Yüzü kırışmasın diye 40 yıldır gülmüyor

Kadin psikolojik hasta, takintili... 40 yildir da tedavi gormeden yasamis.. Olayin ozu bu.

Gülmek herşeyin ilacı gülmeden yaşanmaz ya kırışcam diye gülmeyecekmiyim..kaç yıl yaşayacağım belli mi kendime eziyet edemem ruhsuz ruhsuz yaşayamam :))

İçim kırışacağına dışım kırışsın amaaan üç günlük dünya onu mu düşüneceğim

Bu kadın abartmış ama ben de bu aralar alnım kırışmasın diye sinirlenmemeye çalışıyorum. Kaşlarımı çatmıyorum falan kendi çapımda taktikler geliştirdim.

Gülmemişde ne olmuş yani. İçinin karartısı yüzüne vurmuş.Hastayım böyle güzellik takıntısı olan kadınlara. Şunu bir anlasalar kadın sadece güzelliğiyle var olacak diye bir şey yokkkkkkk!!!

Kadin cirkin bir kadin degil. Yasindan da genc duruyor. Istedigini basarmis diyebilirim.

Yüze en çok yakışan şey gülümsemek ve gülmek. Evet belki şu andan daha yaşlı görünürdü ama daha güzel görünürdü. Önemli olan yaşlanmamak ya da yaşlanmak değil, önemli olan güzel yaşlanmak.

Amaan, butun gun boyle hiyar gibi bakacak olduktan sonra yuzun kirissa ne olur, porselen gibi olsa ne olur allasen?
Kadin 40 yil bon bon bakarak yasamis. Yazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…