Yüzü Makinayla Almak

cicekbahcesi20

hopiiiidiii hopiidiii =)
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
628
0
96
35
İstanbul

makina hakkında tecrübeli ablalarıma soruyorum sizce tüyleri kalınlaştırırmı bir arkadaşım yüzünü makinayla aldığını söyledi kıl dönmesi olmadığını söyledi yüzü iple alınıyorsa makinayla neden alınmıycağını söyledi kafamı karıştırdı?:bbo:fisfisfis

Son düzenleme:
benimde favori deilen yerlerde tüylerim var aslında saç ama ben rahatsız oluyorm. kuaföre gitmişsem iple aldırıyorum ama gidememişsem evde makinayla alıyorum. tüylerimde kalınlaşma hiç olmadı iple aynı sonuçta. yalnız kişiden kişiye değişirmi bilemiyorum ben senelerdir tüm vücudumu makinayla alırım.

tatlım ip makina cımbız kalınlaştırır. kişiye göre elbette değişir ama % 95 kişilerde kalınlaşır. senin bunu riske atma şansın yok. olmamalı. ileride çok çekersin. rahatsız oluyorsan epl. gidene kadar sarart. olmadı sir ağdayla aldır. ama cımbız ip makina sakın deydirme. sonuçta yüz bu. kol yada bacak değil.:)öptüm canım benim

bende makinayla almıştım hiçbi değişiklik olmadı sir sivilce yapıo SAKIN deneme derim

ben de alıyorum epilasyon aletiyle hiç bi sorun olmuyo çıkmasında da bi kalınlık çokluk falan olmuyo arkadaşım. Ama makinene de bağlı tabi

valla kızlar, epilasyon aletini kesinlikle tavsiye etmiyorum. benim çene altı bölgemde vardı, epilasyona gidiyodum, geçen senen bıraktım tam bitmeden, çıktıkça cımbızla alıyodum bir zazarı olmuyodu, birgün makineyle alayım dedim, bir kaç kereden sonra bir baktım o kadar çoğalmış ki, inanamadım, makine notmal tüyleride aldığı için çıkarken sertleştiriyor sanırım, bence kesinlikle denemeyin arkadaşlar, kurtulmak zaten çok zor oluyor.

Bende 2 kere epilasyon aletiyle dudak üstümü aldım aceleden.Ama 2 gün anca dayanabildi.Ve daha sertti sanki çıktığında.Sonra sir ağda bantı aldım.Dedim ohh kurtuldum artık diye.Oda ikinci kullanımdan itibaren acayip sivilce yaptı.İple de ben beceremiyorum.Artık kuaföre gitmeye karar verdim.Oda çözüm olmazsa babamın tıraş makinasıyla alcam artık napim.:lepi:Nefret ediyorum şu tüylerden yaa-tatlicadiarzu-

makineyle sakin alma, ben aldim siyah siyah noktalar kalio ve uzamasini beklemelisin cok igrenc oluo. en iisi kuaföre git onlar 2 dka ali veriorlar agdayla zaten trde cok ucuz duyduguma göre.

epilatörün cımbızdan farkı yok çünkü onun başlığıda cımbızlı bende denedim ve ilk başlarda normal çıkıyordu daha sonradan çoğaldı çene bölgemde de daha kalın çıkmaya başladı en iyisi sir ağda..fakat onda da dikkat etmemiz gereken şey kuaförler bazen abartıp ufacık tüylri bile alıyorlar daha sonra orasıda sürekli ağda istiyor..

Ben vaktim olmadığında makinanın ince başlığıyla alıyorum vememnunum. Bi çoğalma olmadı ya da kalınlaşmadı ama sir ya da ipe kıyasla biraz daha fazla acı çekersin çünkü tüyler daha yavaş alınıyor, özellikle de ağdaya kıyasla. herkesin bünyesi farklı tabi, sen en iyisi bikaç kez dene. bir kalınlaşma sertleşme olmazsa devam edersin. baktın olmuyor, ağdaya dön derim. kuaföre gittin mi 1 dakika bile sürmez vakitten tasarruf, evde uğraştığına değmiyor bile. hihoyyyt

Mrb.Ben de yüzümü birkaç kez makineyle aldım ve ne kalınlaşma ne de batık gibi bişey olmadı.Devam etsem ileride olur mu acaba? yoksa bnm gibi makineyle alıp hiçbi sorunla karşılaşmayanlar var mı?

Mrb.Ben de yüzümü birkaç kez makineyle aldım ve ne kalınlaşma ne de batık gibi bişey olmadı.Devam etsem ileride olur mu acaba? yoksa bnm gibi makineyle alıp hiçbi sorunla karşılaşmayanlar var mı?

tatlım ip makina cımbız kalınlaştırır. kişiye göre elbette değişir kalınlaşır. senin bunu riske atma şansın yok. olmamalı. rahatsız oluyorsan sarart. olmadı sir ağdayla aldır. ama cımbız ip makina sakın deydirme. sonuçta yüz bu. ayrıca sivilce de yapabiliröptüm canım

ben yüzümü geçen sene hep kuaförde aldırıyordum. inanılmaz sivilce yapıyodu 2 hafta kadarda o sivilceler geçmiyodu.. zaten onlar geçene kadarda tekrar tüyler... işte böyle bir kısır döngü. bu sene yine yaz geliyor ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. bu yüzü aldırdıktan sonra sivilceyi engellemek mümkün mü kızlarrr :a015:

bi kere epilatorle aldım kalınlaştırdı , oysa bacakları kalınlastırmıyor hiç yüzdekiler ince olduğundan kırıyordur belki hemencik çıkmıstı çünkü,, en iyisi sir ağda

kızlar kesinlikle ama kesinlikle almayın eğer yüz için özel başlığı yoksa. ben 5-6 sene önce denedim bir şey olmaz diye alıca aaaa diyosunuz ne rahat hiç birşey olmuyor diyorsunuz ama sonra bir bakıyorsunuz kalınlaşmış ki ben ilk aldığımda ağda falan kullanmazdım cımbızla alırdım hep dudaküstümü çenemde çıkan tek tükleri hiçte kalınlaştırmamıştı ama makinayla aldım olan oldu...almaz olaydım...

kızlar bende ilk makineyi aldığımda yüzümü makineyle almıştım nasıl bi sivilcelenme yaptı anlatamam ve kaşıntıdan öldüm. kaşıyamıorumda kıpkırmızılardı. vazgeçtm makineden artık! iplee aldım çok uzun zamn ama oda çok zamanımı alıoodu. şimdi sir ağdayla alıorum 2 dkda bitioo işim çok rahat oldu. şunuda belirteyim ben ne kullandıysam hiç birinde de tüylerimde kalınlaşma olmadıı. kalınlaşmaa kişinin cildinin verdiği reaksiyonla alakalı bi durum bencee

ya kızlar sizde aldıktan sonra sivilceler hemde aşşıırııı olmuyor mu. ben mi cinsim yaa. sırf bu yüzden aldıramıyorum yüzümüüü

ya kızlar sizde aldıktan sonra sivilceler hemde aşşıırııı olmuyor mu. ben mi cinsim yaa. sırf bu yüzden aldıramıyorum yüzümüüü

canı neylee alıosun acaba da sivilceleneme yapıooo? bilmiyorumkismile bak benim bi tek makineyle sivilce yapıoo diğer yöntemlerle yapmadııı hihoyyyt

canı neylee alıosun acaba da sivilceleneme yapıooo? bilmiyorumkismile bak benim bi tek makineyle sivilce yapıoo diğer yöntemlerle yapmadııı hihoyyyt

canım sir ağdada yaptı ipte. hemde öyle böyle değil yüzüm sivilceden göünmüyor resmen en çokta sir ağda yapıyor.... :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…