Yüzü Makinayla Almak

canım sir ağdada yaptı ipte. hemde öyle böyle değil yüzüm sivilceden göünmüyor resmen en çokta sir ağda yapıyor.... :a015:

Sirle ip bende de aşırı derecede sivilce yapıyordu. Ben de normal ağdaya geçtim fakat oda biraz tüylenme yaptı yanaklarımda. :umursamaz:

valla arkadaşlar ben de hep sirle aldırıyordum yüzümü ama bazen çok rahatsız oluyorsun kuaföre gidecek kadar çıkmıyordu artık bende iyice tüy takıntısı oldu , ağdaya gelmeyecek kadar olduğundan makinayla alıyorum , ilerde başıma bişey gelmez inşallah eyvahedigeldismile

makine kullanılır mı bütün yüze yahu ..mahveder..bıyıkları al sadece....sertleşir yüz...erkek yüzügibi olur... benim bi arkadaşım ağda yaptırıyodu .çıkınca batıyodu tokalaşırken...yüzünüzü alıyosanız tüy azaltıcı krem mutlaka kullanın...

bende dudak üstümü almıstım makinayla ilk başlarda farkedilmiyo ama sanki daha sıklaştı ve koyu renkli oldular.. offf bitmio tükenmioki bizim kıl tüy sorunumuz:1rolleyes:

makinayı kesinlikle tavsiye etmem, öğrenciyken yurtta bir arkadaşım alıyordu yüzünü, yıllardır alıyormuş zaten. remen erkek yüzüne dönmüştü yüzü ya! hem cildi yoruyor hem de kıl dönmesi yapıyor. en narin, hassas ve ilk göze çarpan bölgemizdir yüzümüz. ipi de aynı şekilde tavsiye etmiyorum. bence en mantıklısı lazer gibi.

"yüz için"diye bir başlığı var ama aynı erkeklerin traş aleti gibi.onun küçük hali..

ben de asla ve asla makina tavsiye etmiyorumm resmen kalın kalın oluyo incecik tüyler bile ve de siyah siyah! mahvetmeyin yüzünüzü sakın böyle bi hataya düşmeyin bence....lazer de yüze uygun değil avrupada yasaklandığını söyledi benim bi arkadaş....en ufak tüyleri de uyarıp daha da siyahlaştıırıyormuş lazer..bunu benim lazere gittiğim yerdekiler söyledi....çare iğneli epilasyon o da can yakıyor:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…