kullandım, pek bir etkisini göremedim, uzun süreli hiçbir kalıcı çözüm yok maalesef ki..
yaz geliyo yine korkulu belam napcaz yüz terlemesine
Aman sakin yuze kullanmayin onlari , kizarma cozumu oldugunu biliyorm ama yuz terlemesi cozumu nasildir onu bilmiyorum fakat botox ile kesebilirler biraz arastir cnm ama oyle seyleri yuzune kullanma derim
benim özellikle burun bölgem terlio orayada botoks olmuyomuş
Kizlar benim gibi yüzü asiri terleyen biri var midir bilemiyorum kaslarin gozumun etrafida dahil olmak uzere yuzumde kabarcik cikmayan yer yok goren hayret eder o kadar yani ben silmekren bıktım usandim kotu yani su ki cildim berbat cilli koyu bir renk tobuna sahibim tanii fondotensiz bitik durumdayim ama surmek hic bir ise yaramiyor 2dk sonra skip gidiyor cildim aninda kusuyor her seyi ameliyat desen zor botoks desen pahalli deodrant duydum bir blogda yuzde etkili diye maxim adinda ama hem pahalli hem nere kadar aliminyum klorur iceren deodorantlara baktim rexonnanin pembe kutusunu alip siktim yuzume bol bol bakayim be kadar etkili olacak sonucu yazacam deodorant i yüzüme sıktı mm iyice
Kızlaarr bn maxim roll on'u yüzüme deniycm bi forumda gördm kızlar kullanmş ve terlemez olmşlarbenimde yazın yüzüm terler makyaj bile yapamam özellikle göz altlarım concealer bile süremiyorum o zamanlarda ama kışın düzeliyor yani